close

BCS HR Essentials

Midden- en kleinbedrijf

HRM software voor het kleine mkb

BCS HR Essentials is een allround HR-systeem voor het kleine mkb tot 100 medewerkers. Met het personeelssysteem beheer, verwerk en beantwoord je alles rondom je medewerkers op één centrale plek. Van personeelsdossiers en declaraties tot aan de salarisverwerking en meer. Digitaliseer al je HR-processen met BCS HR Essentials!

Alles om jouw personeelsadministratie succesvol te beheren

Met deze complete HR-softwareoplossing verleg je eenvoudige taken naar de medewerker, automatiseer je HR-processen en bespaar je veel tijd. Het HRM systeem is altijd up-to-date en voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Je gebruikt automatisch de juiste informatie van medewerkers, doordat je slechts één systeem gebruikt. Alle gegevens worden in de cloud bewaard en zijn 24/7 online te benaderen. Het HRM systeem is toegankelijk via de browser, maar ook via de app.

Door te kiezen voor het personeelssysteem van BCS HR Software, kies je voor een totaaloplossing voor jouw personeelszaken. Je regelt processen rondom jouw medewerkers, zoals verlof & verzuim, declaraties, urenregistratie en de gesprekscyclus. Daarnaast bouw je complete personeelsdossiers op en kun je de salarisadministratie eenvoudig aansturen. De HRM software van BCS HR Essentials richt zich op het mkb en wordt gebruikt in alle branches. Denk bijvoorbeeld aan het onderwijs, de detailhandel of ICT. BCS HR Essentials bestaat uit een basispakket dat uit te breiden is met verschillende modules.

BCS HR Essentials

Basismodules

  • Personeelsadministratie basis
  • Verlof (regulier)
  • Declaraties
  • Rapportages (Standaard)
  • Salaris
  • Werknemersportaal

Onze voordelen

Smiley

Allround HRM software en salarisverwerking

Alles voor jouw personeelszaken op één plek: personeelssysteem, tijdregistratie en salarisverwerking.

Euro

Bespaar tijd

Geautomatiseerd HRM-systeem met app, waarin medewerkers en managers zelf acties kunnen uitvoeren. Inclusief notificaties

Text

Voordelig met behoud van kwaliteit

Een compleet en voordelig HR-softwareoplossing voor het mkb. Maandelijks opzegbaar en geen opstartkosten

Shape left

Kennismaken met BCS HR Essentials? Start vandaag met de gratis demo!

Wil je eerst zelf eens rondkijken in BCS HR Essentials? Vul het formulier in en ontvang direct jouw inloggegevens voor de demo-omgeving.