x

Polaris

De complete oplossing voor HR en salarisadministratie

Ben je op zoek naar een manier om HR-processen en salarisadministratie te optimaliseren en/of uit te besteden? Met Polaris heb je alles op één plek, altijd binnen handbereik. Processen zoals instroom, doorstroom en uitstroom worden met Polaris volledig ondersteund dankzij het geïntegreerde personeelsinformatie- en salarissysteem. Ook bieden populaire onderdelen zoals tijdsregistratie en personeelsplanning de uitkomst voor iedere organisatie. Met Polaris creëer je overzicht en kun je je focussen op de corebusiness van de organisatie.

Belangrijke features

Op maat gemaakte workflow(s)

Op maat gemaakte workflow(s)

Wij geloven dat elk proces en elke HR-afdeling binnen een organisatie uniek is. Met Polaris kun je daarom op maat gemaakte workflows aanmaken.

Digitaal indiensttredingsformulier

Digitaal indiensttredingsformulier

Laat medewerkers zelf persoonlijke gegevens op een veilige manier invullen, direct in het systeem.

Pro forma-omgeving

Pro forma-omgeving

Maak gebruik van de uitgebreide pro forma functionaliteiten van Polaris voor proefberekeningen en budgettering. Of maak een prognose op basis van bedrijfsinformatie.

Loonkostenoverzicht

Loonkostenoverzicht

Verwerk gegevens efficiënt en foutloos in Polaris. Zo maak je eenvoudig en snel een loonkostenoverzicht op basis van projectgegevens en/of voor gedefinieerde organisatielagen.

Software koppelingen

Software koppelingen

Met Polaris kun je standaard financiële of op maat gemaakte systemen koppelen. Laat gegevens aan de voorkant inlezen zodat je ze aan de achterkant kunt exporteren. Hiermee voorkom je dubbele invoer van gegevens en het maken van fouten.
Meer over koppelingen

HR-management software

Benieuwd wat BCS kan betekenen voor jouw bedrijf?

Polaris modules

Polaris is een HR-oplossing met uitgebreide mogelijkheden. Om het overzichtelijk te houden zijn deze gebundeld in diverse modules.

HR-module

HR-module

Met Polaris HR optimaliseer én automatiseer je belangrijke HR-processen binnen jouw organisatie.

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Met Polaris salarisadministratie ben je altijd zeker van het correct en op tijd kunnen uitbetalen van medewerkers.

Tijdregistratie

Tijdregistratie

Voorkom het uitvoeren van herhaalde handmatige acties en het maken van fouten dankzij digitale tijdregistratie

Personeelsplanning

Personeelsplanning

Laat medewerkers zelf hun planning bekijken of wijzigen en anderen hiervan op de hoogte stellen

ESS/MSS module Nova

ESS/MSS module Nova

Geef medewerkers en leidinggevenden inzicht in personeelsgerelateerde gegevens met de gebruiksvriendelijke ESS/MSS module Nova.

Polaris HRM software

Gecertificeerd

Zowel ons datacenter, onze organisatie als onze mensen zijn gecertificeerd. De collega’s van de supportdesk zijn Nirpa gecertificeerd. Dit betekent dat ze niet alleen Polaris kennis hebben, maar u ook kunnen helpen met vakinhoudelijke vragen. Wel zo handig als de nood hoog is en de verloning de deur uit moet!

Polaris software personeelsplanning

Van personeelsplanning tot aan de verloning

HR en de salarisadministratie vormen de basis van Polaris. Afhankelijk van de werkwijze van de organisatie is het mogelijk dit uit te breiden met de functionaliteit voor het maken van een personeelsplanning, het inlezen van geklokte tijden of het vastleggen van de gewerkte uren tot aan de verloning. Hierdoor kan een efficiency slag worden behaald, waarbij de kans op fouten wordt verminderd en de gegevens inzichtelijk zijn voor de mensen die bij dit proces betrokken zijn.

Handen typen toetsenbord korte implementatietijd

Korte implementatietijd

Graag ontzorgen we onze klanten bij de opstartfase van Polaris. Dit komt onder andere tot uiting bij de conversie. BCS voert voor u de conversie uit, zodat gelijk begonnen kan worden aan de controle hiervan en de inrichting van HR. Een korte implementatiefase kenmerkt de werkwijze van BCS. Daarnaast zijn we voorstander van training-on-the-job. Tijdens de inrichting van Polaris vindt er kennisoverdracht plaats om u zo snel mogelijk wegwijs te maken in het systeem, zodat u zelf achter de knoppen kunt zitten.

"BCS ontwikkelt met softwarepakket Polaris innovatieve software oplossingen voor hoogwaardige dienstverlening op het HR- en Salarisvakgebied."

Bianca Dekker
HR Manager

Bianca Dekker van BCS HRM en Salarisadministratie

Populaire trainingen en workshops

Onze klanten

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo
Logo 2x
Logo oger3
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff