close

Personeelsplanning software met tijdbesparende functies

Personeelsplanning software voor bezettingsinzicht met tijdbesparende functies.

Personeelsplanning software is onmisbaar voor het maken van een goede roosterplanning binnen de organisatie. Je ziet in een oogopslag of medewerkers ziek of met verlof zijn en je kunt snel inspringen op roosterwijzigingen. Herhaaldelijk invoeren van dezelfde planning of uren is verleden tijd dankzij een eenvoudige kopieerfunctie.

De voordelen van personeelsplanning software

Naast het plannen van personeel en roosters en met behulp van onze personeelsplanner is het ook mogelijk om projecten en taken te beheren. Zo kun je taken aanmaken en de status van lopende taken volgen, rollen toewijzen, budgetten bewaken en externe partijen toegang geven. Alles om jouw planning zo overzichtelijk mogelijk te maken.

Icon ziekteverzuim personeelssysteem

Inzicht in ziekte en verlof

Zie in één oogopslag welke collega’s aan- of afwezig zijn, doordat ziekte en verlof automatisch in de planning is verwerkt.

Kopieerfunctie

Kopieerfunctie

Door middel van een kopieerfunctie kan per (groep) medewerker(s) een al bestaande planning eenvoudig worden gekopieerd voor meerdere weken.

Meerdere vestigingen

Meerdere vestigingen

Binnen de personeelsplanning software maak je meerdere vestigingen aan en schakel je eenvoudig over naar een andere planning.

Integratie met tijdsregistratie

De personeelsplanning kan tevens geïntegreerd worden met tijdregistratie voor meer inzicht in planning en realisatie.

BCS HR software oplossingen

Handige software afgestemd op jouw HR-beleid

BCS HR Essentials

BCS HR Essentials is de HR software oplossing voor het MKB. Met onze software automatiseer je jouw HRM en salarisadministratie eenvoudig en snel. BCS HR Essentials is niet uit te breiden met extra modules en functionaliteiten, mocht dat de wens zijn dan is BCS HR Enterprise de betere keuze.

  • Bespaar tijd en automatiseer handmatige handelingen
  • Basis salarisadministratie functionaliteiten
  • Volledig digitaal personeelsdossier

BCS HR Enterprise

BCS HR Enterprise is een gebruiksvriendelijk, modulair HR systeem met een een complete salarisoplossing voor HR-professionals en salarisadministrateurs. Onze cloudgebaseerde software ondersteunt de gehele employee journey, van vacature tot exit gesprek, waarbij alle HR-processen samenkomen op één centrale plek.

  • Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
  • Selfservice via ESS & MSS
  • Flexibel uit te breiden met aanvullende modules en premium add-ons