close

Dit is de vernieuwde uitstraling van BCS!

BCS nieuwe huisstijl Vanaf 1 september 2020 heeft BCS een geheel nieuwe huisstijl, logo én website. Met de gehele rebranding van het bedrijf en merk zijn wij klaar voor de volgende 40 jaar!

BCS nieuwe huisstijl

Een geheel nieuwe uitstraling

Rond de jaren zeventig was de oprichter van BCS één van de pioniers in de automatiseringsbranche. Het bedrijf droeg toen de naam Business Automation Systems. Geleidelijk aan werd salarisverwerking steeds belangrijker en transformeerde het bedrijf in 1985 naar BAS Computer Service. Vanaf dat moment werd er in eigen beheer een softwarepakket ontwikkeld ter ondersteuning van de salarisadministratie. Toen dit softwarepakket met HRM-modules werd uitgebreid, hebben we onze bedrijfsnaam gewijzigd in BCS. Al die tijd is de stijl van BCS hetzelfde gebleven…

bcs paraplu logo

Het geheel dat loont.
Nu meer dan 40 jaar later groeien we mee. Met de markt, onze ambities én de verwachtingen van al onze klanten. Want bij BCS zijn we niet enkel een HR-expert, niet enkel een leverancier van HR en salaris software. We hebben alle techniek, ervaring, kennis én service in huis om onze klanten bij elke HR-vraag en hun dagelijkse operatie te kunnen ondersteunen. Bij ons is het geheel meer dan de som der delen. Veel meer. En is het dat geheel dat loont. Met de nieuwe slogan – Het geheel dat loont – voegen we daad bij woord en beloven we onze klanten alles in huis te hebben om je HR-beleid te laten uitbetalen. Want dankzij de combinatie van onze software, onze kennis, ervaring en service kunnen we elke HR-vraag van elke organisatie of HR-afdeling ondersteunen.

BCS HRM & Salarisadministratie vlag uithangen

Huisstijl, logo én website
Die belofte communiceren we niet alleen tekstueel, maar ook visueel met een frisse vernieuwde huisstijl en website. Het was daarbij belangrijk dat de we de meer dan 40 jaar groei en ambitie van BCS wisten te symboliseren. We zijn dus dicht bij de bekende blauwe paraplu en kleur gebleven, maar hebben frisse kleuren zoals paars en turquoise toegevoegd.

De laatste stap in de transformatie van BCS was de oude website van de nieuwe huisstijl voorzien, maar ook de indeling van de website is veranderd. Tijdens het ontwerpen van de website hebben we gekeken naar de wensen van onze klanten. Het resultaat: een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met een prachtig design.

BCS zwart wit logo Instagram
BCS Branding
BCS HRM & Salarisadministratie Branding
Website BCS

Bij BCS zijn we klaar voor de volgende 40 jaar samen met onze klanten!

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Gerelateerde blogs

• Blog augustus 26, 2020

Preview:

Je salarisadministratie uitbesteden of outsourcen kan op twee manieren: intern of extern. In deze blog vertellen we wat de voordelen zijn van outsourcing.

• Blog augustus 26, 2020

5 redenen om de salarisadministratie uit te besteden

• Blog juni 2, 2020

Preview:

In onze vorige blog vertelden we over workflow en hoe je dat goed kunt inrichten. De laatste stap is de digitale handtekening voor het arbeidscontract. Wij vertellen hoe je dit op de juiste manier doet.

• Blog juni 2, 2020

Digitale handtekening contract: zo doe je het goed

• Blog mei 18, 2020

Preview:

Het komt in elk bedrijf voor: processen die volgens een vast stramien verlopen zoals de sollicitatieprocedure. Wij laten zien hoe je dit efficiënter kunt maken!

• Blog mei 18, 2020

HR Workflow: Makkelijker en efficiënter werken kan echt!