close

Selfservice via ESS en MSS

BCS Mijn Profiel

Verspreid de administratieve last onder medewerkers en managers met de selfservice functionaliteit van onze HRM software

BCS Mijn Profiel

Medewerkers zijn zelf in de regie om zaken vast te leggen en te wijzigen. Hierdoor regelen zij repeterende zaken zelf en wordt de administratieve last van HR minder. HR bespaart tijd waardoor gewerkt kan worden aan mogelijkheden voor de ontwikkeling van de medewerkers en de cultuur.

Verdeel de administratieve last van aanvragen, wijzigingen en andere repetitieve zaken onder medewerkers en managers met de selfservice functionaliteit van onze HRM software. Zo heeft iedereen 24/7 en overal de mogelijkheid om gegevens in te voeren of aan te passen.

Met onze ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service) software voor HR geef je medewerkers en leidinggevenden de mogelijkheid om zelf HR gerelateerde taken uit te voeren. Zo kunnen medewerkers hun persoonlijke personeelsgegevens inzien en bewerken of kunnen ze hun salarisstroken inzien. Leidinggevenden kunnen verlofaanvragen en declaraties eenvoudig goedkeuren of inzicht krijgen in ziekteverzuim of bezetting. De ESS & MSS software is altijd toegankelijk.

Bespaar tijd met ESS & MSS software

Door medewerkers en leidinggevenden meer verantwoordelijkheden te geven, houd je meer tijd over voor andere HR-zaken. Afhankelijk van de rechten en verantwoordelijkheden kun je zelf autorisatieniveaus instellen. Onze ESS & MSS software is responsive en past zich automatisch aan op het apparaat dat je gebruikt, zoals smartphone, tablet en desktop. Zo maakt ESS en MSS-software het extra makkelijk voor jouw collega’s om zelf taken uit te voeren. HR Selfservice kent vele voordelen, enkele zijn hiernaast opgenoemd.

Meer weten over deze module?

Download brochure

 • Invoer bij de bron en minder foutgevoelig
 • Minder administratieve druk bij HR
 • Verantwoordelijkheid waar deze thuishoort
 • Alleen toegang tot geautoriseerde persoonlijke gegevens (AVG)
 • Beschikbaar op elk moment, op elk apparaat
Personeelsadministratie

Personeelsadministratie

Volledig inzicht in je medewerkers met het digitale personeelsdossier. Alle belangrijke gegevens, contractbeheer en andere HR-administratie tools op één centrale plek.

Loonadministratie software

Salarisverwerking

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring in HRM en salarisadministratie weten wij exact hoe we jouw HR-beleid kunnen ondersteunen. Onze salaris software is uitgerust met handige tools om jouw werkzaamheden efficiënter, slimmer en sneller uit te kunnen voeren.

Employment

Recruitment

De oplossing die je werving en selectieproces efficiënt en eenvoudig ondersteunt. Is het voor jouw organisatie een uitdaging om talent uit de markt aan te trekken en ben je op zoek naar een oplossing? Neem een voorsprong op de markt! Met recruitment heb je een oplossing die je werving en selectieproces efficiënt en eenvoudig ondersteunt.

Instroom

On- en offboarding

Het talent is binnen! Maar hoe hou je ze enthousiast in de eerste maanden? Een van de drie medewerkers neemt namelijk binnen 6 maanden ontslag. Een sterk onboardingsproces zorgt voor betrokkenheid en helpt nieuwe medewerkers snel vertrouwd te raken met de organisatie en functie.

Verzuimsoftware

Verlof & Verzuim

Medewerkers en managers overal en altijd zelf hun verlof en verzuim laten regelen? De twee meest gebruikte HR-processen worden optimaal ondersteund in onze HRM software door middel van selfservice via ESS en MSS.

Doorstroom

HR Workflows

Met de module HR-workflows automatiseer en standaardiseer je al je HR-processen. Van simpele aanvraagprocessen tot de meer complexe processen met meerdere goedkeuringen. Denk hierbij aan verlofaanvragen of het proces voor opleidingen aanvragen.

BCS HR software oplossingen

Midden- en kleinbedrijf

Left bottom shape Left bottom shape

Essentials

BCS HR Essentials is de HR software oplossing voor het MKB. Met onze software automatiseer je jouw HRM en salarisadministratie eenvoudig en snel. BCS HR Essentials is niet uit te breiden met extra modules en functionaliteiten, mocht dat de wens zijn dan is BCS HR Enterprise de betere keuze.

 • Check Icon Bespaar tijd en automatiseer handmatige handelingen
 • Check Icon Basis salarisadministratie functionaliteiten
 • Check Icon Volledig digitaal personeelsdossier

Middelgroot bedrijf en corporates

Left bottom shape Left bottom shape

Enterprise

BCS HR Enterprise is een gebruiksvriendelijk, modulair HR systeem met een een complete salarisoplossing voor HR-professionals en salarisadministrateurs. Onze cloudgebaseerde software ondersteunt de gehele employee journey, van vacature tot exit gesprek, waarbij alle HR-processen samenkomen op één centrale plek.

 • Check Icon Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
 • Check Icon Selfservice via ESS & MSS
 • Check Icon Flexibel uit te breiden met aanvullende modules en premium add-ons

Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen

Left bottom shape Left bottom shape

Non-Profit

Complete HR- en salarisadministratie software voor non-profit organisaties, afgestemd op de wensen en eisen van organisaties in het maatschappelijk domein.

 • Check Icon Geautomatiseerde HR-processen en salarisadministratie
 • Check Icon Individueel Keuze Budget (IKB)
 • Check Icon Flexibel uit te breiden met aanvullende modules en premium add-ons

Deze klanten automatiseren HR-processen en salarisadministratie met BCS HR Software

Met meer dan 6000 klanten en meer dan 40 jaar ervaring helpen wij klanten op weg met HR- uitdagingen. Zo hou je tijd over om je te focussen op je HR-strategie, employer branding en de ontwikkeling van personeel.

“HRM & Salaris is een gebruiksvriendelijke oplossing die ons vanaf iedere locatie in Nederland en op elk tijdstip de salarisadministratie laat doen, we besparen nu enorm veel tijd!”

Van Velsen Reflectielijnen

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de salarisadministratie software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Dekkers van Gerwen

“HRM & Salaris is een gebruiksvriendelijke oplossing die ons vanaf iedere locatie in Nederland en op elk tijdstip de salarisadministratie laat doen, we besparen nu enorm veel tijd!”

Van Velsen

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de salarisadministratie software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Dekkers van Gerwen

Crossmarks logo
Logo oger
Riviera Maison logo
Dvg Logo Dekkers van Gerwen
Logo get hooked zonder payoff
Infosheet 2024

Download de infosheet