close

Cases

Iedere organisatie is uniek en elk HR-proces bevat een uitzondering op de regel. Daarom bieden wij voor onze klanten een persoonlijke aanpak, gebaseerd op 40+ jaar ervaring in het vakgebied. Wil je graag weten hoe wij onze klanten hebben geholpen? Lees dan onze referenties.
• Case

Preview:

Hoffmann Groep is 45 jaar geleden begonnen door Winny Hoffmann als bedrijf in sleufbekistingen. Daar werden later damwanden aan toegevoegd. Nog wat later werd het bedrijf uitgebreid met 2 aannemersbedrijven met elk een eigen specialisme, één die damwanden trilt en drukt en één die de betonnen wanden in de grond realiseert. Hoffmann Groep kan alle specialisaties die je in de grond of in waterkerende constructies hebt, leveren. Er werken op dit moment zo’n 85 medewerkers (in de verhouding: 80 mannen en 5 vrouwen). Wel is het een zeer divers bedrijf, met medewerkers uit Nederland, Duitsland, Polen, Letland en Oekraïne.

• Case

Hoffmann Groep

• Case

Preview:

Al meer dan 60 jaar is Van Vuuren Mode een begrip op het gebied van damesmode. Naast 22 fysieke winkels heeft de organisatie ook een webshop waarop de kleding kan worden gekocht. De HR-softwarepartner van Van Vuuren Mode had aangekondigd op een geheel nieuw product over te gaan. "We konden het oude product wel blijven gebruiken, maar die zou dan niet meer worden gemonitord en geüpdatet." Lees in deze case hoe en waarom Van Vuuren Mode overstapte naar BCS.

• Case

Van Vuuren Mode

• Case

Preview:

Marfo is een productiebedrijf van smaakvolle maaltijden, compleet en verpakt. Het is hun missie om de beste smaak en kwaliteit te garanderen onder alle omstandigheden op alle denkbare plekken, zoals in het vliegtuig. Een organisatie met meer dan 260 medewerkers op diverse locaties, wisselend per (piek)periode. Ondanks dat het managen van de verschillende HRM-processen voor de medewerkers van Marfo een grote uitdaging is, maakte het nog geen gebruik van één systeem en regelde het diverse zaken nog met losse Word- en Excel bestandjes. Bij het aannemen van een nieuwe Manager HRM kwam daar verandering in.

• Case

Marfo

• Case

Preview:

Ruig is dé specialist in wild en gevogelte en levert aan horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Daarnaast is het bedrijf ook vaste poelier van de op foodservice gerichte groothandel Sligro. Als specialist staat Ruig met een shop-in-shop in 34 vestigingen van de groothandel. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1891 en inmiddels staat er de vijfde generatie aan het roer. Ruig is daarmee, zoals de slogan al zegt ‘Trots als een edelhert’.

• Case

Koninklijke Ruig

• Case

Preview:

Een server crash, net voor kerstmis en voor het uitbetalen van de salarissen. Het overkwam Dorie de Rouw van GTO Plating eind 2020. Wat doe je dan? Ze nam contact op met BCS en binnen twee dagen konden de salarissen uitbetaald worden dankzij een nieuwe SaaS omgeving. Lees het verhaal van Dorie.

• Case

GTO Plating

• Case

Preview:

IRIS one helpt bedrijven in heel Nederland bij het optimaliseren van hun ICT-services. De organisatie verzorgt onder meer moderne werkplekken, security, networking en mobiele en vaste telefonie. IRIS one heeft als organisatie een vlucht genomen. Lees hoe BCS daarin meebewoog.

• Case

IRIS One

• Case

Preview:

Van Velsen Reflectielijnen is een groot familiebedrijf met meer dan vier vestigingen door heel Nederland. Het bedrijf bestaat voor 80% uit seizoensmedewerkers die vaak in maart in dienst treden en in de winter weer uit dienst gaan. Tot een paar jaar geleden werd de salarisadministratie rondom deze herhalende cyclus nog op papier ingevuld, uitgetypt en uitgeprint door een vaste medewerker. Het was tijd voor het bedrijf om op zoek te gaan naar een nieuwe salaris softwareleverancier om dit proces te digitaliseren en automatiseren.

• Case

Van Velsen Reflectielijnen