x

Waarom de salarisadministratie uitbesteden?

Als ondernemer is je tijd kostbaar en wil je bezig zijn met dat waar je goed in bent: ondernemen. Toch merk je dat je aan het einde van de maand meer tijd kwijt bent aan het verwerken en doorvoeren van repetitieve zaken zoals de salarisadministratie. Tijd die je liever had willen besteden aan jouw onderneming, medewerkers en service aan klanten. Zo zijn er verschillende redenen waarom je beter de salarisadministratie kan uitbesteden.

Wanneer je je salarisadministratie uitbesteedt aan BCS hoef je je geen zorgen meer te maken om repetitieve administratieve taken en versplinterde documentatie: wij doen het voor je. Zo verzorgen wij de salarisverwerking, verzending van loonaangiftes naar de Belastingdienst, pensioen aanlevering én signalering van collectieve cao-wijzigingen inclusief doorvoering. Zo houd je tijd over en kun je je richten op de core business van jouw organisatie!

Afspraak maken arrow_forward

Jouw salarisadministratie compleet verzorgd

Wanneer je zelf geen HR-personeel in dienst hebt is de Instapservice van BCS de oplossing. Want door meer dan 40 jaar ervaring, kennis, software en persoonlijke service te combineren kunnen we bij BCS elke unieke organisatie van de meest passende service voorzien.

Van A tot Z

Wij verzorgen de complete loonadministratie zodat jij je bezig kan houden met de belangrijke processen binnen jouw organisatie.

Altijd online inzicht

Wij werken met online programma’s die jou altijd de volledige toegang geven tot je eigen salarisadministratie.

Mutaties verwerkt binnen 24uur

Wij controleren en verwerken binnen 24 werkuren al jouw mutaties.

Altijd up-to-date

Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij houden je up-to-date.

BCSOnline app

Geef medewerkers toegang tot hun loonstrookjes, persoonlijke gegevens, declaraties, ziekmeldingen en verlofaanvragen met de mobiele app.

40 jaar HR ervaring

BCS is een steun voor elk HR-beleid. Door 40 jaar ervaring in de HR branche.

Geautomatiseerde regelingen

U heeft geen omkijken meer naar de WW-premies, zorgverzekeringen, kilometervergoedingen, overwerk en verlof.

Op maat gemaakt

Volledig toegesneden op jouw wensen. Door 1-op-1 training en implementatie.

“BCS is al jaren een vertrouwde ondersteuning voor onze loonadministratie. Vragen worden direct vriendelijk en professioneel opgepakt.”

Anne Bouwens-Rombouts

Dekkers van Gerwen

DSC1813

De twee varianten van uitbesteden

Door de kennis die wij de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd weten wij exact wat de klant wil. We weten precies wat de klant nodig heeft om de dagelijkse operatie te waarborgen. We staan iedere dag voor ze klaar met persoonlijk advies op maat. Omdat iedere organisatie en elk HR-beleid uniek is hebben we onderstaand de twee populaire keuzes van uitbesteden opgesomt:

Alles uitbesteden

Bij deze variant nemen wij al het werk rondom de salarisadministratie van je over. Concreet betekent dit dat je alleen nog maar de urenstaten en personeels­mutaties hoeft bij te houden en deze moet doorgeven. BCS richt de complete salarisadministratie voor jou in, verstuurt de loonstroken en de jaaropgaven, en regelt de loonbelastingaangifte. Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij zijn altijd up-to-date.

Daarnaast kan BCS arbeidsovereenkomsten opstellen, aangifte doen voor het pensioenfonds en meer. Ook staan wij altijd klaar om passend HR advies te geven bijvoorbeeld op het gebied van ziekte­verzuim, arbeidsrecht of fiscale voordelen voor ondernemers.

Optie nemen arrow_forward

Gedeeltelijke uitbesteden

Deze variant is een combinatie van zelf doen en de salarisadministratie uitbesteden. Wij verzorgen bijvoorbeeld alleen de berekening van het salaris en de verzending van loonstroken en jaaropgaven. Jij bent bent verantwoordelijk voor het beheer van nieuwe personeelsleden, ziekte en verlofregistraties.

Zo werken we als team samen in één digitale platform en zijn we beide felxibel. Je kunt zelf allerlei mutaties digitaal invoeren en je hebt op elk gewenst moment online inzicht in je administratie. Daarnaast is Employee Self Service (ESS) mogelijk: een portaal waar werknemers hun personeelsdossier kunnen inzien en beheren zoals loonstrookjes, verlofaanvragen en declaraties.

Optie nemen arrow_forward

Afspraak maken BCS Salarisadministratie uitbesteden

Wil jij ook jouw salarisadministratie uitbesteden?

Onze experts staan voor je klaar wanneer je advies en ondersteuning op het gebied van HR nodig hebt, of wanneer je vragen hebt over onze service en diensten. Het uitbesteden van de loonadministratie is een van de vele mogelijkheden. Want bij BCS is het niet één aspect, maar het geheel dat loont. Elke dag en elke maand weer.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak en wij adviseren je graag!

Afspraak maken

Salarisadministratie dat helemaal is geregeld voor jouw organisatie. Dankzij kennis van meer dan duizend tevreden klanten.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo
Logo 2x
Logo oger3
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff