close

Salarisverwerking

Alle handvaten voor jouw salarisadministratie

Altijd tijdig uitbetalen dankzij BCS

De werkzaamheden rondom de salarisverwerking komen elke maand weer terug. Werkzaamheden waarvan je heel zeker wil weten dat het goed en tijdig gebeurt. BCS staat voor je klaar met efficiënte software om de salarisverwerking uit te voeren en ondersteunt je met meer dan 40 jaar ervaring.

Onze service en software bieden jou de garantie dat de salarisverwerking correct wordt uitgevoerd, zonder dat het jou onnodig veel tijd kost.

Salarisverwerking

Online salarisverwerking

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring in HRM en salarisadministratie weten wij exact hoe we jouw HR-beleid kunnen ondersteunen. Onze salaris software is uitgerust met handige tools om jouw werkzaamheden efficiënter, slimmer en sneller uit te kunnen voeren. Denk aan handige rapportages, integraties met urenregistratiesystemen en een proforma omgeving om de toekomstige loonkosten te bekijken.

Salary Slip

Altijd op tijd uitbetalen

De efficiënte tools zorgen dat jij altijd op tijd de salarissen kunt uitbetalen.

Digital

24/7 online

Onze software draait online in de cloud, zodat je 24/7 en vanaf elke locatie jouw gegevens kunt raadplegen.

Signals

Overzichtelijke rapportages

Genereer rapporten en financiële overzichten als basis voor jouw HR-beleid.

Happy

Gebruiksvriendelijke interface

Een gebruiksvriendelijke interface voor meer overzicht en gemak.

Outsourcing

Liever uitbesteden?

Geen tijd of kennis om zelf de salarisverwerking te doen? Besteed dan de salarisadministratie uit aan onze experts.

Salarisverwerking uitbesteden aan BCS?

Beschik je niet over de mankracht of kennis binnen jouw organisatie om zelf de salarisadministratie uit te voeren? Dan kun je de salarisadministratie uitbesteden aan een van onze experts. Wij verzorgen de salarisverwerking, verzending van loonaangiftes naar de Belastingdienst, pensioen aanlevering én signalering van collectieve CAO-wijzigingen inclusief doorvoering. Zo houd jij meer tijd over voor je core business en vertrouw je altijd op onze ervaring en kennis.

De voordelen van uitbesteden

Besteed jouw salarisadministratie uit aan onze experts en houd tijd over voor datgene waar het om draait: jouw medewerkers. Enkele van de voordelen van salarisadministratie uitbesteden zijn:

  • Salarismutaties worden binnen 24 uur verwerkt
  • Medewerkers kunnen zelf hun loonstrook en jaaropgave bekijken of downloaden via het online werknemersportaal of de BCS personeelsapp.
  • Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij houden je up-to-date.

Meer over salarisadministratie uitbesteden

Salarisverwerking bcs

Jouw salarisadministratie altijd online

In tijden dat locatieonafhankelijk werken steeds meer de norm wordt, wil je er zeker van zijn dat je op ieder moment en vanaf iedere plek bij jouw personeelsdossiers kunt. Om de salarisverwerking altijd op een correcte manier te kunnen verwerken, draait onze software in de cloud. Dat houdt in dat jouw gegevens altijd up-to-date zijn en jij via een beveiligde verbinding kunt inloggen in het personeelssysteem.

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van salarisadministratie en HR binnen duizenden organisaties hebben we belangrijke HR-processen op efficiënte wijze voor je weten te automatiseren. Met de loon software van BCS krijg jij maximaal inzicht in loonkosten en de volledige controle over jouw HR administratie. We delen graag onze 40 jaar aan kennis en bieden ondersteuning wanneer je dat nodig hebt. Bij ons vind je alles onder één dak en is BCS het geheel dat loont.

Demo aanvragen

Salarisverwerking software afgestemd op jouw MKB organisatie.

Dankzij kennis van meer dan duizend tevreden klanten.

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de salarisadministratie software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Dekkers van Gerwen

“HRM & Salaris is een gebruiksvriendelijke oplossing die ons vanaf iedere locatie in Nederland en op elk tijdstip de salarisadministratie laat doen, we besparen nu enorm veel tijd!”

Van Velsen

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de salarisadministratie software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Dekkers van Gerwen

“HRM & Salaris is een gebruiksvriendelijke oplossing die ons vanaf iedere locatie in Nederland en op elk tijdstip de salarisadministratie laat doen, we besparen nu enorm veel tijd!”

Van Velsen Reflectielijnen