HR systeem

Alle HR en salaristools in één softwarepakket!

Met een HR systeem van BCS regel je al je salaris en HR gerelateerde zaken, zoals uitbetalingen, verlof, declaraties en werving & selectie voortaan in één flexibel, online systeem. Hiermee stroomlijn je processen en bespaar je veel tijd en voorkom je fouten.

 • Alle HR én salaris processen in één overzichtelijke applicatie
 • Modulaire software: bouw jouw ideale product en betaal nooit te veel
 • Altijd en overal inzicht in jouw gegevens
 • Bespaar tijd en geef medewerkers en managers inzicht in hun gegevens
Vraag een vrijblijvende demo aan arrow_forward

Steeds meer taken en verantwoordelijkheden komen te liggen bij HR-managers of HR-professionals. Dit levert veel werkzaamheden en druk op. Bovendien veranderen wetgevingen of regels rondom HR en Salaris snel en regelmatig. Om ervoor te zorgen dat de personeelsdossiers up-to-date blijven, medewerkers op tijd uitbetaald worden en je altijd en overal realtime inzicht hebt in kosten, declaraties of andere rapportages, is een goed HR-systeem tegenwoordig cruciaal.

Van A tot Z

Van A tot Z

Wij verzorgen de complete loonadministratie zodat jij je bezig kunt houden met de belangrijke processen binnen jouw organisatie.

Altijd online inzicht

Altijd online inzicht

Wij werken met online HR programma's die jou altijd de volledige toegang geven tot je eigen salarisadministratie.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij houden je up-to-date.

BCSOnline app

BCSOnline app

Geef medewerkers toegang tot hun loonstroken, persoonlijke gegevens, declaraties, ziekmeldingen en verlofaanvragen met de mobiele app.

40 jaar HR ervaring

40 jaar HR ervaring

BCS is een steun voor elk HR-beleid. Door 40 jaar ervaring in de HR branche.

Geautomatiseerde regelingen

Geautomatiseerde regelingen

Je hebt geen omkijken meer naar de WW-premies, zorgverzekeringen, kilometervergoedingen, overwerk en verlof.

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Volledig toegesneden op jouw wensen. Door 1-op-1 training en implementatie.

Salaris- en HR systeem in één

Iedere organisatie is uniek en elk HR-proces bevat een uitzondering op de regel. BCS biedt daarom voor iedere MKB gepaste HRM software. Onze HRM software is verkrijgbaar als alles-in-één personeelssysteem met HRM & Salaris of als losse HRM modules met salarissoftware.

Meer informatie over de HRM software die wij aanbieden vind je hieronder.

Personeelsadministratie

Krijg inzicht je in je medewerkers met digitale personeelsdossiers. Je ‘human resources’ zijn het belangrijkste onderdeel van je organisatie, want zonder mensen is er geen werk en dus geen resultaat. Daarom doen we er met onze personeelsadministratie software alles aan om ervoor te zorgen dat de HR processen bij organisaties onverstoord blijven doorgaan. En bieden we zekerheid, elke maand weer. Met BCS krijg je online inzicht in de personeelsdossiers van jouw medewerkers en automatiseer je belangrijke personeelszaken.

ESS & MSS

Geef medewerkers en leidinggevenden inzicht in je gegevens. Met onze ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service) systemen voor HR geef je medewerkers en leidinggevenden de mogelijkheid om zelf HR gerelateerde taken uit te voeren. Zo kunnen medewerkers hun persoonlijke personeelsgegevens inzien en bewerken of kunnen ze hun salarisstroken inzien. Leidinggevenden kunnen verlofaanvragen en declaraties eenvoudig goedkeuren of inzicht krijgen in ziekteverzuim of bezetting.

Meer weten over de HR systemen van BCS?

Wil jij je salaris en HR processen ook makkelijker, efficiënter, inzichtelijker, gestructureerder en sneller inrichten? Maak dan vrijblijvend kennis met de HR systemen van BCS. Vraag een vrijblijvende demo aan via het formulier hieronder of download onze infosheet om eerst zelf meer te ontdekken over de mogelijkheden!

Meer weten over de HR systemen van BCS?

Wil jij je salaris en HR processen ook makkelijker, efficiënter, inzichtelijker, gestructureerder en sneller inrichten? Maak dan vrijblijvend kennis met de HR systemen van BCS. Vraag een vrijblijvende demo aan via het formulier hieronder of download onze infosheet om eerst zelf meer te ontdekken over de mogelijkheden!

