x

BCS heeft een compleet trainingsaanbod

HR trainingen

Trainingen

Wil je optimaal gebruikmaken van Delta of Polaris? Schrijf je dan in voor een van onze gebruikerstrainingen. Onze trainingen worden gegeven door een van onze experts aan een groep van max. 12 personen. Leer op interactieve en praktijkgerichte wijze alles over de mogelijkheden van Delta en Polaris.

HR workshops

Workshops

Tijdens onze workshops leer je in één dag hoe je bijvoorbeeld als preventiemedewerker kan bijdragen aan veilige arbeidsomstandigheden of leer je hoe je een digitale aanlevering van pensioensgegevens kan uitvoeren. Wij actualiseren onze workshops constant dus blijf vooral kijken of er iets interessants voor jouw organisatie bij zit!

HR seminars

Seminars

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van HR en salarisadministratie door het volgen van een van onze seminars. In samenwerking met onze kennispartners, organiseren wij elk kwartaal een drietal seminars, die zijn toegespitst op een actueel thema.

Trainingen abonnement

Wanneer je Delta of Polaris gaat gebruiken of met meerdere collega's een training komt volgen, is het aan te raden een trainingen abonnement aan te schaffen.

Voor een vast bedrag van € 499,- per jaar kun je dan samen met collega's onbeperkt alle trainingen bij BCS volgen. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR en salarisadministratie.

Meer over het abonnement

Populaire trainingen en workshops

Trainingen Abonnement

training
Trainingen Abonnement

€ 499,- excl. btw

Neemt u meerdere Delta-modules af, of komt u met meerdere collega’s onze trainingen volgen? Dan is een Trainingen Abonnement wellicht interessant voor u. Volg onbeperkt onze trainingen voor een vaste prijs per jaar.