IRIS One

Volledig ISO-gecertificeerd met alles-in-één tool HRM & Salaris

IRIS one helpt bedrijven in heel Nederland bij het optimaliseren van hun ICT-services. De organisatie verzorgt onder meer moderne werkplekken, security, networking en mobiele en vaste telefonie. IRIS one heeft als organisatie een vlucht genomen. Lees hoe BCS daarin meebewoog.

70 medewerkers
HRM & Salaris
Klant sinds 2009

Innoveer, Connecteer, Transformeer

IRIS one helpt bedrijven in heel Nederland bij het optimaliseren van hun ICT-services. De organisatie verzorgt onder meer moderne werkplekken, security, networking en mobiele en vaste telefonie. Alles om een sterk technisch fundament voor jouw bedrijf te realiseren. In de huidige tijd is de urgentie van device-onafhankelijk kunnen werken en overal bereikbaar zijn wel duidelijk geworden. Het bedrijf groeit dan ook gestaag. IRIS one is in 2009 opgericht en is na diverse overnames nu met zo’n 70 medewerkers in Rosmalen gevestigd.

Daniël Cirk (Operationeel Directeur bij IRIS one)

  “IRIS one is er hartstikke trots op dat we voldoen aan de ISO 27001 en NEN 7510. Hiermee zijn beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid geborgd.”

Contact BCS Den Bosch

De kracht van reciprociteit

Daniël Cirk is samen met Lars van den Dungen eigenaar van IRIS one. Al vanaf de start werkt hij samen met BCS. Zij waren dan ook geen vreemde; IRIS one verzorgde er al de (cloud) telefonie, zodat BCS te allen tijde bereikbaar kan zijn voor haar klanten. De salarisadministratie van IRIS one werd door BCS onderhouden. Daniël gelooft dan ook in de kracht van reciprociteit: een lokale samenwerking waarbij beide partijen elkaar op allerlei vlakken versterken. En daar weer een fijne zakelijke relatie aan overhouden.

IRIS one zit al sinds 2009 goed bij BCS. “Hoe je wordt behandeld als klant vinden wij heel belangrijk. We kennen de mensen bij BCS en hebben contact met diverse managers en de directie”, aldus Daniël. Nena Bogers, consultant bij BCS, is hun vaste aanspreekpunt en verzorgt ook de trainingen op locatie. Achter haar zit nog een specialistisch team dat op de hoogte is van de hele samenwerkingsgeschiedenis en altijd kan worden ingeschakeld.

Alles inzichtelijk met HRM & Salaris

IRIS one heeft als organisatie een vlucht genomen. BCS bewoog daarin mee. Omdat BCS alles onder één dak aanbiedt, vormen zij een echte one stop shop voor IRIS one. Naarmate de organisatie groeide, werden steeds meer handige functionaliteiten van BCS afgenomen en past het nu het gehele alles-in-één HRM & Salaris-systeem toe. Daarmee heeft IRIS one nu alles inzichtelijk in een app.

“Van je salarisstroken en jaaropgave tot aan je arbeidsovereenkomst en individuele beoordelingen: alles is inzichtelijk in een portaal, wat normaal bij iemand thuis in het laatje ligt”, vertelt Daniël. “Ook kan een werknemer eenvoudig en direct via de smartphone verlof opnemen, verjaardagen van collega’s inzien en declaraties indienen. En managers hebben direct competenties inzichtelijk, kunnen heel eenvoudig de bezetting en actuele vacatures inzien”.

Daniël Cirk (Operationeel Directeur bij IRIS one)

   “Ook tijdens diverse overnames van IRIS one, waar we een kijkje in de keuken kregen bij de kantoren die nog met andere HR-systemen werkten, kwam BCS steeds opnieuw als beste software naar voren. De software werd ook daar keer op keer vlot en probleemloos door BCS geïmplementeerd.”

LKV aanvragen hoe BCS blog

BCS voor recruitment

IRIS one is een groeiende ICT-organisatie en heeft continu nieuwe mensen nodig. “Dat is in deze tijd niet eenvoudig”, legt Daniël uit. “Los van het feit dat je alle personeelsadministratie kan managen, is het daarom mooi dat er ook een ATS-systeem aan vastzit. Hiermee doen we onze recruitment. Alle gegevens van sollicitanten, van vaardigheden tot afspraken, worden in het systeem geplaatst. Met één druk op de knop kunnen wij vervolgens de arbeidsovereenkomst opmaken en digitaal laten ondertekenen. Net zo eenvoudig is het off-boarding met een workflow ingeregeld. Een zeer welkome aanvulling voor onze HR-medewerkers.”

Voldoen aan de privacywetgeving

Omdat IRIS one met veel bedrijven nauw samenwerkt is het erg belangrijk om te voldoen aan de richtlijnen van de AVG. Met onder andere de software van BCS voldoet de organisatie volledig aan ISO 27001 voor informatiebeveiliging. De gegevensverwerking is daarmee voldoende beschikbaar, integer en vertrouwelijk. Voor een organisatie als IRIS one is deze ISO-certificering enorm belangrijk om ook klanten te verzekeren van veilige gegevensverwerking. Zelfs voor de klanten die opereren in de zorgsector voldoet IRIS one aan de speciale wetgeving rondom medische gegevens: NEN 7510.

ISO & NEN-certificering met BCS

De case van IRIS one is een goed voorbeeld van hoe de personeelssoftware van BCS bij kan dragen om jouw organisatie te laten voldoen aan certificeringseisen. Ben jij benieuwd hoe onze software ook jouw organisatie kan helpen om efficiënt en conform de actuele wetgeving personeelszaken te regelen? Of wil je weten hoe BCS jou kan ontzorgen op het gebied van HR door alles onder één dak aan te bieden? Lees hier meer over de HRM software van BCS.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo Thunissen
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff