close

Op tijd uitbetalen met salaris software

Overzichtelijke salaris software voor de salarisadministratie

Iedere maand vertrouwen je medewerkers op een correcte uitvoering van hun salaris. Onze salaris software met handige functies zorgt ervoor dat je correct en op tijd kunt uitbetalen. Zo kun je pro forma loonstroken uitdraaien, mutaties met terugwerkende kracht uitvoeren en zijn er financiële overzichten in Excel en PDF beschikbaar. De software kan tevens gekoppeld worden aan onze HR-administratie software, zodat je alle gegevens onder één dak hebt en nooit dubbele gegevens hoeft in te voeren.

Salarisadministratie neemt veel tijd in beslag. Tijd die je misschien liever wilt besteden aan je onderneming, medewerkers of klanten. Wanneer je je salarisadministratie uitbesteedt aan BCS hoef je je geen zorgen meer te maken om repetitieve administratieve taken en versplinterde documentatie: wij doen het voor je. Zo verzorgen wij de salarisverwerking, verzending van loonaangiftes naar de Belastingdienst, pensioen aanlevering én signalering van collectieve cao-wijzigingen inclusief doorvoering. Zo houd je tijd over en kun je je richten op de core business van jouw organisatie!

Salaris software

Salaris software in de cloud

Onze salaris software is geheel in de cloud zodat jouw gegevens altijd beschikbaar zijn. Zo blijf je up-to-date van wat er binnen de organisatie gebeurt en kun je snel en eenvoudig wijzigingen doorvoeren. Dankzij BCS Online kun je op ieder moment en vanaf iedere plek inloggen op de beveiligde omgeving.

Outsourcing

Koppelingen

Eenvoudig en efficiënt bedragen overboeken zonder kostbare tijd te verliezen, dankzij een koppeling met jouw financieel pakket.

Salary Slip

TWK mutaties

Wanneer een verloning is afgesloten, kunnen mutaties met terugwerkende kracht (TWK) worden uitgevoerd.

IKB

Financiële overzichten

Exporteer alle gegevens eenvoudig naar een PDF of Excel bestand om er zelf mee aan de slag te gaan.

Proforma

Pro forma omgeving

Je kunt pro forma loonstroken uitdraaien of vooruitkijken om te zien wat een wijziging of groei met de loonkosten doet.

Happy

Gebruiksvriendelijke interface

Een gebruiksvriendelijke uitstraling voor meer overzicht en gemak.

Outsourcing

Uitbesteden mogelijk

Wil jij je liever focussen op andere zaken binnen je organisatie? Dan kun je de salarisadministratie uitbesteden aan BCS.

Software trainingen & HR-workshops

Wil je optimaal gebruikmaken van de salarissoftware van BCS? Dan kun je je inschrijven voor een van onze gebruikerstrainingen. De training wordt gegeven door één van onze experts aan een groep van max. 12 personen. Je leert op interactieve en praktijkgerichte wijze alles over het salarissysteem van BCS of om zelf de salarisverwerking te doen.

Ook wanneer je op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van HR- en salarisadministratie staan onze experts voor je klaar. Zo organiseren wij, in samenwerking met onze kennispartners, elk kwartaal een drietal workshops die zijn toegespitst op een actueel thema.

Salarissoftware

Welk salaris softwarepakket past bij jou?

Elke HR-afdeling binnen een organisatie is uniek en heeft andere wensen voor een salaris systeem. Daarom adviseren wij je vanaf het begin en kijken we samen naar de optimale inrichting van de salaris software die je gaat gebruiken. Ben je benieuwd hoe onze salaris software helpt of wil je graag een-op-een met een van onze experts ervaren hoe onze software werkt? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Salarissoftware bcs

Salaris software die helemaal is afgestemd op jouw MKB organisatie.

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de salarisadministratie software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Dekkers van Gerwen

“HRM & Salaris is een gebruiksvriendelijke oplossing die ons vanaf iedere locatie in Nederland en op elk tijdstip de salarisadministratie laat doen, we besparen nu enorm veel tijd!”

Van Velsen

“HRM & Salaris is een gebruiksvriendelijke oplossing die ons vanaf iedere locatie in Nederland en op elk tijdstip de salarisadministratie laat doen, we besparen nu enorm veel tijd!”

Van Velsen Reflectielijnen

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de salarisadministratie software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Dekkers van Gerwen