x

Polaris

Tijdregistratie

Voorkom het uitvoeren van te veel handmatige acties en de kans op fouten door digitale tijdregistratie. Met deze tool kunnen medewerkers eenvoudig hun uren invoeren in het systeem. Nadat de uren zijn ingevoerd, kan de leidinggevende controleren of deze overeenkomen met het contract, ziekmeldingen en verlofaanvraag.

Tijdsbesparing en inzicht
Veel organisaties werken nog steeds met weekstaten wat zorgt voor veel handmatige acties en de kans op het maken van fouten terwijl dit overbodig is. Door met de tijdregistratie module van Polaris te werken digitaliseer en automatiseer je het proces. Hierdoor kunnen medewerkers zelf hun uren of tijden invullen en hoef je als leidinggevende alleen nog te controleren of deze overeenkomen met het contract, ziekmeldingen of het aantal verlofaanvragen. Dát is de kracht van Polaris.

Voordelen van tijdregistratie
Met Polaris krijg je snel en gemakkelijk inzicht in de belangrijkste HR-processen en personeelsgegevens. Om een beter beeld te krijgen van de vele voordelen van tijdregistratie hebben we een opsomming gemaakt:

  • Eenvoudige tool voor medewerkers om uren in te voeren
  • Controle tool voor leidinggevende ten behoeve van accordering uren
  • Medewerker heeft inzicht in de vergoeding op dagbasis
  • Minder handmatige handelingen voor de administratie