Elke maand moeten de salarissen van jouw werknemers op tijd worden uitbetaald. Deze belangrijke taak wil je het liefst zo efficiënt mogelijk uitvoeren zonder daar kostbare tijd voor in te moeten leveren. Onze nieuwe BCS App helpt jou om tijd te besparen, zodat jij meer tijd overhoudt voor jouw core business. Loonstroken versturen, mutaties doorvoeren én de betaling van het salaris verlopen allemaal automatisch via de app.

Vul jouw gegevens in en probeer de app 3 maanden gratis uit! Je betaalt geen opstartkosten en slechts een vaste maandprijs van €15,- per loonstrook.

Yes, I want more information!

BCS App: Salarisadministratie in je broekzak

Via onze nieuwe app heb jij als ondernemer altijd en overal inzicht in de laatste status van de salarisadministratie. Je hoeft nooit meer in te loggen op een computer en dubbele handelingen uit te voeren: de BCS App biedt salarisadministratie vanuit je broekzak!

Je kunt loonstroken inzien en naar werknemers versturen, mutaties doorvoeren én automatisch de betaling van het salaris verwerken. Alles om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. En de verwerking achter de schermen? Dat doen wij!

check

Altijd en overal inzicht in de laatste status van de salarisadministratie

check

Automatisch de betaling verwerken via de app

check

Wij verzorgen de salarisadministratie achter de schermen

Free Phone 12 Mockup

Ja, ik wil tijd besparen!

Maak gebruik van 40+ jaar ervaring

Jij regelt alles via de app, terwijl wij onze expertise en 40+ jaar ervaring inzetten voor de salarisverwerking. We richten de complete salarisadministratie in, verzorgen de loonstroken en jaaropgaven en regelen de loonbelastingaangifte. Jij hoeft je niet bezig te houden met veranderende wet- en regelgeving, want wij zijn altijd up-to-date.


Overstappen was nog nooit zo makkelijk!

Werk je met bestaande loonadministratie software en wil je graag overstappen op de HRM software van BCS? Dan zorgen wij dat de overstap zo makkelijk mogelijk verloopt. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel verschillende soorten integraties met bestaande systemen gerealiseerd, zodat er geen informatie verloren gaat tijdens een overstap. Je kunt dus met een gerust hart overstappen op de software van BCS.

Over BCS

In 40 jaar is BCS uitgegroeid tot één van de grotere salarisverwerkers van Nederland. Onze ervaring in de markt, kennis van HR-processen en regelgeving, persoonlijke service én moderne software zorgen ervoor dat wij grote en kleine organisaties, in iedere branche, kunnen ondersteunen met onze service. Wil je de salarisadministratie uitbesteden aan onze experts of ga je liever zelf aan de slag met onze software? BCS helpt je verder!

More then 1.000 satisfied customers

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo Thunissen
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff

Ja, ik wil tijd besparen!