Op tijd uitbetalen met salarissoftware

Overzichtelijke salarissoftware voor de salarisadministratie

Iedere maand vertrouwen je medewerkers op een correcte uitvoering van hun salaris. Onze salarissoftware met handige functies zorgt ervoor dat je correct en op tijd kunt uitbetalen. Zo kun je pro forma loonstroken uitdraaien, mutaties met terugwerkende kracht uitvoeren en zijn er financiële overzichten in Excel en PDF beschikbaar. De software kan tevens gekoppeld worden aan onze HR-administratie software, zodat je alle gegevens onder één dak hebt en nooit dubbele gegevens hoeft in te voeren.

Salarisadministratie neemt veel tijd in beslag. Tijd die je misschien liever wilt besteden aan je onderneming, medewerkers of klanten. Wanneer je je salarisadministratie uitbesteedt aan BCS hoef je je geen zorgen meer te maken om repetitieve administratieve taken en versplinterde documentatie: wij doen het voor je. Zo verzorgen wij de salarisverwerking, verzending van loonaangiftes naar de Belastingdienst, pensioen aanlevering én signalering van collectieve cao-wijzigingen inclusief doorvoering. Zo houd je tijd over en kun je je richten op de core business van jouw organisatie!

Demo aanvraag arrow_forward

Salarissoftware in de cloud

Onze salarissoftware is geheel in de cloud zodat je gegevens altijd beschikbaar zijn. Zo blijf je up-to-date van wat er binnen de organisatie gebeurt en kun je snel en eenvoudig wijzigingen doorvoeren. Dankzij BCS Online kun je op ieder moment en vanaf iedere plek inloggen op de beveiligde omgeving.

Koppelingen

Koppelingen

Eenvoudig en efficiënt bedragen overboeken zonder kostbare tijd te verliezen, dankzij een koppeling met jouw financieel pakket.
Financiële overzichten

Financiële overzichten

Exporteer alle gegevens eenvoudig naar een PDF of Excel bestand om er zelf mee aan de slag te gaan.
Gebruiksvriendelijke interface

Gebruiksvriendelijke interface

Een gebruiksvriendelijke uitstraling voor meer overzicht en gemak.
Salarisadministratie door BCS

Salarisadministratie door BCS

Als werkgever zijnde kan de volledige salarisadministratie overgedragen worden aan BCS. Voor de mogelijkheden kan hier worden gekeken.

Salarisverwerking uitbesteden aan BCS?

Beschik je niet over de mankracht of kennis binnen jouw organisatie om zelf de salarisadministratie uit te voeren? Dan kun je de salarisadministratie uitbesteden aan een van onze experts. Wij verzorgen de salarisverwerking, verzending van loonaangiftes naar de Belastingdienst, pensioen aanlevering én signalering van collectieve CAO-wijzigingen inclusief doorvoering. Zo houdt jij meer tijd over voor je core business en vertrouw je altijd op onze ervaring en kennis.

De voordelen van uitbesteden

Besteed jouw salarisadministratie uit aan onze experts en houd tijd over voor datgene waar het om draait: jouw medewerkers. Enkele van de voordelen van salarisadministratie uitbesteden zijn:

  • Salarismutaties worden binnen 24 uur verwerkt
  • Medewerkers kunnen zelf hun loonstrook en jaaropgave bekijken of downloaden via het online werknemersportaal of de BCS personeelsapp.
  • Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij houden je up-to-date.

Meer over salarisadministratie uitbesteden

Jouw salarisadministratie altijd online

In tijden dat locatieonafhankelijk werken steeds meer de norm wordt, wil je er zeker van zijn dat je op ieder moment en vanaf iedere plek bij jouw personeelsdossiers kunt. Om de salarisverwerking altijd op een correcte manier te kunnen verwerken, draait onze software in de cloud. Dat houdt in dat jouw gegevens altijd up-to-date zijn en jij via een beveiligde verbinding kunt inloggen in het personeelssysteem.

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van salarisadministratie en HR binnen duizenden organisaties hebben we belangrijke HR-processen op efficiënte wijze voor je weten te automatiseren. Met de software van BCS krijg jij maximaal inzicht in loonkosten en de volledige controle over jouw HR administratie. We delen graag onze 40 jaar aan kennis en bieden ondersteuning wanneer je dat nodig hebt. Bij ons vind je alles onder één dak en is BCS het geheel dat loont.

Vergelijk onze mogelijkheden of vraag een demo aan voor een gesprek met onze experts.

Demo aanvragen

Salaris software die helemaal is afgestemd op jouw MKB organisatie. Dankzij kennis van meer dan duizend tevreden klanten.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo Thunissen
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff