close

HRM Software

BCS HR Software biedt een modulaire HRM-oplossing die de gebruiker centraal stelt en meegroeit met jouw organisatie. De HRM software laat de techniek op de achtergrond zijn werk doen, werkt intuïtief en is vooral gebruiksvriendelijk.

Personeelsadministratie

Personeelsadministratie

Volledig inzicht in je medewerkers met het digitale personeelsdossier. Alle belangrijke gegevens, contractbeheer en andere HR-administratie tools op één centrale plek.

Employment

Recruitment

De oplossing die je werving en selectieproces efficiënt en eenvoudig ondersteunt. Is het voor jouw organisatie een uitdaging om talent uit de markt aan te trekken en ben je op zoek naar een oplossing? Neem een voorsprong op de markt! Met recruitment heb je een oplossing die je werving en selectieproces efficiënt en eenvoudig ondersteunt.

Verzuimsoftware

Verlof & Verzuim

Medewerkers en managers overal en altijd zelf hun verlof en verzuim laten regelen? De twee meest gebruikte HR-processen worden optimaal ondersteund in onze HRM software door middel van selfservice via ESS en MSS.

Instroom

On- en offboarding

Het talent is binnen! Maar hoe hou je ze enthousiast in de eerste maanden? Een van de drie medewerkers neemt namelijk binnen 6 maanden ontslag. Een sterk onboardingsproces zorgt voor betrokkenheid en helpt nieuwe medewerkers snel vertrouwd te raken met de organisatie en functie.

ESS MSS

Selfservice via ESS & MSS

Verspreid de administratieve last onder medewerkers en managers met de selfservice functionaliteit van onze HRM software. Zo heeft iedereen 24/7 en overal de mogelijkheid om gegevens in te voeren of aan te passen.

Doorstroom

HR Workflows

Met de module HR-workflows automatiseer en standaardiseer je al je HR-processen. Van simpele aanvraagprocessen tot de meer complexe processen met meerdere goedkeuringen. Denk hierbij aan verlofaanvragen of het proces voor opleidingen aanvragen.

Loonadministratie software

Salarisverwerking

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring in HRM en salarisadministratie weten wij exact hoe we jouw HR-beleid kunnen ondersteunen. Onze salaris software is uitgerust met handige tools om jouw werkzaamheden efficiënter, slimmer en sneller uit te kunnen voeren.

Career

HR Analytics

Hoe doet de organisatie het? Hoe werk je aan het beleid van de toekomst? Met HR Analytics heb je realtime inzicht in de data over de organisatie. Verzamel historische data vanuit ziekteverzuim en andere HR-gegevens, zoals strategische personeelsplanning, declaraties en salarisgegevens. Op basis daarvan kun je acties/beleid uitzetten in plaats van op onderbuikgevoel.

Urenregistratie

Planning & Tijdregistratie

Vereenvoudig het proces van urenregistratie en voorkom vragen en handmatig werk. Onze urenregistratie software registreert makkelijk alle voorkomende urensoorten, zoals het indienen en accorderen van verlofuren, maar ook het indienen van weekstaten. De urenregistratie vindt online plaats.

Proforma

Proforma

Met de module Proforma kunnen niet alleen HR-professionals, maar ook medewerkers en managers eenvoudig en op ieder gewenst moment een proforma maken. Zo hebben medewerkers de mogelijkheid om de impact van een wijziging op het gebied van salaris inzichtelijk te maken.

Loonadministratie software

Declaraties

Foutloos en gemakkelijk je reiskosten, lunch of overnachting declareren met de flexibele declaratiemodule. Bonnetje of formulieren zijn verleden tijd, waardoor je tijd van de medewerker, manager en HR bespaart.

Auto

Leaseauto administratie

Hebben medewerkers leaseauto’s of zijn er bedrijfswagens aanwezig? Met Leaseauto administratie heb je alles in één keer en centraal overzichtelijk en registreer je gemakkelijk de voertuigen.

BCS HR software oplossingen

Midden- en kleinbedrijf

Left bottom shape Left bottom shape

Essentials

BCS HR Essentials is de HR software oplossing voor het MKB. Met onze software automatiseer je jouw HRM en salarisadministratie eenvoudig en snel. BCS HR Essentials is niet uit te breiden met extra modules en functionaliteiten, mocht dat de wens zijn dan is BCS HR Enterprise de betere keuze.

  • Check Icon Bespaar tijd en automatiseer handmatige handelingen
  • Check Icon Basis salarisadministratie functionaliteiten
  • Check Icon Volledig digitaal personeelsdossier

Middelgroot bedrijf en corporates

Left bottom shape Left bottom shape

Enterprise

BCS HR Enterprise is een gebruiksvriendelijk, modulair HR systeem met een een complete salarisoplossing voor HR-professionals en salarisadministrateurs. Onze cloudgebaseerde software ondersteunt de gehele employee journey, van vacature tot exit gesprek, waarbij alle HR-processen samenkomen op één centrale plek.

  • Check Icon Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
  • Check Icon Selfservice via ESS & MSS
  • Check Icon Flexibel uit te breiden met aanvullende modules en premium add-ons

Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen

Left bottom shape Left bottom shape

Non-Profit

Complete HR- en salarisadministratie software voor non-profit organisaties, afgestemd op de wensen en eisen van organisaties in het maatschappelijk domein.

  • Check Icon Geautomatiseerde HR-processen en salarisadministratie
  • Check Icon Individueel Keuze Budget (IKB)
  • Check Icon Flexibel uit te breiden met aanvullende modules en premium add-ons
20230830 BCS overstap actie Aanbieding

Download infosheet

Jouw salarisadministratie eenvoudig en zonder zorgen

Een goede salarisadministratie betekent dat medewerkers juist en op tijd worden uitbetaald. Zij zijn namelijk de basis voor het succes van jouw organisatie. De uitbetaling van salarissen wil je daarom goed geregeld hebben. Fouten in het salarisverwerkingsproces voorkom je dan ook door gegevens op een centrale plek vast te leggen. Met BCS HR Software verwerk je de loonadministratie en beheer je medewerkersgegevens efficiënt vanuit je HRM-systeem. Zo beschik je altijd over een bijgewerkte cao en weet je zeker dat de salarisadministratie software actueel is met de wet- en regelgeving.

HRM software

Besteed HRM en salarisadministratie zorgeloos uit

Je salarisadministratie geheel uitbesteden? Ook dat kan bij BCS HR Software! Wij verzorgen de salarisverwerking, verzending van loonaangiftes, pensioen aanlevering en signalering van collectieve cao-wijziging inclusief doorvoering. Met meer dan 40 jaar ervaring op gebied van HRM en salarisadministratie helpen onze ervaren collega’s jouw organisatie zodat jij je kunt richten op de core business.

Meer over uitbesteden van salarisadministratie

HRM software modules