close

Salarisadministratie uitbesteden

Als ondernemer is je tijd kostbaar en wil je bezig zijn met dat waar je passie ligt: ondernemen. Toch merk je dat je aan het einde van de maand meer tijd kwijt bent aan het verwerken en doorvoeren van repetitieve zaken, zoals de salarisverwerking. Tijd die je liever had willen besteden aan jouw onderneming, medewerkers en service aan klanten. Zo zijn er verschillende redenen waarom de loonadministratie uitbesteden geschikt is voor jou.

Waarom de salarisadministratie uitbesteden?

Het uitbesteden van je loonadministratie aan BCS betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken om administratieve taken en versplinterde documentatie: wij doen het voor je. Zo verzorgen wij de salarisverwerking, verzending van loonaangiftes naar de Belastingdienst, pensioen aanlevering én signalering van collectieve cao-wijzigingen inclusief doorvoering. Zo houd je tijd over en kun je je richten op de core business van jouw organisatie!

Salarisadministratie uitbesteden

Voordelen van loonverwerking uitbesteden aan BCS

BCS is het verlengstuk van je HR-afdeling dat onzekerheden wegneemt, zodat je organisatie zich kan focussen op haar core business. Door onze jarenlange ervaring in HR, eenvoudige software en onze persoonlijke service te combineren kunnen we bij BCS elke unieke organisatie van de meest passende service voorzien. Bij BCS vind je een oplossing voor elke HR-uitdaging en stroomlijn je elk HR- proces.

Organisation

Van A tot Z

Wij verzorgen de complete loonadministratie zodat jij je bezig kunt houden met de belangrijke processen binnen jouw organisatie.

Digital

Altijd online inzicht

Wij werken met online programma’s die jou altijd de volledige toegang geven tot je eigen salarisadministratie.

Doorstroom

Mutaties snel verwerkt

Wij controleren en verwerken binnen 24 werkuren al jouw salaris mutaties.

Signals

Altijd up-to-date

Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij houden je up-to-date.

Personeelsapp

BCSOnline app

Geef medewerkers toegang tot hun loonstroken, persoonlijke gegevens, declaraties, ziekmeldingen en verlofaanvragen met de mobiele app.

Study

40 jaar HR ervaring

BCS is een steun voor elk HR-beleid. Door 40 jaar ervaring in de HR branche.

Doorstroom

Geautomatiseerde regelingen

Je hebt geen omkijken meer naar de WW-premies, zorgverzekeringen, kilometervergoedingen, overwerk en verlof.

Modulaire software

Op maat gemaakt

Volledig toegesneden op jouw wensen. Door 1-op-1 training en implementatie.

Salarisadministratie uitbesteden: twee varianten

Door de kennis die wij de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd, weten wij precies wat jij nodig hebt om de dagelijkse operatie te waarborgen. We staan iedere dag voor je klaar met persoonlijk advies op maat over HR en de salarisadministratie. Door jouw loonadministratie uit te besteden aan BCS heb je geen omkijken meer naar de administratieve zaken en kun je je richten op jouw organisatie! Omdat iedere organisatie en elk HR-beleid uniek is hebben we onderstaand de twee populaire keuzes van de salarisadministratie uitbesteden opgesomd:

Optie 1: Loonadministratie geheel uitbesteden

Bij deze variant nemen wij al het werk rondom de salarisadministratie van je over. Concreet betekent dit dat je alleen nog maar de urenstaten en personeels­mutaties hoeft bij te houden en deze moet doorgeven. BCS richt de complete loonadministratie voor jou in, verstuurt de loonstroken en de jaaropgaven, en regelt de loonbelastingaangifte. Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij zijn altijd up-to-date.

Daarnaast kan BCS arbeidsovereenkomsten opstellen, aangifte doen voor het pensioenfonds en meer. Ook staan wij altijd klaar om passend HR advies te geven op het gebied van ziekte­verzuim, arbeidsrecht of fiscale voordelen voor ondernemers.

Salarisadministratie uitbesteden bcs

Optie 2: Loonadministratie gedeeltelijk uitbesteden

Deze variant is een combinatie van zelf doen en de salarisadministratie uitbesteden. Wij verzorgen bijvoorbeeld alleen de berekening van het salaris en de verzending van loonstroken en jaaropgaven. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van nieuwe personeelsleden, ziekte en verlofregistraties.

Zo werken we als team samen in één digitaal platform. Je kunt zelf allerlei mutaties digitaal invoeren en je hebt op elk gewenst moment online inzicht in je administratie. Daarnaast is Employee Self Service (ESS) mogelijk: een portaal waar werknemers hun personeelsdossier kunnen inzien en beheren zoals loonstrookjes, verlofaanvragen en declaraties.

Salarisadministratie uitbesteden aan bcs
Voorblad infosheet

Download de infosheet

Wat kost salarisadministratie uitbesteden?

Het uitbesteden van je salarisadministratie is een slimme zet als je streeft naar efficiëntie en gemoedsrust. Maar wat kost het eigenlijk om je salaris uit te besteden? Deze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van je bedrijf, het aantal werknemers en de complexiteit van de administratie. Over het algemeen bestaan de kosten uit een mix van (maandelijkse) vaste en variabele kosten. Deze vaste kosten zijn gebaseerd op het aantal werknemers en dus makkelijker te budgetteren. Zo weet je vooraf wat de kosten zijn en hoef je je over de rest geen zorgen te maken. Bij de variabele kosten komen extra diensten kijken, zoals de belastingaangifte of passend HR advies. Het is dus helemaal aan jou of je de salarisadministratie helemaal wil uitbesteden of gedeeltelijk.

Wil jij ook jouw salarisadministratie uitbesteden?

Onze experts staan voor je klaar wanneer je advies en ondersteuning op het gebied van HR nodig hebt, of wanneer je vragen hebt over onze service en diensten. Het uitbesteden van de loonadministratie is een van de vele mogelijkheden. Want bij BCS is het niet één aspect, maar het geheel dat loont. Elke dag en elke maand weer.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak en wij adviseren je graag!

Salarisadministratie uitbesteden BCS HR Software

Deze klanten automatiseren HR-processen en salarisadministratie met BCS HR Software

Meer dan 6000 klanten en 40 jaar ervaring in HR en salaris. Wij helpen je op weg met jouw HR uitdagingen, waardoor jij tijd over hebt om je te focussen op je core business.

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de salarisadministratie software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Dekkers van Gerwen

“HRM & Salaris is een gebruiksvriendelijke oplossing die ons vanaf iedere locatie in Nederland en op elk tijdstip de salarisadministratie laat doen, we besparen nu enorm veel tijd!”

Van Velsen

“HRM & Salaris is een gebruiksvriendelijke oplossing die ons vanaf iedere locatie in Nederland en op elk tijdstip de salarisadministratie laat doen, we besparen nu enorm veel tijd!”

Van Velsen Reflectielijnen

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de salarisadministratie software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Dekkers van Gerwen

Crossmarks logo
Logo oger
Riviera Maison logo
Dvg Logo Dekkers van Gerwen
Logo get hooked zonder payoff