close

Het personeelssysteem voor jouw organisatie

Alle personeelsgegevens centraal en veilig op één plek

Een goed personeelssysteem zorgt ervoor dat je de gegevens van jouw medewerkers op een efficiënte manier kunt beheren. Bijvoorbeeld voor het maken van planningen en roosters maken, uren registreren, verlof vastleggen en andere belangrijke HR-gerelateerde zaken. In ons uitgebreide personeelssysteem kun je eenvoudig en snel alle voorkomende urensoorten registreren, declaraties beheren, verlofaanvragen verwerken en nog veel meer.

Onze software voor HR maakt gebruik van ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service). Dit houdt in dat medewerkers en leidinggevenden zelf de verantwoordelijkheid voor HR taken krijgen. Hierbij kun je denken aan het zelf downloaden van loonstroken voor medewerkers of het accorderen van urenregistraties en verlofaanvragen door managers.

De voordelen van ons personeelssysteem

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jij gebruikt kunt maken van een geoptimaliseerd systeem vol handige functies. Want als jij op een efficiënte manier personeelsgegevens kunt opslaan en beheren, dan houd je meer tijd over voor andere HR-zaken. Daarom bestaat ons personeelssysteem uit handige functionaliteiten, waaronder een kopieerfunctie, koppeling met salarisverwerking, workflows en meer.

Planning in personeelssysteem

Personeelsplanning

Zie in één oogopslag welke collega’s aan- of afwezig zijn, dankzij een roosterplanning en automatische verwerking van ziekte en verlof.

Icon voorschotsverwerking loonadministratie

BCSOnline app

Geef medewerkers toegang tot hun loonstrookjes, persoonlijke gegevens, declaraties, ziekmeldingen en verlofaanvragen met de mobiele app.

Icon maak rapportages personeelssysteem

Rapportages exporteren

Exporteer alle gegevens eenvoudig naar een Excel bestand om er zelf mee aan de slag te gaan.

BCS Tijdregistratie in Personeelssysteem

Klokregistratie

Een integratie met klokregistratie is mogelijk. Medewerkers kunnen zelf eenvoudig in- en uitklokken op het moment dat ze werkzaam zijn.

Icon ziekteverzuim personeelssysteem

Ziekteregistratie

Van het registreren en verwerken van ziekmeldingen tot aan het rapporteren van ziekteverzuim, onze software bevat alles voor ziekteregistratie.

Icon webservice bcs personeelssystemen

Geen dubbele mutaties

De aan- en afwezigheidsregistraties kunnen worden gekoppeld aan uw salarisadministratie. Dubbele mutaties zijn daarmee verleden tijd!

Software trainingen & HR-workshops

Wil je optimaal gebruikmaken van het personeelssysteem van BCS? Dan kun je je inschrijven voor een van onze gebruikerstrainingen. Onze trainingen worden gegeven door een van onze experts aan een groep van max. 12 personen. Leer op interactieve en praktijkgerichte wijze alles over de softwaremogelijkheden van BCS.

Ook wanneer je op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van HR- en salarisadministratie staan onze experts voor je klaar. Zo organiseren wij, in samenwerking met onze kennispartners, elk kwartaal een drietal workshops die zijn toegespitst op een actueel thema.

BCS trainingen en workshops

Het juiste personeelssysteem!

Elke HR-afdeling binnen een organisatie is uniek en heeft andere wensen voor een personeelssysteem. Daarom adviseren wij je vanaf het begin en kijken we samen naar de optimale inrichting van jouw personeelssysteem. Ben je benieuwd hoe onze software helpt of wil je graag een-op-een met een van onze experts ervaren hoe onze software werkt? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Taakmanager BCS training

Een personeelssysteem dat helemaal is afgestemd op jouw MKB organisatie.

Dankzij kennis van meer dan duizend tevreden klanten.

Ab Bouwens

Director - Dekkers van Gerwen

“De persoonlijke service is fantastisch, al zolang wij gebruik maken van de salarisadministratie software van BCS. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld.”

Jasper van Wilsem

Assistent Controller - Van Velsen Reflectielijnen

“HRM & Salaris is een gebruiksvriendelijke oplossing die ons vanaf iedere locatie in Nederland en op elk tijdstip de salarisadministratie laat doen, we besparen nu enorm veel tijd!”