close
Shape right

Complete software voor HRM en salarisadministratie

Recruitment, verlof, verzuim, declaraties, salaris en nog meer HR-zaken verzameld in één oplossing. Digitaliseer en automatiseer je HR-processen en salarisadministratie met alles-in-één HRM software van BCS HR Software.

Volledige controle over HR-processen

HRM verschuift en HR-managers willen meer aandacht besteden aan strategisch HR-beleid, personeelsmanagement en employer branding. Maar hoe doe je dat als je voortdurend bezig bent met administratieve zaken? HRM-software van BCS helpt jou door medewerkers en managers onderdeel te maken van HR-taken. Zo bespaar je tijd en kun jij je richten op het HR-beleid voor de toekomst en je rol als business partner. Onze software ondersteunt in de volledige employee journey: van onboarding tot uitstroom.

De wendbaarheid die van jouw organisatie wordt verwacht, vereist flexibiliteit van de ondersteunende processen en systemen. BCS HR Software biedt een modulaire HRM-oplossing die de gebruiker centraal stelt en meegroeit met jouw organisatie. Het HRM-systeem laat de techniek op de achtergrond zijn werk doen, werkt intuïtief en is vooral gebruiksvriendelijk.

Meer over HRM Software

BCS HR Software BV

Jouw salarisadministratie centraal en geïntegreerd

Een goede salarisadministratie betekent dat medewerkers juist en op tijd worden uitbetaald. Zij zijn namelijk de basis voor het succes van jouw organisatie. De uitbetaling van salarissen wil je daarom goed geregeld hebben. Fouten in het salarisverwerkingsproces voorkom je dan ook door gegevens op een centrale plek vast te leggen. Met BCS HR Software verwerk je de loonadministratie en beheer je medewerkersgegevens efficiënt vanuit je HRM-systeem. Zo beschik je altijd over een bijgewerkte cao en weet je zeker dat de salarisadministratie software actueel is met de wet- en regelgeving.

Meer over salarisadministratie

BCS HR Software

Besteed salarisadministratie zorgeloos uit

Je salarisadministratie geheel uitbesteden? Ook dat kan bij BCS HR Software! Wij verzorgen de salarisverwerking, verzending van loonaangiftes, pensioen aanlevering en signalering van collectieve cao-wijziging inclusief doorvoering. Met meer dan 40 jaar ervaring op gebied van HRM en salarisadministratie helpen onze ervaren collega’s jouw organisatie zodat jij je kunt richten op de core business.

Meer over uitbesteden van salarisadministratie

HR en salarissoftware

Jouw voordelen met BCS HR Software

Smiley

Complete HRM software

Één geïntegreerde cloudoplossing voor al je HR-processen en salarisverwerking.

Euro

Direct kosten besparen

Je kunt snel volledig aan de slag en bespaart daarmee direct op kosten.

Slot

Altijd, overal en via elk device

HR en medewerkers hebben altijd en overal toegang tot het personeelssysteem.

Text

Uitgebreide support

Een persoonlijke service en uitgebreide supportpagina’s. BCS draait om jou!

Meer weten over onze software?

Shape left
CTA

Deze klanten automatiseren HR-processen en salarisadministratie met BCS HR Software

Met meer dan 6000 klanten en meer dan 40 jaar ervaring helpen wij klanten op weg met HR- uitdagingen. Zo hou je tijd over om je te focussen op je HR-strategie, employer branding en de ontwikkeling van personeel.

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de salarisadministratie software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Dekkers van Gerwen

“HRM & Salaris is een gebruiksvriendelijke oplossing die ons vanaf iedere locatie in Nederland en op elk tijdstip de salarisadministratie laat doen, we besparen nu enorm veel tijd!”

Van Velsen Reflectielijnen

Crossmarks logo
Logo oger
Riviera Maison logo
Dvg Logo Dekkers van Gerwen
Logo get hooked zonder payoff

Dit zeggen onze klanten

• Case

Preview:

Hoffmann Groep is 45 jaar geleden begonnen door Winny Hoffmann als bedrijf in sleufbekistingen. Daar werden later damwanden aan toegevoegd. Nog wat later werd het bedrijf uitgebreid met 2 aannemersbedrijven met elk een eigen specialisme, één die damwanden trilt en drukt en één die de betonnen wanden in de grond realiseert. Hoffmann Groep kan alle specialisaties die je in de grond of in waterkerende constructies hebt, leveren. Er werken op dit moment zo’n 85 medewerkers (in de verhouding: 80 mannen en 5 vrouwen). Wel is het een zeer divers bedrijf, met medewerkers uit Nederland, Duitsland, Polen, Letland en Oekraïne.

• Case

Hoffmann Groep

• Case

Preview:

Ruig is dé specialist in wild en gevogelte en levert aan horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Daarnaast is het bedrijf ook vaste poelier van de op foodservice gerichte groothandel Sligro. Als specialist staat Ruig met een shop-in-shop in 34 vestigingen van de groothandel. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1891 en inmiddels staat er de vijfde generatie aan het roer. Ruig is daarmee, zoals de slogan al zegt ‘Trots als een edelhert’.

