HR trends en ontwikkelingen 2021

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van ondersteuning van HR-afdelingen binnen duizenden organisaties weten we wat er speelt. Via onze actuele HR-trends en -onderwerpen in 2021 delen wij onze kennis en bieden we antwoord op elke HR-vraag. Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij houden je up-to-date.


Werkbeleving tijdens thuiswerken

Werkbeleving tijdens thuiswerken

Werkbeleving omvat de wijze waarop een persoon zijn of haar werk beleeft. In een tijd waarin de manier van werken en samenwerken flink is veranderd, is informatie over werkbeleving minstens net zo interessant als informatie over verzuim of andere informatie.

Lees meer
WKR Regeling 2021

WKR Regeling 2021

De werkkostenregeling (WKR) is sinds 2015 verplicht, maar het blijft een lastig onderwerp. Welke vergoedingen worden wel belast en welke vergoedingen niet? Wat zijn de nieuwe regels per januari 2021? We vertellen je meer over de WKR regeling in dit HR topic.

Lees meer
NOW maatregel: hoe werkt het precies?

NOW maatregel: hoe werkt het precies?

Momenteel zijn er veel onduidelijkheden op de werkvloer omtrent het coronavirus, NOW aanvragen en de rechten die je als werkgever hebt m.b.t. werknemers. Wij volgen alle NOW maatregelen en aanpassingen op de voet en beantwoorden al jouw vragen.

Lees meer
Automatisering belangrijke HR-processen

Automatisering belangrijke HR-processen

Het komt in iedere organisatie voor: HR processen die volgens een vast stramien verlopen, zoals bijvoorbeeld bij sollicitatieprocedures. Bij het uitvoeren van deze taken komt vaak meer kijken dan verwacht en zijn fouten snel gemaakt. Wij hebben de oplossing.

Lees meer
Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Op 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) ingegaan. De wijzigingen uit deze wet zijn dan ook meteen van kracht. Is jouw organsatie WAB-proof? Wij vertellen je alles over de belangrijkste zaken en aanpassingen.

Lees meer