close

Dit bereiken we samen met onze partners

partner

BCS heeft een prima samenwerkingspartner voor ARBO-dienstverlening: Evidens. Voor beide partijen zijn er voordelen, die we in deze blog bespreken.

partner

Evidens is een gecertificeerde ARBO-dienst, die de portefeuille met bestaande ARBO-klanten van BCS heeft overgenomen. Dat is het gevolg van een prettige samenwerking. Karin Lücke van Evidens: "BCS heeft een prima salarissysteem, dat je goed kunt koppelen aan een ARBO-dienst. BCS ARBO-dienstverlening bestaat niet meer, maar veel klanten informeren toch bij BCS of zij iets op dat vlak kunnen betekenen. Dankzij de fijne samenwerking met Evidens kunnen zij dat toch aanbieden. Alles in één, een salarispakket, melden van verzuim en begeleiding bij het verzuimtraject: dat is wat klanten graag willen." ARBO-dienstverlening vraagt om certificering en is gebonden aan allerlei regelgeving. Voor BCS een stap te ver om het zelf op te zetten.

Drie-eenheid

Evidens is zelf weer onderdeel van Claeren en dat maakt de drie-eenheid compleet. "Allerlei producten waarmee we onze gezamenlijke klanten verder kunnen helpen", vertelt Karin. Evidens wil zich verder gaan ontwikkelen in expertise rondom ziektewet en WGA. Voor klanten van BCS is het fijn dat zij 'gewoon' bij BCS terecht kunnen voor ARBO-dienstverlening in partnerschap én een connectie heeft met een financiële dienstverlener. "Zo versterken we elkaar."

Uitstraling!

En die versterking, dat stralen de partners op elkaar af, vindt Karin. "In de toekomst zal de samenwerking verder uitgebreid worden", verwacht ze. "Het is goed om samen vooruit te kijken en te ontdekken wat we samen kunnen ontwikkelen." Daarbij denkt ze bijvoorbeeld aan het oplossen van HR-vraagstukken. "En binnenkort hebben we onze eigen expertise in huis voor wat betreft arbeidsdeskundigen. Prachtig dat we samen een compleet pakket voor ontzorging van onze klanten kunnen aanbieden."

Meer weten?

We vertellen met plezier wat we voor u kunnen betekenen met onze personeelssystemen, al dan niet in samenwerking met onze partners. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!