x

Je loonadministratie op orde met de software van BCS

Als HR-manager vind je het belangrijk het overzicht binnen het team en de onderneming te behouden. Mutaties doorvoeren, verlof en ziekte van medewerkers bijhouden en inzichtelijke rapportages draaien. Deze werkzaamheden wil je het liefst zo efficiënt mogelijk uitvoeren zonder daar kostbare tijd voor in te moeten leveren. Bij elkaar opgeteld een volle agenda dus. Geen zorgen, de loonadministratie software van BCS kan je hierbij helpen!

Want met onze loonadministratie software heb je direct inzicht in de salaris-, uren- én personeelsadministratie binnen jouw organisatie. Daarbij houden onze experts je up-to-date omtrent de actuele wet- en regelgeving en CAO's zodat jij je kan focussen op het doorvoeren van jullie HR-beleid. Vanaf nu heb je alles in huis om jouw werkzaamheden als HR-manager met maximaal inzicht en volledige controle uit te voeren.

Demo aanvraag arrow_forward

Stel zelf je loonadministratie software samen

Doordat onze salarisadministratie software in modules is opgebouwd kun je zelf een softwarepakket samenstellen. Op die manier betaal je alleen voor wat je écht gebruikt, passend binnen de unieke processen binnen jouw organisatie.

Bij BCS is het niet één aspect, maar juist het geheel dat loont. Elke maand weer, dat beloven we.

Manager portaal

Krijg inzicht in de belangrijkste personeelsgegevens zoals loonstorken, verlofaanvragen, declaraties, ziekteverzuim en bezettingsoverzichten.

BCSOnline app

Geef medewerkers toegang tot hun loonstrookjes, persoonlijke gegevens, declaraties, ziekmeldingen en verlofaanvragen met de mobiele app.

Slimme rekentool

Met de loonadministratie software krijg je een slimme rekentool voor automatische berekening van overuren, vakantiegeld en gratificaties.

Overzichtelijke rapportages

Draai rapportages van alle data beschikbaar binnen BCS en exporteer ze direct naar Excel.

Module: HR Management

Sla eenvoudig alle arbeidscontracten, verstuurde brieven én inkomende documenten direct op en koppel deze gelijk aan de juiste persoon binnen de organisatie.

Module: Urenregistratie

Met de uren- en tijdregistratie module registreer jij of je medewerkers eenvoudig en snel alle voorkomende urensoorten zoals klokregistratie, verlofuren en overuren.

Module: Ziekteregistratie

Van het registreren en verwerken van ziekmeldingen tot aan het rapporteren van ziekteverzuim, je kunt het met de ziekteregistratie module.

Module: API Webservice

Voorkom dubbele invoer! Wanneer medewerkers bijvoorbeeld uren registreren in hun personeelsplanning worden deze dankzij de API direct in BCS Online gezet.

“BCS is al jaren een vertrouwde ondersteuning voor onze loonadministratie. Vragen worden direct vriendelijk en professioneel opgepakt.”

Anne Bouwens-Rombouts

Dekkers van Gerwen

DSC1813
BCS trainingen en workshops

Software trainingen & HR-workshops

Wil je optimaal gebruikmaken van de loonadministratie software van BCS? Dan kun je je inschrijven voor een van onze gebruikerstrainingen. Onze trainingen worden gegeven door een van onze experts aan een groep van max. 12 personen. Leer op interactieve en praktijkgerichte wijze alles over de softwaremogelijkheden van BCS.

Ook wanneer je op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van HR- en salarisadministratie staan onze experts voor je klaar. Zo organiseren wij, in samenwerking met onze kennispartners, elk kwartaal een drietal workshops die zijn toegespitst op een actueel thema.

Taakmanager BCS training

Wij adviseren u graag over het juiste softwarepakket!

Wij geloven dat elk proces en elke HR-afdeling binnen een organisatie uniek is. Daarom adviseren wij je vanaf het begin en kijken we samen naar de optimale inrichting van jouw loonadministratie software. Benieuwd welk softwarepakket het beste past bij jullie organisatie of wil je graag een-op-een met een van onze experts ervaren hoe onze loonadministratie software werkt? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Loonadministratie software dat helemaal is afgestemd op jouw MKB organisatie. Dankzij kennis van meer dan duizend tevreden klanten.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo
Logo 2x
Logo oger3
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff