x

Delta

Module C: Uren- en tijdadministratie

Met Module C registreer je eenvoudig en snel alle voorkomende urensoorten. Dit geldt voor zowel het indienen en accorderen van verlofuren, als voor het indienen van weekstaten op basis van projecten in BCS Online. Daarbij kun je met Module C op basis van personeelsroosters overwerkberekeningen maken.

Een ander voordeel van deze module is dat declaraties voortaan online, via de cloud, kunnen worden ingediend. Met de BCS App kunnen medewerkers namelijk een foto van een bon maken en meteen indienen. Hierna kan een manager de declaratie goedkeuren. Door declaraties via de app in te dienen en te laten goedkeuren worden mutaties direct doorgegeven aan het boekhoudsysteem. Met Module C van Delta heb je daarom altijd inzicht in de aanwezigheid en declaraties van medewerkers.

Module C biedt ook de mogelijkheid om te werken met een klokregistratie waarmee medewerkers zelf eenvoudig in- en uit kunnen klokken. Er zijn vijf varianten om medewerkers aan- en af te melden:

  1. Hardwareklok: met een persoonlijke badge via een boekingsterminal.
  2. Virtuele klok: via een touchscreen en een persoonlijke code.
  3. Software klok: met een persoonlijke code in een programma op de computer.
  4. Self Service: via het ESS-internetportaal en/of bijbehorende app.
  5. Het huidige klokregistratiesysteem: wordt automatisch in BCS Online geladen.

Je hebt zelf de mogelijkheid te kiezen welke variant van klokregistratie het beste bij jouw organisatie past. Werken met klokregistratie zorgt ervoor dat je altijd realtime zicht hebt op de aan- en afwezigheid van alle medewerkers binnen de organisatie.

Andere voordelen van Module C zijn:

  • Zelf eenvoudig analyses maken van de aanwezigheid van een medewerker of groepen medewerkers.
  • Contracturen van uw medewerkers inzichtelijk maken met behulp van de roosterapplicatie. De roosters kunnen op medewerkers-, afdelings- en werkgeversniveau worden aangemaakt. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met ploegendiensten en parttimers. Per werkdag kunt u de werk- en pauzetijden aangeven.
  • Automatische koppeling van aan- en afwezigheidsregistraties aan uw salarisadministratie. Dubbele mutaties zijn hiermee verleden tijd!