close

Whitepaper Hoe houd je personeel binnen: tips voor modern werkgeverschap

Modern werkgeverschap

Het kan je de afgelopen tijd niet ontgaan zijn. De arbeidsmarkt is krap en geschikt personeel vinden wordt steeds moeilijker. En als het dan toch gelukt is om een geschikte werknemer te vinden, is het tegenwoordig geen zekerheid meer dat deze ook langere tijd bij jouw organisatie zal blijven. De nieuwe generatie werknemers zijn flexibeler, wisselen sneller van werkgever of functie en zoeken continu naar nieuwe uitdagingen. De focus verschuift dus van goede werknemers vinden, naar goede werknemers houden. Goed of modern werkgeverschap is hierbij essentieel. Tevreden werknemers werken langer voor jouw organisatie. Bovendien zorg je er daarmee voor dat, mochten zij helaas toch besluiten te vertrekken, zij een ambassadeur blijven voor jouw organisatie en zo bijdragen aan jouw werkgeversimago.

Modern werkgeverschap

Goed of modern werkgeverschap is dus cruciaal om je als werkgever aan te passen aan de veranderende behoeften van de werknemers. Zo vind en behoud je de juiste mensen, en kun je het verzuim binnen de organisatie verlagen. Met goed en modern werkgeverschap onderscheid jij je van je concurrenten. Bovendien zetten tevreden medewerkers zich harder in voor jouw bedrijf, waardoor het ook op je bedrijfsresultaten een positieve invloed zal hebben.

Genoeg redenen dus om hiermee aan de slag te gaan met de managers of HR-professionals. Maar waar moet je dan precies aan denken? Wat kan je precies doen om dit toe te passen binnen jouw bedrijf? Met dit whitepaper helpen we je op weg!

In dit whitepaper lees je onder andere:

  • Waarom is goed werkgeverschap zo belangrijk?
  • Wat verstaan we onder modern werkgeverschap?
  • 8 tips om modern werkgeverschap in te richten binnen jouw organisatie
  • Wat is Personel Benefit Statement en hoe kan software hierin ondersteunen?
Visual whitepaper modern werkgeverschap

Whitepaper modern werkgeverschap