close

BCS HR Software op beurzen 2024

BCS beurzen

De komende tijd zijn wij namens BCS HR Software aanwezig op een aantal HR- en Learning & Development gerelateerde beurzen. We kijken ernaar uit om hier in gesprek te komen met jullie en andere HR-professionals over trends, ontwikkelingen en uitdagingen in ons vakgebied.


BCS beurzen

HR Technology Europe | 2-3 mei in Amsterdam

HR Technology Europe staat volledig in het teken van de technologische ontwikkelingen binnen het HR-vakgebied. Ontdek alle trends, tools, technologie en inzichten om je HR-strategie naar een volgend niveau te tillen.

Op de eerste dag van de beurs (donderdag 2 mei) kun je bij onze collega’s terecht voor algemene vragen en om kennis te maken met BCS Learning. BCS Learning helpt organisaties bij het duurzaam ontwikkelen van medewerkers met innovatieve producten en diensten op het gebied van Leren en Ontwikkelen.

De tweede dag (vrijdag 3 mei) staan onze collega’s klaar voor algemene vragen over onze HR- en salarissoftware.

HR in Motion | 4 juni in Utrecht

Hét kennisevent voor HR-professionals waar vakkennis wordt gekoppeld aan de praktijk. Dit jaar in het teken van hybride werken in 2024, duurzame inzetbaarheid, AI, cultuur- en gedragsverandering en meer!

Tijdens HR in Motion worden ook de HR Changemaker Awards uitgereikt. We zijn heel trots om namens BCS HR Software genomineerd te zijn in de categorie HR Tech.

VOV-Beurs | 4 juni in Gent, België

Tijdens de VOV-beurs komen experts samen die zich bezighouden met het leren en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. Een digitaal programma, gecombineerd met presentaties, workshops, keynotes, podcasting, meet & greets en meer!

Op deze beurs wordt BCS HR Software vertegenwoordigd door onze Vlaamse collega’s.

Heel graag tot ziens op een van deze beurzen!