Online loon software voor MKB+

Efficiënte loonverwerking met BCS

Jouw medewerkers vertrouwen er elke maand op dat de loonverwerking correct en tijdig gebeurt. De loon software van BCS zorgt ervoor alle processen rondom de loonverwerking geautomatiseerd worden, zodat je tijd en kosten kunt besparen. Daarbij kun je denken aan het genereren van proforma loonstroken, het uitvoeren van TWK mutaties en uitgebreide financiële rapportages voor jouw HR-beleid. Repetitieve handelingen en dubbele gegevens invoeren is verleden tijd, want de loon software kan gekoppeld worden aan onze personeelsadministratie software, zodat je alle gegevens onder één dak hebt.

De loonverwerking voor jouw werknemers vergt veel kennis van wet- en regelgeving en kan veel tijd in beslag nemen. Deze tijd wil je misschien liever besteden aan jouw organisatie, werknemers of klanten. BCS staat ook voor jou klaar wanneer je de loonadministratie wil uitbesteden. Wij verzorgen de gehele loonverwerking, verzending van loonaangiftes naar de Belastingdienst, pensioen aanlevering én signalering van collectieve cao-wijzigingen inclusief doorvoering. Zo houd jij meer tijd over voor jouw core business.

Demo aanvraag arrow_forward

Online loon software

Onze loon software draait geheel in de cloud zodat jouw gegevens altijd beschikbaar zijn. Je kunt vanaf iedere locatie inloggen op de beveiligde omgeving, zodat je snel en eenvoudig mutaties kunt doorvoeren in jouw loonadministratie. Zo maken we plaatsonafhankelijk werken mogelijk.

TWK mutaties

TWK mutaties

Een mutatie met terugwerkende kracht (TWK) toepassen op de verloning? Geen enkel probleem met onze loon software!

Koppelingen

Koppelingen

Koppel een financieel pakket of jouw HR-administratie om efficiënt en slim data uit te wisselen.

Financiële overzichten

Financiële overzichten

Genereer rapporten en financiële overzichten als basis voor jouw HR-beleid.

Gebruiksvriendelijke interface

Gebruiksvriendelijke interface

Een gebruiksvriendelijke interface voor werknemers voor meer overzicht en gemak.

Pro forma omgeving

Pro forma omgeving

Genereer pro forma loonstroken en ontdek wat een wijziging of groei met de loonkosten doet.

Uitbesteden mogelijk

Uitbesteden mogelijk

Geen tijd of mankracht om de loonverwerking zelf uit te voeren? Besteed de loonadministratie uit aan BCS!

Voordeel tijdens de Terugwerkende Kracht Weken:

50% korting op implementatiekosten & tot juli 2022 geen loonstrookkosten.

Actie bekijken arrow_forward

BCS trainingen en workshops

Software trainingen & HR-workshops

Wanneer je kiest voor onze loon software, wil je graag dat je zo snel mogelijk zelf achter de knoppen kunt zitten. We bieden meerdere gebruikerstrainingen aan om je op interactieve en praktijkgerichte wijze alles te leren over de salaris software van BCS of om zelf de salarisverwerking te doen. De training wordt gegeven door één van onze experts aan een groep van max. 12 personen.

Middels workshops en seminars houden we je ook op de hoogte van de laatste trends op het gebied van HRM en salarisadministratie. Bekijk onze blog of HR topics voor meer informatie.

Taakmanager BCS training

Welk softwarepakket kies jij?

Jouw organisatie is uniek en daarmee ook het HR-beleid. De loon software dient hier goed op aan te sluiten, zodat jij op efficiënte wijze de loonverwerking kunt uitvoeren. Wij begeleiden je bij iedere stap en kijken samen naar de optimale inrichten van het pakket dat je gaat gebruiken. Vergelijk onze software of vraag een demo aan voor een gesprek met onze experts.

Demo aanvragen

Loon software die helemaal is afgestemd op jouw MKB organisatie. Dankzij kennis van meer dan duizend tevreden klanten.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff