x

Altijd online inzicht in de belangrijkste HR-processen

Tegenwoordig wordt er als HR-manager steeds meer van je verwacht. Je moet beschikken over actuele kennis van wet- en regelgeving, de HR-administratie op orde houden, personeelsdossiers beheren én zorgen dat medewerkers op tijd worden uitbetaald. Met zo’n uitgebreid takenpakket en strakke deadlines is het begrijpelijk dat je soms het overzicht verliest. Gelukkig is er de HRM software van BCS.

Met de HRM (Human Resources Management) Software van BCS kan je het gehele HR-beleid binnen jouw organisatie automatiseren én digitaliseren. Zo bespaar je niet alleen kostbare tijd, je hebt nu ook alle tools om jullie HR-beleid met maximaal inzicht en volledige controle uit te voeren.

Demo aanvragen arrow_forward

HRM Software passend bij jouw organisatie

Met BCS heb je alles op één plek, altijd binnen handbereik. Processen zoals instroom, doorstroom en uitstroom worden met de HRM software van BCS volledig ondersteund dankzij de geïntegreerde personeelsinformatie- en salarisadministratie software. Ook bieden populaire onderdelen zoals tijdsregistratie en personeelsplanning de uitkomst voor iedere organisatie.

HR management

Met onze HR management module creëer, optimaliseer én automatiseer je belangrijke HR-processen binnen jouw organisatie.

Salarisadministratie

Met de salarisadministratie software module ben je altijd zeker van het correct en op tijd kunnen uitbetalen van medewerkers.

Employee Self Service

Geef medewerkers toegang tot hun loonstrookjes, persoonlijke gegevens, declaraties, ziekmeldingen en verlofaanvragen met de mobiele app.

Manager Self Service

Krijg inzicht in de belangrijkste personeelsgegevens zoals verlofaanvragen, declaraties, ziekteverzuim en bezettingsoverzichten.

Personeelsplanning

Laat medewerkers zelf hun planning bekijken of wijzigen en anderen hiervan op de hoogte stellen.

Indiensttredingsformulier

Laat medewerkers zelf online persoonlijke gegevens op een veilige manier invullen, direct in het systeem.

Tijdregistratie

Voorkom het uitvoeren van herhaalde handmatige acties en het maken van fouten dankzij digitale tijdregistratie.

Pro forma-omgeving

Maak gebruik van de uitgebreide pro-forma functionaliteiten voor proefberekeningen en budgettering. Of maak een prognose op basis van bedrijfsinformatie.

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de HRM Software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Harjan Dekkers & Ab Bouwens

Dekkers van Gerwen

DSC1813
Login BCS Online

Koppelingen met BCS

Met de HRM software van BCS kun je standaard financiële of op maat gemaakte systemen koppelen. Een veelgebruikt bestandsformaat is Excel, maar andere bestandsformaten zijn ook mogelijk. Denk hierbij aan koppelingen met kloksystemen, financiële systemen of projectadministraties. Laat gegevens aan de voorkant inlezen zodat je ze aan de achterkant kunt exporteren. Hiermee voorkom je dubbele invoer van gegevens en het maken van fouten. Voorbeelden van koppelingen zijn: Exact, Twinfield en Metacom.

BCS support advies HRM pakket

Laat ons adviseren over het juiste HRM Software pakket!

Wij geloven dat elk proces en elke HR-afdeling binnen een organisatie uniek is. Daarom kijken we samen naar de optimale inrichting van jouw HRM software.

Benieuwd welk HRM softwarepakket het beste is voor jouw bedrijf of wil je de software een keer uittesten? Vraag dan vrijblijvend een demo aan:

Demo aanvragen

HRM software dat helemaal is afgestemd op jouw MKB(+) organisatie. Dankzij kennis van meer dan duizend tevreden klanten.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo
Logo 2x
Logo oger3
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff