x

Polaris

Personeelsplanning

Maak de personeelsplanning overzichtelijk
Niet iedere organisatie werkt met een personeelsplanning. Terwijl dit grote voordelen met zich meebrengt. Het grote voordeel van een personeelsplanning in Polaris is de inzichtelijkheid voor alle medewerkers die betrokken zijn bij dit proces. Is er iemand ziek of met verlof? Dan zie je dit gelijk terug in het systeem.

Kopieerfunctie
Door middel van een kopieerfunctie kan per (groep) medewerker(s) een al bestaande planning eenvoudig worden gekopieerd voor meerdere weken. Zo bespaar je het herhaaldelijk invoeren van dezelfde planning of uren.

Volledig geïntegreerd
De personeelsplanning van Polaris is volledig geïntegreerd met HR, Salaris en Tijdregistratie en is bruikbaar voor elke organisatie. Wanneer je gebruik maakt van Tijdregistratie is het mogelijk tijden na goedkeuring ook inzichtelijk te krijgen in de personeelsplanning. Dit geeft inzicht in planning en realisatie.

De voordelen van Personeelsplanning
Met Polaris krijg je snel en gemakkelijk inzicht in de belangrijkste HR-processen en personeelsgegevens. Om een beter beeld te krijgen van de vele mogelijkheden hebben we een opsomming gemaakt:

  • Ziekte en verlof zichtbaar in de planning
  • Handige kopieerfunctie
  • Integratie met tijdregistratie
  • Inzichtelijk voor meerdere personen binnen de organisatie
  • Notificatie richting medewerker