De loonadministratie uitbesteden: waarom?

Als ondernemer is je tijd kostbaar en wil je bezig zijn met dat waar je goed in bent: ondernemen. Repetitieve zaken zoals de loonadministratie moeten iedere maand weer uitgevoerd worden, maar nemen wel veel tijd in beslag. Tijd die je liever wilt besteden aan jouw onderneming, medewerkers en service aan klanten. Zo zijn er verschillende redenen waarom het uitbesteden van de loonadministratie een goed idee kan zijn.

Je loonadministratie uitbesteden aan BCS zorgt ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om administratieve taken die veel tijd in beslag nemen: wij doen het voor je. Zo verzorgen wij de salarisverwerking, verzending van loonaangiftes naar de Belastingdienst, pensioen aanlevering én signalering van collectieve cao-wijzigingen inclusief doorvoering. De werknemers blijven wel op jouw eigen loonlijs staan, maar wij helpen je bij de uitvoerende taken. Zo houd je tijd over en kun je je richten op de core business van jouw organisatie!

Afspraak maken arrow_forward

BCS verzorgt jouw loonadministratie

Je kunt BCS zien als partner en als verlengstuk van jouw HR-afdeling. Wij nemen de belangrijke administratieve taken uit handen, zodat je organisatie zich kan focussen op haar core business. Je hebt op ieder moment online inzicht in je eigen loonadministratie dankzij onze online programma's die altijd beschikbaar zijn. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring in loonadministratie en HR, kunnen we elke unieke organisatie van de meest passende service voorzien. Onze eenvoudige software en persoonlijke service zorgt dat we onzekerheden wegnemen en jou ondersteunen bij jouw HR-beleid. Zoek niet verder.

Van A tot Z

Van A tot Z

Wij verzorgen de complete loonadministratie; jij houdt je bezig met jouw core business.

Altijd online inzicht

Altijd online inzicht

Wij werken met online programma’s die jou altijd de volledige toegang geven tot je eigen loonadministratie.

Mutaties verwerkt binnen 24uur

Mutaties verwerkt binnen 24uur

Wij controleren en verwerken binnen 24 werkuren al jouw mutaties.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Wij houden je up-to-date over veranderende wet- en regelgeving.

BCSOnline app

BCSOnline app

De BCSOnline app geeft werknemers toegang tot loonstrookjes, declaraties en verlofaanvragen.

40 jaar HR ervaring

40 jaar HR ervaring

BCS is een steun voor elk HR-beleid. Door 40 jaar ervaring in de HR branche.

Geautomatiseerde regelingen

Geautomatiseerde regelingen

Je hebt geen omkijken meer naar de WW-premies, zorgverzekeringen, kilometervergoedingen, overwerk en verlof.

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Volledig toegesneden op jouw wensen. Door 1-op-1 training en implementatie.

“BCS is al jaren een vertrouwde ondersteuning voor onze loonadministratie. Vragen worden direct vriendelijk en professioneel opgepakt.”

Anne Bouwens-Rombouts

Dekkers van Gerwen

Klant dekkers van gerwen maakt gebruik van loonadministratie software van bcs

De twee varianten van uitbesteden

Dankzij de kennis die wij de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd weten wij exact wat de klant wil. We weten precies wat de klant nodig heeft om de dagelijkse operatie te waarborgen. We staan iedere dag voor ze klaar met persoonlijk advies op maat. Omdat iedere organisatie en elk HR-beleid uniek is, hebben we onderstaand de twee populaire keuzes van uitbesteden opgesomd:

Kies voor alles uitbesteden...

Kies je voor alles uitbesteden, dan nemen wij al het werk rondom de loonadministratie van je over. Het enige wat jij hoeft te doen, is de urenstaten en personeelsmutaties bijhouden en doorgeven aan ons. Wij doen alles op het gebied van de loonadministratie: we versturen de loonstroken en de jaaropgaven, en regelen de loonbelastingaangifte. Jij hoeft je niet bezig te houden met de constant veranderende wet- en regelgeving, wij zijn altijd up-to-date en stellen je op de hoogte wanneer er wijzigingen zijn.

Daarnaast kan BCS arbeidsovereenkomsten opstellen, aangifte doen voor het pensioenfonds en meer. Ook staan wij altijd klaar om passend HR advies te geven bijvoorbeeld op het gebied van ziekte­verzuim, arbeidsrecht of fiscale voordelen voor ondernemers.

Optie nemen arrow_forward

.. of gedeeltelijk uitbesteden

Kies voor een combinatie van zelf doen en de loonadministratie uitbesteden. Zo ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer van nieuwe personeelsleden, ziekte en verlofregistraties. Wij verzorgen de berekening van het salaris en de verzending van loonstroken en jaaropgaven.

We werken samen in één digitaal platform en vormen een flexibel team. Je hebt de mogelijkheid om zelf allerlei mutaties digitaal invoeren en je kunt op elk gewenst moment de loonadministratie online raadplegen. Daarnaast is Employee Self Service (ESS) mogelijk: een portaal waar werknemers hun personeelsdossier kunnen inzien en beheren zoals loonstrookjes, verlofaanvragen en declaraties.

Optie nemen arrow_forward

Afspraak maken BCS Loonadministratie uitbesteden

Wil jij ook jouw loonadministratie uitbesteden?

Ben je benieuwd of loonadministratie uitbesteden de beste oplossing voor jouw organisatie is? Onze experts staan voor je klaar wanneer je advies en ondersteuning op het gebied van HR nodig hebt, of wanneer je vragen hebt over onze service en diensten. Want bij BCS is het niet één aspect, maar het geheel dat loont. Elke dag en elke maand weer.

We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. Maak een afspraak en wij nemen contact met je op!

Afspraak maken

Loonadministratie compleet verzorgd voor jouw organisatie. Dankzij kennis van meer dan duizend tevreden klanten.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo Thunissen
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff