Schrijf je in voor onze blog updates!

Blijf altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van HR en salarisadministratie met de BCS blog updates. Schrijf je direct in voor onze blog en wij laten je weten als er weer een nieuwe blog online staat!

E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens conform onze Privacyverklaring. Uitschrijven kan op elk gewenst moment via de unsubscribe-link in de nieuwsbrief of door contact met ons op te nemen.

Wist je dat BCS ook trainingen geeft?

Wil je optimaal gebruikmaken van Delta of Polaris? Schrijf je dan in voor een van onze gebruikerstrainingen. Onze trainingen worden gegeven door een van onze experts aan een groep van max. 12 personen. Leer op interactieve en praktijkgerichte wijze alles over de mogelijkheden van Delta en Polaris.

Starten met Polaris (Online)

training
Starten met Polaris (Online)

€ 249,- excl. btw

Gaat u binnenkort starten met Polaris? Bent u een nieuwe HR medewerker of salarisverwerker? De training Starten met Polaris is geschikt voor de beginnende gebruiker.

Trainingen Abonnement

training
Trainingen Abonnement

€ 499,- excl. btw

Neemt u meerdere Delta-modules af, of komt u met meerdere collega’s onze trainingen volgen? Dan is een Trainingen Abonnement wellicht interessant voor u. Volg onbeperkt onze trainingen voor een vaste prijs per jaar.

Starten met Delta salaris (Online)

training
Starten met Delta salaris (Online)

€ 225,- excl. btw

De training 'Starten met Delta salaris' is voor alle salarisadministrateurs. Tijdens deze training laten we je álle gebruikersmogelijkheden zien en ben je binnen de kortste keren expert op het gebied van Delta Salaris.