BCS werving en selectie vacatures

Werving en selectie

De werving en selectieprocedure is een belangrijk onderdeel van jouw organisatie. De juiste sollicitanten vinden en aannemen betekent namelijk dat je de organisatie uitbreidt of aanvult. Onze HR software helpt jou bij het vereenvoudigen van deze procedure en dankzij onze workflows houd je meer tijd over voor datgene wat echt telt: de sollicitant.

Verzuimsoftware

Een goed verzuimbeleid is gericht op het terugdringen van de duur en frequentie van ziekteverzuim en om medewerkers actief te ondersteunen bij een duurzame terugkeer naar de organisatie. Om medewerkers goed te kunnen ondersteunen, is het van belang om de juiste informatie in een verzuimdossier per medewerker vast te leggen en een verzuimprotocol conform de WvP op te stellen. Onze systemen voor verzuimregistratie zorgt dat jij alle benodigde informatie snel en eenvoudig kunt raadplegen.

Urenregistratie

Vereenvoudig het proces van urenregistratie en voorkom vragen en handmatig werk. Onze urenregistratie software registreert makkelijk alle voorkomende urensoorten, zoals het indienen en accorderen van verlofuren, maar ook het indienen van weekstaten. De urenregistratie vindt online plaats of door middel van een klokregistratie.

Personeelsplanning

Personeelsplanning software is onmisbaar voor het maken van een goede roosterplanning binnen de organisatie. Je ziet in een oogopslag of medewerkers ziek of met verlof zijn en je kunt snel inspringen op roosterwijzigingen. Herhaaldelijk invoeren van dezelfde planning of uren is verleden tijd dankzij een eenvoudige kopieerfunctie.

Loonadministratie

Elke maand moeten de salarissen van werknemers op tijd worden uitbetaald. Deze belangrijke taak wil je het liefst zo efficiënt mogelijk uitvoeren zonder daar kostbare tijd voor in te moeten leveren. Met de online salarisadministratie software van BCS heb je alles wat nodig is om de salarissen automatisch en op tijd te versturen naar jouw medewerkers. Door middel van één druk op de knop krijg je automatisch overzicht van de geboekte mutaties, berekeningen van bruto naar netto, loonstroken, loonkosten, salarisopbouw en historische gegevens van jouw medewerkers. Zo houd jij de volledige controle en kun je rekenen op een solide en betrouwbare salarisadministratie.

Onze softwarepakketten

Handige software afgestemd op jouw HR-beleid
Voor bedrijven tot 100 medewerkers

BCS HR Essentials is het HR-systeem voor bedrijven tot 100 medewerkers. Automatiseer jouw HRM en salarisadministratie met de HRM oplossing speciaal voor het kleine mkb.

 • Bespaar tijd en automatiseer handmatige handelingen
 • Flexibel uit te breiden met HR-modules
 • Direct beginnen en maandelijks opzegbaar
Bekijk dit softwarepakket arrow_forward
Voor organisaties vanaf 50 medewerkers

Complete en efficiënte HR- en salarissoftware. Compleet personeelsinformatiesysteem en automatiseren van HR-processen en salarisverwerking.

 • Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
 • Selfservice via ESS & MSS
 • Flexibel uit te breiden met HR-modules en functionaliteiten
Bekijk dit softwarepakket arrow_forward
Voor Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen

Complete HR- en salarisadministratie software voor non-profit organisaties, afgestemd op de wensen en eisen van organisatie in het maatschappelijk domein.

 • Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
 • Gepersonaliseerde HR-workflows
 • Implementatie op maat
Bekijk dit softwarepakket arrow_forward

Apployed

Het complete personeelssysteem voor MKB

Met de personeelsadministratie software van Apployed beheer je personeelsdossier op één centrale plek

 • Complete HR-functionaliteit in Nederlands en Engels
 • Salarisservice beschikbaar
 • Maandelijks opzegbaar
Bekijk dit softwarepakket arrow_forward

People Inc.

Alle HR-processen op één plek

Allround personeelssysteem, geschikt voor bedrijven met minimaal 80 medewerkers.

 • Inclusief tijdsregistratie
 • Maatwerk mogelijk
 • Eenvoudige rapportage functionaliteiten
Bekijk dit softwarepakket arrow_forward

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Riviera Maison logo
Logo oger
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff