close

Salarisverwerking

BCS Salarisdossier

Salarisadministrateurs kunnen in de module Salarisverwerking zelfstandig een salarisverwerking uitvoeren

BCS Salarisdossier

Salarisadministrateurs kunnen in de module Salarisverwerking zelfstandig een salarisverwerking uitvoeren. Hiermee hebben zij volledig de regie over zowel de salarisverwerking als de betalingsopdracht en zijn daarmee in control van dit kernproces van HR.

Zeg vaarwel tegen handmatige berekeningen en repetitieve administratieve taken. Onze software automatiseert het gehele salarisverwerkingsproces, van bruto tot netto salaris.

Allereerst kunnen salarisverwerkingen als proef uitgevoerd worden, hierbij zijn de resultaten, zoals standenregisters, overzichten van eenmalige posten, overzichten van de brutoloonstaat of de verzamelloonstaat direct online inzichtelijk. Op basis van deze uitkomsten kan de salarisadministrateur besluiten tot eventuele correcties en een herhaling van de (proef)salarisverwerking of tot het uitvoeren van de definitieve salarisverwerking. Hiermee is de salarisverwerking een feit en zijn alle resultaten digitaal beschikbaar, waarna ook de uitbetaling van de salarissen plaatsvinden.

Meer weten over deze modules?

Download brochure

 • Onafhankelijke en snelle uitvoering van de salarisverwerkingen
 • Vrijheid in de heruitvoering van proef verwerkingen
 • Volledige controle en inzage in alle bijbehorende gegenereerde overzichten

BCS HR software oplossingen

Complete & efficient payroll software

Left bottom shape Left bottom shape

With HR Essentials you can fully automate your payroll administration yourself. The payroll software also offers you the flexible option to add additional HRM modules, such as HR, absence due to sickness and time administration.

 • Check Icon Choose from different modules
 • Check Icon Automate manual operations
 • Check Icon Create clear reports

Complete & efficient payroll software

Left bottom shape Left bottom shape

Are you looking for a complete staff information system to automate current HR processes and payroll processing? The Polaris total solution gives you everything under one roof.

 • Check Icon Automates and digitises all HR processes
 • Check Icon Personalised HR workflow(s)
 • Check Icon Fast and tailor-made implementation

BCS HR Non-Profit

Left bottom shape Left bottom shape

Complete en efficiënte HR- en salarissoftware voor non-profitorganisaties: afgestemd op wensen en eisen van organisaties in maatschappelijk domein

 • Check Icon Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
 • Check Icon Gepersonaliseerde HR-workflows
 • Check Icon Implementatie op maat
 • Check Icon Flexibel uit te breiden met HR functionaliteiten
Personeelsadministratie

Personeelsadministratie

Volledig inzicht in je medewerkers met het digitale personeelsdossier. Alle belangrijke gegevens, contractbeheer en andere HR-administratie tools op één centrale plek.

Verzuimsoftware

Verlof & Verzuim

Medewerkers en managers overal en altijd zelf hun verlof en verzuim laten regelen? De twee meest gebruikte HR-processen worden optimaal ondersteund in onze HRM software door middel van selfservice via ESS en MSS.

ESS MSS

Selfservice via ESS & MSS

Verspreid de administratieve last onder medewerkers en managers met de selfservice functionaliteit van onze HRM software. Zo heeft iedereen 24/7 en overal de mogelijkheid om gegevens in te voeren of aan te passen.

Employment

Recruitment

De oplossing die je werving en selectieproces efficiënt en eenvoudig ondersteunt. Is het voor jouw organisatie een uitdaging om talent uit de markt aan te trekken en ben je op zoek naar een oplossing? Neem een voorsprong op de markt! Met recruitment heb je een oplossing die je werving en selectieproces efficiënt en eenvoudig ondersteunt.

Instroom

On- en offboarding

Het talent is binnen! Maar hoe hou je ze enthousiast in de eerste maanden? Een van de drie medewerkers neemt namelijk binnen 6 maanden ontslag. Een sterk onboardingsproces zorgt voor betrokkenheid en helpt nieuwe medewerkers snel vertrouwd te raken met de organisatie en functie.

Doorstroom

HR Workflows

Met de module HR-workflows automatiseer en standaardiseer je al je HR-processen. Van simpele aanvraagprocessen tot de meer complexe processen met meerdere goedkeuringen. Denk hierbij aan verlofaanvragen of het proces voor opleidingen aanvragen.

Deze klanten automatiseren HR-processen en salarisadministratie met BCS HR Software

Met meer dan 6000 klanten en meer dan 40 jaar ervaring helpen wij klanten op weg met HR- uitdagingen. Zo hou je tijd over om je te focussen op je HR-strategie, employer branding en de ontwikkeling van personeel.

“HRM & Salaris is een gebruiksvriendelijke oplossing die ons vanaf iedere locatie in Nederland en op elk tijdstip de salarisadministratie laat doen, we besparen nu enorm veel tijd!”

Jasper van Wilsem

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de salarisadministratie software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Ab Bouwens

“HRM & Salaris is een gebruiksvriendelijke oplossing die ons vanaf iedere locatie in Nederland en op elk tijdstip de salarisadministratie laat doen, we besparen nu enorm veel tijd!”

Van Velsen

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de salarisadministratie software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Dekkers van Gerwen

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo oger
Riviera Maison logo
Dvg Logo Dekkers van Gerwen
Logo get hooked zonder payoff
20230830 BCS overstap actie Aanbieding

Download de infosheet