x

Onze HR topics

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van ondersteuning van HR-afdelingen binnen duizenden organisaties weten we wat er speelt. Via deze actuele HR-topics en -onderwerpen delen wij onze kennis en bieden we antwoord op elke HR-vraag. Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij houden je up-to-date.


Coronavirus: maatregelen en mogelijkheden

Coronavirus: maatregelen en mogelijkheden

Momenteel zijn er veel onduidelijkheden op de werkvloer omtrent het coronavirus, NOW en de rechten die je als werkgever hebt m.b.t. werknemers. Wij volgen alle maatregelen en aanpassingen op de voet en beantwoorden al jouw vragen.

Lees meer
Automatisering belangrijke HR-processen

Automatisering belangrijke HR-processen

Het komt in iedere organisatie voor: processen die volgens een vast stramien verlopen zoals bijvoorbeeld bij sollicitatieprocedures. Bij het uitvoeren van deze taken komt vaak meer kijken dan verwacht en zijn fouten snel gemaakt. Wij hebben de oplossing.

Lees meer
Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Op 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) ingegaan. De wijzigingen uit deze wet zijn dan ook meteen van kracht. Is jouw organsatie WAB-proof? Wij vertellen je alles over de belangrijkste zaken en aanpassingen.

Lees meer