Over BCS

Bij BCS vind je alles onder één dak
HRM & Salaris HRM software personeelsplanning

BCS. Het geheel dat loont.

Een antwoord op je vraag, ondersteuning voor elk HR-beleid. Alles onder één dak. Je vindt het bij BCS. Sinds 1978 is BCS uitgegroeid tot één van de grotere salarisverwerkers van Nederland. Dat doen we door jarenlange ervaring in de markt, kennis van HR-processen en regelgeving, persoonlijke service én moderne HRM software te combineren. Zo kunnen we elke organisatie, groot en klein, in elke sector van de meest passende service voorzien. Het is niet één aspect, maar het totaal dat zorgt voor resultaat. Het is het geheel dat loont!

Prettig professioneel

BCS biedt MKB'ers en grotere bedrijven een totaaloplossing voor HR en salarisadministratie. Onze HRM softwarepakketten zijn modulair opgebouwd, waardoor je nooit teveel betaalt. Dát is de kracht van BCS.

Joep Eijkens, directeur: "BCS is prettig professioneel, omdat we producten en diensten leveren die de ondernemer perfect ontzorgen. Onze persoonlijke benadering en kennis van zaken weten onze klanten te waarderen. Er staat altijd een helpdeskmedewerker voor ze klaar."

Met de overname van het personeelssysteem HRM & Salaris zijn MKB-bedrijven nu ook in staat om te werken met een geïntegreerde HR- en salaris cloud-applicatie. Waar het grootbedrijf veelal innovatief maatwerk wenst, kan dit prima binnen de SaaS oplossing van BCS worden gerealiseerd."

BCS eigenaar Joep Eijkens

De geschiedenis van BCS

Midden jaren zeventig was de oprichter van BCS één van de pioniers in de automatiseringsbranche. Het bedrijf uit 's-Hertogenbosch droeg toen de naam Business Automation Systems. Geleidelijk werd salarisverwerking steeds belangrijker en transformeerde het bedrijf in 1985 naar BAS Computer Service. In eigen beheer werd vervolgens een softwarepakket ontwikkeld ter ondersteuning van de salarisadministratie. Toen dit softwarepakket met HRM modules werd uitgebreid, is onze bedrijfsnaam gewijzigd in BCS.

bcs paraplu logo

De BCS belofte

Met onze belofte "BCS. Het geheel dat loont" laten we zien dat we bij BCS alles in huis hebben om je HR-beleid te laten uitbetalen. Want dankzij de combinatie van onze software, onze kennis, ervaring en service kunnen we elk HR-vraagstuk van elke organisatie of HR-afdeling ondersteunen. We automatiseren de belangrijkste, terugkerende processen en zijn er met onze kennis en ervaring persoonlijk voor je bij uitzonderingen op de regel. We bieden je alle tools om je HR-beleid met maximaal inzicht en volledige controle uit te voeren en bieden advies en ondersteuning wanneer je dat nodig hebt. Bij ons vind je alles onder één paraplu en is BCS het geheel dat loont.

HR-management en salarisadministratie Software

Meer weten over HRM of salarisadministratie software?

Onze klanten

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff