close

BCS stelt Chief Operating Officer aan

BCS Introductie van onze nieuwe COO Ruud van Leeuwen BCS biedt bedrijven een passende totaaloplossing voor het automatiseren en ondersteunen van HR-processen en salarisadministratie. Met ingang van 12 oktober 2020 stelt BCS Ruud van Leeuwen aan als Chief Operating Officer en lid van het directieteam.

BCS Introductie van onze nieuwe COO Ruud van Leeuwen

Ruudneemt in totaal 25 jaar branche ervaring met zich mee, waarvan de laatste 7,5 jaar als directeur van Loket.nl. “De unieke werkwijze van BCS in combinatie met de ambitie van de organisatie om verder door te groeien en zich te ontwikkelen op het gebied van HRM-software en salarisadministratie software, zorgen voor een uitdaging die mij aanspreekt” zegt Ruud over zijn nieuwe rol. “De belangrijkste vraag is hoe we onze klanten persoonlijke service en hoogstaande producten kunnen blijven bieden. Ik werk dan ook graag mee aan het antwoord”. Joep Eijkens, CEO van BCS, zegt trots te zijn Ruud te binden aan het merk “Wij investeren in de toekomst van BCS, de ervaring en specialistische kennis van Ruud past daarbij.”

Ruud van Leeuwen als Chief Operating Officer van BCS!

Over BCS
BCS, gevestigd in Den Bosch, heeft 7.500 actieve klanten en bedient deze met 150 collega’s. BCS is met haar ruim 40 jaar ervaring een betrouwbare partner met betrekking tot het automatiseren en ondersteunen van de salarisadministratie en het geven van persoonlijk advies voor HR-personeel.

Door zich verder te specialiseren op het gebied van persoonlijke service, software, kennis en ervaring met werkend Nederland wil BCS een sterkere positie verwerven in de wereld van HR-automatisering en HRM- en salarisadministratie software. Op die manier kunnen zij elke organisatie, groot en klein, in elke sector van passende service voorzien.

Meer weten? Neem voor mediavragen contact op met:
Barbra van Esch, Management Assistent
T: 073 594 29 51 / M: 06-15 85 62 52
Het Zuiderkruis 29, 5215 MV ’s-Hertogenbosch

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Gerelateerde blogs

• Blog augustus 31, 2020

Preview:

Vanaf 1 september 2020 heeft BCS een geheel nieuwe huisstijl, logo én website. Met de gehele rebranding van het bedrijf en merk zijn wij klaar voor de volgende 40 jaar!

• Blog augustus 31, 2020

Dit is de vernieuwde uitstraling van BCS!

• Blog september 22, 2020

Preview:

BCS heeft een prima samenwerkingspartner voor ARBO-dienstverlening: Evidens. Voor beide partijen zijn er voordelen, die we in deze blog bespreken.

• Blog september 22, 2020

Dit bereiken we samen met onze partners