x

Polaris

Salarisadministratie

Polaris is een HR en salarissysteem in één. Hierdoor heb je alles onder een dak en is dubbele invoer verleden tijd. Door het financiële pakket te koppelen met Polaris kun je eenvoudig en efficiënt bedragen overboeken naar diverse instanties zonder kostbare tijd te verliezen. De interface van Polaris is daarbij op een gebruiksvriendelijke manier ingericht, zo behoud je makkelijk het overzicht en hoef je je geen zorgen te maken over het tijdig uitbetalen van medewerkers of het regelen van de financiële verwerking. Wanneer een verloning afgesloten is kunnen mutaties met terugwerkende kracht (TWK) worden uitgevoerd.

Pro forma omgeving
Met Polaris heb je toegang tot een pro forma omgeving. Hier kun je pro forma loonstroken uitdraaien maar heb je ook de mogelijkheid om vooruitkijken naar bijvoorbeeld de consequenties voor de loonkosten wanneer het personeelsbestand groeit.

Gebruiksvriendelijk, efficiënt en overzichtelijk, Polaris is dé complete oplossing voor HR en salarisadministratie.

Alle kenmerken van salarisadministratie
Met Polaris krijg je snel en gemakkelijk inzicht in de belangrijkste processen en taken voor salarisadministratie. Om een beter beeld te krijgen van de vele mogelijkheden hebben we een opsomming gemaakt:

  • Batchverwerking
  • TWK mutaties
  • Pro forma omgeving
  • Vele financiële overzichten zowel in Excel als PDF
  • Excel importen exportmogelijkheden
  • Ondersteund een breed scala aan CAO’s

Persoonlijke service
Bij BCS staat er altijd een team van experts voor je klaar. Zij beschikken over de vakinhoudelijke kennis en kunnen ál jouw vragen beantwoorden. Zo ben je ervan verzekerd dat alle medewerkers binnen de organisatie op tijd hun loon ontvangen en de dagelijkse processen blijven draaien.