x
Polaris software personeelsplanning

BCS

In 40 jaar is BCS uitgegroeid tot één van de grotere salarisverwerkers van Nederland. Dat doen we door meer dan 40 jaar ervaring in de markt, kennis van HR-processen en regelgeving, persoonlijke service én moderne software te combineren. Zo kunnen we elke organisatie, groot en klein, in elke sector van de meest passende service voorzien. Bij ons vind je alles onder één dak en is BCS het geheel dat loont.

Prettig professioneel

BCS biedt mkb'ers en grotere bedrijven een totaaloplossing voor HR en salarisadministratie. Ons softwarepakket is modulair opgebouwd, waardoor je nooit teveel betaalt. Dát is de kracht van BCS.

Joep Eijkens, directeur: "BCS is prettig professioneel, omdat we producten en diensten leveren die de ondernemer perfect ontzorgen. Onze persoonlijke benadering en kennis van zaken weten onze klanten te waarderen. Er staat altijd een helpdeskmedewerker voor ze klaar."

Met de overname van Polaris zijn mkb-bedrijven nu ook in staat om te werken met een geïntegreerde HR- en salaris cloud-applicatie. Waar het grootbedrijf veelal innovatief maatwerk wenst, kan dit prima binnen de SaaS oplossing van BCS worden gerealiseerd."

BCS Joep Eijkens

De ontwikkeling van BCS

Midden jaren zeventig was de oprichter van BCS één van de pioniers in de automatiseringsbranche. Het bedrijf droeg toen de naam Business Automation Systems. Geleidelijk aan werd salarisverwerking steeds belangrijker en transformeerde het bedrijf in 1985 naar BAS Computer Service. In eigen beheer werd vervolgens een softwarepakket ontwikkeld ter ondersteuning van de salarisadministratie. Toen dit softwarepakket met HRM modules werd uitgebreid, is onze bedrijfsnaam gewijzigd in BCS.

HR-management en salarisadministratie

Meer weten over BCS of een vrijblijvend gesprek aanvragen?

Onze klanten

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo
Logo 2x
Logo oger3
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff