close

Onze belofte is eenvoudig: BCS HR Software draait om jou!

We zijn dan ook vastbesloten om de digitale verbinding te vormen tussen jouw organisatie en je medewerkers tijdens de gehele employee journey.

Hoe doen we dat?

Met onze geavanceerde HR-software en gespecialiseerde diensten ondersteunen we jou bij het faciliteren van een soepele medewerkersreis. Bij BCS bundelen we alle disciplines onder één paraplu, zodat jij je medewerkers een naadloze reis door jouw organisatie kunt bieden. We begrijpen de complexiteit van HR en payroll tot in de kleinste details. Dankzij onze diepgaande expertise, meer dan veertig jaar ervaring en geavanceerde digitale oplossingen, nemen we de HR-zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op waar het echt om draait: de mensen.

Onze missie is om jou en je medewerkers een zorgeloze digitaal ondersteunende reis te bieden waarbij onderwerpen als; werven en solliciteren, onboarding, in dienst zijn, groei & ontwikkeling en offboarding aan de orde van de dag zijn.

Salarisadministratie

Bij BCS HR Software draait het om jou!

Onze belofte, "BCS HR Software. Draait om jou!", zit in ons DNA verweven. In alles wat we ondernemen, plaatsen we onze klanten en de behoeften van hun medewerkers centraal. We doen dit met toewijding voor bedrijven in het MKB, de corporate sector en het non-profit segment. Met onze geavanceerde HRM- en salarisoplossingen, onze diepgaande kennis van wet- en regelgeving, en een persoonlijke service die onze klanten vertrouwen.

Onze benadering omvat een totaaloplossing, waarbij we de volledige medewerkersreis, van sollicitatie tot offboarding, ondersteunen. Op deze manier hebben we al meer dan 6.000 klanten in diverse sectoren voorzien van de meest geschikte HR- en salarisoplossingen. BCS draait om onze klanten. BCS draait om jou!

Joep Eijkens, CEO: "Onze belofte - Draait om jou! Is voor mij het kompas waarmee wij onze koers bepalen. Het geeft ons richting en draagt bij aan ons doel om onze klanten te kunnen voorzien van software en ondersteuning tijdens alle fasen van de reis, die ze samen met hun medewerkers afleggen. De wensen van onze klanten zijn altijd in ontwikkeling en in beweging. Het is mijn visie om hen te kunnen voorzien van een HR Straat met volledige geïntegreerde digitale oplossingen die naadloos aansluit op hun wensen. En absoluut niet te vergeten, onze dienstverlening en specialistische diensten op het gebied van HRM en salarisadministratie."

HR en salarissoftware

De geschiedenis van BCS

In de jaren '70 was de oprichter van BCS een van de pioniers in de automatiseringsbranche. Oorspronkelijk opgericht onder de naam Business Automation Systems in 's-Hertogenbosch, begon het bedrijf zijn reis. Wat begon als een algemeen automatiseringsbedrijf, evolueerde in 1985 tot een gespecialiseerd softwarebedrijf dat zich richtte op salarisadministratie.

In eigen beheer ontwikkelden we een krachtig softwarepakket om salarisadministratie te ondersteunen. Naarmate dit softwarepakket werd uitgebreid met HRM-modules, ondergingen we een transformatie en veranderden onze bedrijfsnaam naar BCS. Dit was het begin van een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis, waarin we ons steeds meer richtten op het leveren van geïntegreerde oplossingen voor salarisverwerking en HR-management.

20230830 BCS overstap actie Aanbieding

Download de infosheet