close

Preview:

BCS HR Software breidt haar marktpositie uit door de overname van Online Academie, een bedrijf dat bekend staat om haar learning experience platform (SaaS). De samenwerking tussen BCS en Online Academie is de zesde acquisitie sinds Main Capital Partners in april 2022 in BCS investeerde en de derde van dit jaar.

We zijn erg blij om de succesvolle overname van Online Academie B.V. aan te mogen kondigen!

Preview:

BCS HR Software breidt haar marktpositie uit door de overname van epowerhr, een vooraanstaand Belgisch HR-softwarebedrijf. Deze strategische stap, die vandaag werd aangekondigd, markeert de eerste overname over de Nederlandse grens voor BCS en bevestigt de ambitie om een toonaangevende leverancier van HR- en payrollsoftware te worden in Europa. De samenwerking tussen BCS en epowerhr is de vijfde acquisitie sinds Main Capital Partners in april 2022 in BCS investeerde.

BCS HR Software breidt marktpositie uit met de overname van het Belgische epowerhr

Preview:

BCS HR Software breidt haar marktpositie verder uit door de overname van de HR & Payroll tak van Centric, gesteund door software investeerder Main Capital Partners. De strategische overname markeert een volgende stap in het uitbreiden van BCS’ snelgroeiende positie in de HR Software branche in de Benelux.

BCS HR Software neemt de HR & Payroll-activiteiten van Centric over

Preview:

Ons Customer Support team neemt op vrijdag 2 december deel aan de Make a Wish Business Challenge! Tijdens deze challenge gaan zij aan de slag met een aantal wensen van wenskinderen die nog niet vervuld zijn. Ons Customer Support team gaat dit voor hen uitvoeren van A tot Z en maken daarbij ook gebruik van ons eigen netwerk.

BCS neemt deel aan de Make a Wish Business Challenge

Preview:

BCS heeft MediSoft Dossier Manager overgenomen. Na de eerdere aansluitingen van Apployed en Tasper zet BCS met deze overname in op het monitoren van het welzijn van werknemers.

BCS HR Group breidt marktpositie uit met de overname van MediSoft Dossier Manager

Preview:

BCS heeft Tasper overgenomen. Na de eerdere aansluiting van Apployed in juli 2022 zet BCS nu een volgende groeistap in de Human Capital Management-markt in de Benelux.

BCS HR Group breidt marktpositie uit met de overname van Tasper

Preview:

BCS heeft Apployed overgenomen. Dit is de eerste acquisitie van de groep sinds de investering van Main Capital Partners (“Main”) in April 2022. Met de ondersteuning van Main wilt BCS komende jaren verder groeien in de Human Capital Management markt in de Benelux.

BCS HR Group breidt marktpositie uit met de overname van Apployed

Preview:

Niet alleen aan het begin van het jaar, maar ook halverwege het jaar staan er een aantal nieuwe wetten en regels voor de deur. Een aantal daarvan zijn belangrijk om rekening mee te houden in jouw HR strategie of salarisadministratie. We zetten de belangrijkste wijzigingen voor je op een rij.

Nieuwe wetswijzigingen per 1 juli 2021

Preview:

BCS kondigt vandaag aan een meerderheidsbelang te hebben verkocht aan software-investeerder Main Capital Partners. Met de steun van Main wil BCS haar sterke positie in de Human Capital Management markt in de Benelux verder uitbouwen.

BCS zet in op marktgroei met verkoop meerderheidsbelang aan Main Capital Partners