x

Polaris

HR-module

Werken met de HR-module van Polaris is transparant, eenvoudig en gegevens hoeven maar één keer ingevuld te worden. Zo win je kostbare tijd en verminder je administratieve handelingen. Door het gehele HR-proces en salarisadministratie te digitaliseren heb je alle gegevens en informatie binnen handbereik, letterlijk én figuurlijk. Want Polaris is overal en altijd via pc, laptop of mobiel beschikbaar.

Team van gecertificeerde experts
Zowel ons team van experts als de organisatie zijn gecertifieerd door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Dit betekent dat onze medewerkers niet alleen over uitgebreide kennis van Polaris beschikken, maar wij ook kunnen ondersteunen bij het beantwoorden van vakinhoudelijke informatie.

Integratie functionaliteiten
Met Polaris HR is het mogelijk om verschillende functionaliteiten te integreren waardoor er efficiënt gewerkt kan worden. Het invoeren van gegevens kan direct digitaal en gebeurt op een overzichtelijke manier. Deze gegevens kunnen op een eenvoudige manier door afdeling HR, medewerkers en/of sollicitanten zelf worden ingevoerd. Afhankelijk van gebruiksautorisaties zijn deze gegevens inzichtelijk voor HR en de salarisadministratie die vervolgens het proces kunnen coördineren.

Workflow(s)
De unieke processen binnen jouw organisatie kunnen worden vastgelegd in een workflow. Deze stappen binnen het proces worden vervolgens in Polaris ingevoerd. Zodra een workflow is vastgelegd kun je door middel van meldingen medewerkers handelingen laten uitvoeren in Polaris of binnen de organisatie. Dit kan het genereren van een document zijn of het verzenden van bijvoorbeeld een e-mail. De meest populaire processen die ondersteund worden door workflow zijn indiensttreding, gesprekken cyclus of werving en selectie. Als je liever advies wilt over het indelen van een workflow kan ons team van experts je hierbij helpen. Wij begrijpen namelijk dat elke organisatie een unieke workflow heeft, samen kijken we dan naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie.

Processen vastleggen met Polaris
Gebruiksvriendelijkheid is een van de belangrijkste uitgangspunten geweest bij het programmeren van Polaris. Zo hebben we zorgvuldig nagedacht over de indeling van taken binnen het platform en hebben we meest voorkomende taken al voor je vastgelegd. Bij de taak ‘nieuwe medewerker’ zijn bijvoorbeeld alle noodzakelijke invoervelden al genoteerd en kun je met de kopieerfunctie HR en Salaris gerelateerde gegevens direct invullen. Hierdoor hoef je alleen nog maar te controleren of er eventuele aanpassingen nodig zijn. Het resultaat: tijdwinst en vermindering van fouten tijdens het invoeren van gegevens.

Daarnaast is het ook mogelijk één of meerdere processen vast te leggen in een workflow. Veelgebruikte workflows bij onze klanten zijn: indiensttreding (o.a. vervanging van de checklist), gesprekscyclus en het aflopen van tijdelijke contracten. Al deze workflows kunnen geheel worden ingericht naar eigen processen binnen de organisatie.

Korte implementatietijd & training
Met de vele mogelijkheden die Polaris biedt is het vanzelfsprekend dat je snel aan de slag wilt. Wij helpen je daarom graag tijdens de opstartfase van Polaris. Door het uitvoeren van de conversie uit handen te nemen kun je gelijk beginnen aan de controle hiervan en de inrichting van de HR-omgeving.

Naast de belofte van een korte implementatiefase geven we voor ook trainingen. Dit gebeurt via een kennisoverdracht tijdens de inrichting van Polaris, samen met een van onze experts ga je door het systeem zodat je vragen kunt stellen en tegelijkertijd jezelf wegwijs maakt in het systeem.

Waar kun je Polaris voor gebruiken?
Met Polaris krijg je snel en gemakkelijk inzicht in de belangrijkste HR-processen en personeelsgegevens. Om een beter beeld te krijgen van de vele mogelijkheden hebben we een opsomming gemaakt:

  • Digitaal personeelsdossier
  • Werving en selectie
  • Functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • Verlof
  • Verzuim
  • Opleidingen
  • Verstrekkingen
  • Wagenparkbeheer
  • Signaleringen
  • Mailmerge ten behoeve van generatie documenten
  • Integratie met Office software


Het geheel dat loont

Bij BCS hebben we alle facetten van onze dienstverlening in eigen beheer, dus van ontwikkeling tot verkoop, inrichting en ondersteuning. En door onze software te integreren met persoonlijke service, ervaring en uitgebreide kennis van HR en salarisadministratie heb je met Polaris alles wat je nodig hebt. Online, onder één dak, ongeacht waar je bent.