Waarom de salarisadministratie uitbesteden?

Als ondernemer is je tijd kostbaar en wil je bezig zijn met dat waar je passie ligt: ondernemen. Toch merk je dat je aan het einde van de maand meer tijd kwijt bent aan het verwerken en doorvoeren van repetitieve zaken, zoals de salarisadministratie. Tijd die je liever had willen besteden aan jouw onderneming, medewerkers en service aan klanten. Zo zijn er verschillende redenen waarom de loonadministratie uitbesteden geschikt is voor jou.

Door het uitbesteden van je salarisadministratie aan BCS hoef je je geen zorgen meer te maken om administratieve taken en versplinterde documentatie: wij doen het voor je. Zo verzorgen wij de salarisverwerking, verzending van loonaangiftes naar de Belastingdienst, pensioen aanlevering én signalering van collectieve cao-wijzigingen inclusief doorvoering. Zo houd je tijd over en kun je je richten op de core business van jouw organisatie!

Afspraak maken arrow_forward

Voordelen van uitbesteding via BCS

BCS is het verlengstuk van je HR-afdeling dat onzekerheden wegneemt, zodat je organisatie zich kan focussen op haar core business. Door onze jarenlange ervaring in HR, eenvoudige software en onze persoonlijke service te combineren kunnen we bij BCS elke unieke organisatie van de meest passende service voorzien. Bij BCS vind je een oplossing voor elke HR-uitdaging en stroomlijn je elk HR- proces. Zoek niet verder.

Van A tot Z

Van A tot Z

Wij verzorgen de complete loonadministratie zodat jij je bezig kunt houden met de belangrijke processen binnen jouw organisatie.

Altijd online inzicht

Altijd online inzicht

Wij werken met online programma’s die jou altijd de volledige toegang geven tot je eigen salarisadministratie.

Mutaties verwerkt binnen 24uur

Mutaties verwerkt binnen 24uur

Wij controleren en verwerken binnen 24 werkuren al jouw salaris mutaties.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij houden je up-to-date.

BCSOnline app

BCSOnline app

Geef medewerkers toegang tot hun loonstrookjes, persoonlijke gegevens, declaraties, ziekmeldingen en verlofaanvragen met de mobiele app.

40 jaar HR ervaring

40 jaar HR ervaring

BCS is een steun voor elk HR-beleid. Door 40 jaar ervaring in de HR branche.

Geautomatiseerde regelingen

Geautomatiseerde regelingen

Je hebt geen omkijken meer naar de WW-premies, zorgverzekeringen, kilometervergoedingen, overwerk en verlof.

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Volledig toegesneden op jouw wensen. Door 1-op-1 training en implementatie.

“BCS is al jaren een vertrouwde ondersteuning voor onze salarisadministratie. Vragen worden direct vriendelijk en professioneel opgepakt.”

Anne Bouwens-Rombouts

Dekkers van Gerwen

Klant dekkers van gerwen maakt gebruik van loonadministratie software van bcs

Salarisadministratie uitbesteden: twee varianten

Door de kennis die wij de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd, weten wij precies wat jij nodig hebt om de dagelijkse operatie te waarborgen. We staan iedere dag voor je klaar met persoonlijk advies op maat over HR en de salarisadministratie. Door jouw loonadministratie uit te besteden aan BCS heb je geen omkijken meer naar de administratieve zaken en kun je je richten op jouw organisatie! Omdat iedere organisatie en elk HR-beleid uniek is hebben we onderstaand de twee populaire keuzes van de salarisadministratie uitbesteden opgesomd:

Salarisadministratie geheel uitbesteden

Bij deze variant nemen wij al het werk rondom de salarisadministratie van je over. Concreet betekent dit dat je alleen nog maar de urenstaten en personeels­mutaties hoeft bij te houden en deze moet doorgeven. BCS richt de complete loonadministratie voor jou in, verstuurt de loonstroken en de jaaropgaven, en regelt de loonbelastingaangifte. Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij zijn altijd up-to-date.

Daarnaast kan BCS arbeidsovereenkomsten opstellen, aangifte doen voor het pensioenfonds en meer. Ook staan wij altijd klaar om passend HR advies te geven op het gebied van ziekte­verzuim, arbeidsrecht of fiscale voordelen voor ondernemers.

Optie nemen arrow_forward

Salarisadministratie gedeeltelijk uitbesteden

Deze variant is een combinatie van zelf doen en de salarisadministratie uitbesteden. Wij verzorgen bijvoorbeeld alleen de berekening van het salaris en de verzending van loonstroken en jaaropgaven. Jij bent bent verantwoordelijk voor het beheer van nieuwe personeelsleden, ziekte en verlofregistraties.

Zo werken we als team samen in één digitaal platform. Je kunt zelf allerlei mutaties digitaal invoeren en je hebt op elk gewenst moment online inzicht in je administratie. Daarnaast is Employee Self Service (ESS) mogelijk: een portaal waar werknemers hun personeelsdossier kunnen inzien en beheren zoals loonstrookjes, verlofaanvragen en declaraties.

Optie nemen arrow_forward

Afspraak maken BCS Salarisadministratie uitbesteden

Wil jij ook jouw salarisadministratie uitbesteden?

Onze experts staan voor je klaar wanneer je advies en ondersteuning op het gebied van HR nodig hebt, of wanneer je vragen hebt over onze service en diensten. Het uitbesteden van de loonadministratie is een van de vele mogelijkheden. Want bij BCS is het niet één aspect, maar het geheel dat loont. Elke dag en elke maand weer.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak en wij adviseren je graag!

Afspraak maken

Salarisadministratie uitbesteden aan BCS. Maak gebruik van 40+ jaar ervaring.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo Thunissen
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff