close

Urenregistratie software voor werknemers en HR-managers

Urenregistratie software voor werknemers, leidinggevenden en HR-medewerkers.

Vereenvoudig het proces van urenregistratie en voorkom vragen en handmatig werk. Onze urenregistratie software registreert makkelijk alle voorkomende urensoorten, zoals het indienen en accorderen van verlofuren, maar ook het indienen van weekstaten. De urenregistratie vindt online plaats of door middel van een klokregistratie.

De voordelen van onze urenregistratie software

Maak het jezelf en je collega’s extra gemakkelijk dankzij de voordelen van onze urenregistratie software. Uren invullen kan eenvoudig en snel via onze mobiele app, zodat medewerkers eenvoudig hun uren kunnen invullen, waar en wanneer ze maar willen. Managers kunnen verlofaanvragen, declaraties en klokregistraties eenvoudig accorderen, waardoor jij meer tijd overhoudt voor andere HR zaken. Je krijgt inzicht in urensaldo’s en je ziet snel of een medewerker plus- en minuren op zijn weekstaat heeft.

BCS Tijdregistratie in Personeelssysteem

Klokregistratie mogelijk

Een integratie met klokregistratie is mogelijk. Medewerkers kunnen zelf eenvoudig in- en uitklokken op het moment dat ze werkzaam zijn.

Icon webservice bcs personeelssystemen

Geen dubbele mutaties

De aan- en afwezigheidsregistraties kunnen worden gekoppeld aan de loonadministratie software. Dubbele mutaties zijn daarmee verleden tijd!

Icon TWK verloning salaris software BCS

Roosterapplicatie

Maak contracturen van medewerkers direct inzichtelijk met behulp van de roosterapplicatie. Per werkdag kun je de werk- en pauzetijden aangeven.

Icon App Employee Self Service BCS HRM Software

Personeelsapp urenregistratie

Medewerkers kunnen uren registeren, wanneer en waar ze maar willen, met behulp van de mobiele personeelsapp of via het ESS-internetportaal.

Uren accorderen

Uren accorderen

Laat managers verlofaanvragen, declaraties of klokregistraties accorderen op PC of smartphone.

Icon maak rapportages personeelssysteem

Overzichtelijke rapportages

Draai rapportages van de urenregistratie en exporteer ze direct naar Excel.

Inzicht icon

Roosterweergave

Je kunt per dag de werk- en pauzetijden bekijken, rekening houdend met parttimers, uurloners, stagiairs en uitzendkrachten.

Collectieve dagen ingeven

Collectieve dagen ingeven

Stel in één keer verlofdagen of -uren in voor meerdere personen binnen een organisatie of team.

Onze softwarepakketten

Handige software afgestemd op jouw HR-beleid

BCS HR Essentials

BCS HR Essentials is de HR software oplossing voor het MKB. Met onze software automatiseer je jouw HRM en salarisadministratie eenvoudig en snel. BCS HR Essentials is niet uit te breiden met extra modules en functionaliteiten, mocht dat de wens zijn dan is BCS HR Enterprise de betere keuze.

  • Bespaar tijd en automatiseer handmatige handelingen
  • Basis salarisadministratie functionaliteiten
  • Volledig digitaal personeelsdossier

BCS HR Enterprise

BCS HR Enterprise is een gebruiksvriendelijk, modulair HR systeem met een een complete salarisoplossing voor HR-professionals en salarisadministrateurs. Onze cloudgebaseerde software ondersteunt de gehele employee journey, van vacature tot exit gesprek, waarbij alle HR-processen samenkomen op één centrale plek.

  • Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
  • Selfservice via ESS & MSS
  • Flexibel uit te breiden met aanvullende modules en premium add-ons