• Case

Koninklijke Ruig

• Case

Preview:

Van Velsen Reflectielijnen is een groot familiebedrijf met meer dan vier vestigingen door heel Nederland. Het bedrijf bestaat voor 80% uit seizoensmedewerkers die vaak in maart in dienst treden en in de winter weer uit dienst gaan. Tot een paar jaar geleden werd de salarisadministratie rondom deze herhalende cyclus nog op papier ingevuld, uitgetypt en uitgeprint door een vaste medewerker. Het was tijd voor het bedrijf om op zoek te gaan naar een nieuwe salaris softwareleverancier om dit proces te digitaliseren en automatiseren.

• Case

Van Velsen Reflectielijnen

Complete HR Software

BCS Startscherm

Volledig inzicht in je medewerkers met het digitale personeelsdossier. Alle belangrijke gegevens, contractbeheer en andere HR-administratie tools op één centrale plek.

BCS Verlof

Medewerkers en managers overal en altijd zelf hun verlof en verzuim laten regelen? De twee meest gebruikte HR-processen worden optimaal ondersteund in onze HRM software door middel van selfservice via ESS en MSS.

BCS Salarisdossier

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring in HRM en salarisadministratie weten wij exact hoe we jouw HR-beleid kunnen ondersteunen. Onze salaris software is uitgerust met handige tools om jouw werkzaamheden efficiënter, slimmer en sneller uit te kunnen voeren.

BCS Mijn Profiel

Verspreid de administratieve last onder medewerkers en managers met de selfservice functionaliteit van onze HRM software. Zo heeft iedereen 24/7 en overal de mogelijkheid om gegevens in te voeren of aan te passen.

De oplossing die je werving en selectieproces efficiënt en eenvoudig ondersteunt. Is het voor jouw organisatie een uitdaging om talent uit de markt aan te trekken en ben je op zoek naar een oplossing? Neem een voorsprong op de markt! Met recruitment heb je een oplossing die je werving en selectieproces efficiënt en eenvoudig ondersteunt.

Met de module HR-workflows automatiseer en standaardiseer je al je HR-processen. Van simpele aanvraagprocessen tot de meer complexe processen met meerdere goedkeuringen. Denk hierbij aan verlofaanvragen of het proces voor opleidingen aanvragen.

Hoe doet de organisatie het? Hoe werk je aan het beleid van de toekomst? Met HR Analytics heb je realtime inzicht in de data over de organisatie. Verzamel historische data vanuit ziekteverzuim en andere HR-gegevens, zoals strategische personeelsplanning, declaraties en salarisgegevens. Op basis daarvan kun je acties/beleid uitzetten in plaats van op onderbuikgevoel.

Het talent is binnen! Maar hoe hou je ze enthousiast in de eerste maanden? Een van de drie medewerkers neemt namelijk binnen 6 maanden ontslag. Een sterk onboardingsproces zorgt voor betrokkenheid en helpt nieuwe medewerkers snel vertrouwd te raken met de organisatie en functie.

Vereenvoudig het proces van urenregistratie en voorkom vragen en handmatig werk. Onze urenregistratie software registreert makkelijk alle voorkomende urensoorten, zoals het indienen en accorderen van verlofuren, maar ook het indienen van weekstaten. De urenregistratie vindt online plaats.

Met de module Proforma kunnen niet alleen HR-professionals, maar ook medewerkers en managers eenvoudig en op ieder gewenst moment een proforma maken. Zo hebben medewerkers de mogelijkheid om de impact van een wijziging op het gebied van salaris inzichtelijk te maken.

BCS Declaraties

Foutloos en gemakkelijk je reiskosten, lunch of overnachting declareren met de flexibele declaratiemodule. Bonnetje of formulieren zijn verleden tijd, waardoor je tijd van de medewerker, manager en HR bespaart.

Hebben medewerkers leaseauto’s of zijn er bedrijfswagens aanwezig? Met Leaseauto administratie heb je alles in één keer en centraal overzichtelijk en registreer je gemakkelijk de voertuigen.

Dienstverlening van BCS

Bij BCS draait het om onze klanten en dat wordt gewaardeerd. Wij doen er dan ook alles aan om je altijd verder te kunnen helpen bij het professionaliseren van jouw HRM-beleid. Zo haal jij het maximale uit onze oplossingen!

Uitgebreide support voor HRM en salarisadministratie

In de support portal van BCS HR Software vind je 24/7 antwoord op je vragen. Heb je een specifieke vraag? Duik dan eens in onze kennisbanken met artikelen vol informatie over de software. Kom je er dan niet uit, dan is het heel eenvoudig om een support ticket aan te maken.

Trainingen

De BCS Academy biedt diverse trainingen en workshops rondom onze HRM en salarisadministratie software. Ook op het gebied van relevante ontwikkelingen en onderwerpen binnen HRM en wet- en regelgeving voorzien we klanten van learning sessies. Dat doen we zowel klassikaal als online.

Implementatie en onboarding

Het team van ervaren projectmanagers en consultants nemen je mee in het implementatieproces. Zij begeleiden je met de persoonlijke ondersteuning om te zorgen dat je zo snel mogelijk up and running bent en de organisatie mee kunt nemen in de digitale transformatie van HR.

Tijd voor een persoonlijke demo?

Neem contact op met sales

Meer over onze oplossingen

Bekijk de infosheet