close

Meer grip op arbeidsvoorwaarden met BCS Benefits

Staat jouw organisatie voor modern werkgeverschap? Met BCS Benefits bied je keuzevrijheid en flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden. Creëer een budget voor medewerkers en laat hen kiezen wat belangrijk is.

Hoewel de interpretatie van modern werkgeverschap door de jaren heen is geëvolueerd, blijven de kernwaarden volgens ons ongewijzigd: helderheid, open communicatie, waardering en flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden. We streven naar een wereld waarin iedere werknemer met enthousiasme naar zijn werk gaat en met onze innovatieve oplossingen dragen we hier actief aan bij. Het bieden van keuzevrijheid en flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden helpt om talent te behouden en nieuwe medewerkers te werven.

Benefit Manager

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden, moet elke medewerker zijn wensen kenbaar kunnen maken. Wil je dit als werkgever aanbieden? Maak dan kennis met onze Benefit Manager! De Benefit Manager vormt het hart van onze Benefits oplossing: dé essentiële basismodule die dient als een compleet, gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk platform. Dit platform biedt medewerkers toegang tot actuele informatie en fungeert als centraal punt.

Het unieke aan onze aanpak is dat de Benefit Manager altijd gepaard gaat met minstens één aanvullende module, beschikbaar in zowel Nederlands als Engels, om een op maat gemaakte ervaring te bieden. Bovendien biedt de Benefit Manager de flexibiliteit om applicaties van derden te integreren, wat de efficiëntie verhoogt door een naadloze gebruikservaring.

Ontdek Benefit Manager

Vacature Medewerker Finance

Benefit Shop

De Benefit Shop is een online platform met een overzicht van de arbeidsvoorwaardelijke keuzeopties, waarbij medewerkers met behulp van het eigen persoonlijke budget keuzes kunnen maken. Het platform maakt het mogelijk om ingewikkelde regelingen en opties op een simpele wijze toegankelijk te maken. De Benefit Shop is bovendien ideaal voor het beheren van diverse budgetten, zoals een Benefit Budget, een budget voor Duurzame Inzetbaarheid of een Mobiliteitsbudget. Als werkgever heb je de vrijheid om te bepalen welke voordelen beschikbaar zijn in de shop. Denk daarbij aan het kopen of verkopen van verlofuren, het aanpassen van arbeidsvoorwaarden, het opnieuw aankopen van oude verlofrechten, of het sparen voor bijvoorbeeld een vakantietoeslag.

BSC Azure Cloud Engineer

Personal Benefit Statement

Veel medewerkers beschikken niet over een volledig beeld van hun arbeidsvoorwaarden en wat hun werkgever allemaal voor hen regelt. Het gebeurt ook vaak dat de waarde van het arbeidsvoorwaardenpakket onderschat of verkeerd ingeschat wordt. Het Personal Benefit Statement (PBS) biedt medewerkers op ieder moment een volledig overzicht van hun totale compensatiepakket en de waarde ervan.

Hierdoor is het mogelijk medewerkers gedetailleerd te informeren over hun specifieke set van arbeidsvoorwaarden, oftewel het geeft een helder beeld van de totale beloning, inclusief de financiële waarde ervan, indien toepasbaar. De mogelijkheid tot simulatie binnen deze tool verduidelijkt onmiddellijk de impact van eventuele aanpassingen. Dit overzicht omvat alle relevante (arbeidsvoorwaardelijke) rechten, regelingen en verzekeringen die voor een individuele werknemer gelden.

Collegas praten Talent Module

CO2-registratie

Gebruik onze CO2-module en ‘Waar ik werk’ registratie voor het bijhouden van reisgegevens. Medewerkers leggen thuiswerkdagen, dagen op kantoor en zakelijke reizen vast. Ze geven ook aan welk vervoermiddel en brandstoftype is gebruikt voor hun reizen. Omdat medewerkers zelf hun gegevens invoeren, is het niet nodig om later gegevens op te zoeken of een aparte administratie te voeren.

Verder beschik je over regelingen voor leaseauto's of NS-businesscards voor medewerkers. Informatie over het woon-werkverkeer en zakelijke ritten verzamelen we via externe partijen. Deze gegevens bundelen we en verwerken we in een rapport dat je direct kunt inzetten voor je rapportages, wat je tijd en administratief werk bespaart. Wij verzorgen ook de enquêtes voor het verzamelen van gegevens over het woon-werkverkeer van mensen met een leaseauto.

Met onze CO2-module beschik je over alle benodigde informatie om te voldoen aan de verplichtingen voor CO2-rapportage, op een eenvoudige manier en zonder de noodzaak voor extra administratie.

Meer weten over CO2-registratie

CO2 registratie werkgevers
Voorblad benefits brochure min

Download de Benefits brochure

Bewezen oplossingen

In de afgelopen 25 jaar hebben we meer dan 250 organisaties van diverse groottes en uit verschillende sectoren ondersteund. Onze technologieën zijn ontworpen om onafhankelijk van cao's te functioneren en zijn daardoor geschikt voor elke organisatie, of als oplossing voor een hele branche. Ze onderscheiden zich door eenvoud en aanpasbaarheid, waarbij jouw beleidsregels vooropstaan en niet onze software.