close

Faciliteer de ontwikkeling van medewerkers

BCS Learning is een (SaaS) Learning Experience Platform voor organisaties vanaf tweehonderd medewerkers en faciliteert Learning & Development (L&D) bij het ontwikkelen van medewerkers.

  • Check Icon Ontworpen op basis van best practice opleidingsprocessen met de medewerker als belangrijkste stakeholder
  • Check Icon Best-in-class ondersteuning voor administratieve taken met 125+ automatische workflows
  • Check Icon Modulair en eenvoudig schaalbaar. Gebouwd op een architectuur die snelle ontwikkeling van klantspecifieke processen mogelijk maakt
  • Check Icon Heldere en schaalbare licentiestructuur

Met een uitstekende, verregaand logistieke ondersteuning voor de belangrijkste opleidingsprocessen, kan Learning & Development zich richten op de tactische en strategische aspecten van Talent Management. Dit reikt van leerlijnen voor onboarding en functionele leerlijnen tot het vastleggen en monitoren van kwalificaties, zodat je altijd 'compliant' bent met actuele certificeringen.

Compliance

BCS Learning helpt je om compliant te worden en te blijven

Met de module BCS Learning onderhoud je uiteenlopende certificeringen en kan je verschillende leervormen inzetten, zoals klassikale trainingen, online trainingen of zelfs uitgebreide leerpaden (een certificeringstraject), om zo volledig compliant te blijven met de organisatiedoelen en -eisen.

BCS Learning zorgt dat jij volledig in controle bent. Zo notificeert het managers, medewerkers en Learning & Development managers over tot wanneer een kwalificatie voor een medewerker geldig is.

Collegas tijdregistratie urenregistratie planning

Opleidingsmanagement

BCS Learning geeft de regie over het opleidingstraject aan de medewerker en de leidinggevende. Hiermee willen wij dat de HR-adviseurs en L&D managers niet meer onnodig veel tijd kwijt zijn aan randzaken, zoals operationele en administratieve taken rondom het opleidingstraject. BCS Learning biedt een Employee Self Service (ESS) oplossing, waarbij de regie bij de medewerker en/of leidinggevenden ligt. Zo kan Learning & Development zich meer richten op kwaliteitsborging en de strategische aspecten van Learning & Development.

Vraag jouw demo aan

BCS HR Software BV

Kennisdelen

BCS Learning biedt een uitgebreide set aan modules en functies die het vastleggen en delen van kennis mogelijk maken. Daarmee dient het als het ultieme inhoudelijke naslagwerk voor jouw organisatie.

Kennisdelen en het borgen kan kennisinformatie is een kernfunctionaliteit van BCS Learning. We hebben onze software zo ontwikkeld dat je altijd snel en eenvoudig de beschikbare kenniscontent kan raadplegen. Dit doen we door middel van microlearnings, kennisbanken met kennisartikelen, lesomgevingen met chat en de Content Management Module.

Urenregistratie verplicht voor werknemers BCS

Werkplekondersteuning

De module BCS Learning biedt met onze Quick Learnings de ideale vorm van werkplekondersteuning, met de benodigde kennis en naslagwerk wanneer jij dat nodig hebt. Alles wat je nodig hebt is eenvoudig beschikbaar en wordt toegankelijk gepresenteerd. Denk hierbij aan een instructievideo, die je eenvoudig oproept met je telefoon door het scannen van een QR-code. Het kan ook gaan om een beknopte PDF met de belangrijkste ontwikkelingen. Alles is nu snel beschikbaar!

Persoonlijke ontwikkeling

Binnen BCS Learning kan je doelen vaststellen, opleidingsafspraken vastleggen in een gesprekslag en bewaak je deze doelen met bijvoorbeeld de 360-graden feedback optie.

Ontwikkeling van medewerkers is het fundament voor innovatie en groei van medewerkers, teams en organisaties. BCS Learning biedt een POP-module voor medewerkers en leidinggevenden om doelen en afspraken vast te leggen, te bewaken en te laten reviewen.

Vacature Software Support3

Pre- & Onboarding

BCS Learning faciliteert een goed doordacht pre- & onboarding proces. Iemand goed en uitvoerig laten kennismaken met jouw organisatie draagt bij aan een gestroomlijnde introductie. Hiermee voorkom je vroegtijdige uitstroom en verbeter je uiteindelijk de retentiegraad van jouw organisatie.

Onboarding is een kernfunctie van BCS Learning. Duidelijke leerpaden met taken en leervormen zorgen voor inzicht voor een medewerker voordat hij in dienst treedt en vanaf de eerste dag dat hij in dienst is.

voorbereiden sollicitatiegesprek

Rolgebaseerd leren

Leren (learning) is niet ‘one-size-fits-all’. Iedere afdeling, functie, rol of zelfs persoon vraagt om specifieke invulling van kennis en competenties. Daarom werkt de module BCS Learning met doordachte leerpadenfuncties, zodat voor iedere opleidingsbehoefte (indien nodig) een specifiek leerpad uitgezet kan worden. Een leerpad bestaat uit een serie logisch samengestelde leervormen en is te koppelen aan onder andere een functie of een rol.

Vraag jouw demo aan

Talent Module cloud based

Content management

BCS Learning is meer dan alleen een leerplatform. Naast het faciliteren in verschillende opleiding en leerfunctionaliteiten is het mogelijk om het platform uit te breiden met meerdere contentvormen. Denk hierbij aan blogs, kennisartikelen, nieuwsberichten, FAQ of formulieren.

Je kan eenvoudig content aanmaken en publiceren met behulp van opgezette sjablonen. Deze content is daarna makkelijk te beheren en je kan het resultaat real time inzien.

Integraties

De module BCS Learning is onderdeel van onze BCS HR Software suite en sluit naadloos aan op onze andere applicaties. Ook als standalone is BCS Learning een krachtige en volledig leerplatform (LXP). Je kan BCS Learning dan ook koppelen aan diverse externe pakketten voor een veilige uitwisseling van gegevens. Wil je meer weten over de koppelingen die op dit moment mogelijk zijn? Neem dan contact op via info@bcs.nl.

CO2 registratieplicht 1

Rapportages

Inzicht in de opleidings- en kennisontwikkeling van jouw organisatie is van essentieel belang. Pas wanneer jij inzicht hebt kan je sturing geven. BCS Learning biedt een zeer brede set aan rapportages en een uitgebreid dashboard met interessante statistieken. Zo heb jij op ieder moment van de dag actueel inzicht in de opleidings- en ontwikkelbehoefte op organisatie-, regio-, team- en individueel niveau. Van bezettingsgraden tot certificeringen en van inschrijvingen tot annuleringen; voor alle categorieën biedt BCS Learning specifieke rapportages.

salarisadministratie rapportages bcs