Het personeelssysteem voor jouw organisatie

Alle personeelsgegevens centraal en veilig op één plek

Een goed personeelssysteem zorgt ervoor dat je de gegevens van jouw medewerkers op een efficiënte manier kunt beheren. Bijvoorbeeld voor het maken van planningen en roosters maken, uren registreren, verlof vastleggen en andere belangrijke HR-gerelateerde zaken. In ons uitgebreide personeelssysteem kun je eenvoudig en snel alle voorkomende urensoorten registreren, declaraties beheren, verlofaanvragen verwerken en nog veel meer.

Onze software voor HR maakt gebruik van ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service). Dit houdt in dat medewerkers en leidinggevenden zelf de verantwoordelijkheid voor HR taken krijgen. Hierbij kun je denken aan het zelf downloaden van loonstroken voor medewerkers of het accorderen van urenregistraties en verlofaanvragen door managers.

Demo aanvraag arrow_forward

De voordelen van ons personeelssysteem

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jij gebruikt kunt maken van een geoptimaliseerd systeem vol handige functies. Want als jij op een efficiënte manier personeelsgegevens kunt opslaan en beheren, dan houd je meer tijd over voor andere HR-zaken. Daarom bestaat ons personeelssysteem uit handige functionaliteiten, waaronder een kopieerfunctie, koppeling met salarisverwerking, workflows en meer.

Personeelsplanning

Personeelsplanning

Zie in één oogopslag welke collega’s aan- of afwezig zijn, dankzij een roosterplanning en automatische verwerking van ziekte en verlof.
BCSOnline app

BCSOnline app

Geef medewerkers toegang tot hun loonstrookjes, persoonlijke gegevens, declaraties, ziekmeldingen en verlofaanvragen met de mobiele app.
Rapportages exporteren

Rapportages exporteren

Exporteer alle gegevens eenvoudig naar een Excel bestand om er zelf mee aan de slag te gaan.
Klokregistratie

Klokregistratie

Een integratie met klokregistratie is mogelijk. Medewerkers kunnen zelf eenvoudig in- en uitklokken op het moment dat ze werkzaam zijn.
Ziekteregistratie

Ziekteregistratie

Van het registreren en verwerken van ziekmeldingen tot aan het rapporteren van ziekteverzuim, onze software bevat alles voor ziekteregistratie.
Geen dubbele mutaties

Geen dubbele mutaties

De aan- en afwezigheidsregistraties kunnen worden gekoppeld aan uw salarisadministratie. Dubbele mutaties zijn daarmee verleden tijd!

Voordeel tijdens de Terugwerkende Kracht Weken:

50% korting op implementatiekosten & tot juli 2022 geen loonstrookkosten.

Actie bekijken arrow_forward

BCS trainingen en workshops

Software trainingen & HR-workshops

Wil je optimaal gebruikmaken van het personeelssysteem van BCS? Dan kun je je inschrijven voor een van onze gebruikerstrainingen. Onze trainingen worden gegeven door een van onze experts aan een groep van max. 12 personen. Leer op interactieve en praktijkgerichte wijze alles over de softwaremogelijkheden van BCS.

Ook wanneer je op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van HR- en salarisadministratie staan onze experts voor je klaar. Zo organiseren wij, in samenwerking met onze kennispartners, elk kwartaal een drietal workshops die zijn toegespitst op een actueel thema.

Taakmanager BCS training

Het juiste personeelssysteem!

Elke HR-afdeling binnen een organisatie is uniek en heeft andere wensen voor een personeelssysteem. Daarom adviseren wij je vanaf het begin en kijken we samen naar de optimale inrichting van jouw personeelssysteem. Ben je benieuwd hoe onze software helpt of wil je graag een-op-een met een van onze experts ervaren hoe onze software werkt? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Onze personeelssysteem oplossingen

HR Entreprise

HR Entreprise

Ben je op zoek naar een compleet personeelsinformatiesysteem waarmee je de huidige HR-processen en salarisverwerking kan automatiseren? Met onze totaaloplossing BCS HR Entreprise heb je alles onder één dak.

HR Essentials

HR Essentials

Automatiseer jouw salarisadministratie met BCS HR Essentials. De salarissoftware biedt je tevens de flexibele mogelijkheid om extra HRM modules toe te voegen, zoals HR-, ziekte- en tijdregistratie.

arrow_backward
arrow_forward

Een personeelssysteem dat helemaal is afgestemd op jouw MKB organisatie. Dankzij kennis van meer dan duizend tevreden klanten.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff