Salarisverwerking via BCS

Zelf doen of uitbesteden aan experts

BCS is jouw salarisadministratie partner

De salarisadministratie werkzaamheden zijn elke maand belangrijke terugkerende taken, waarvan je zeker wilt weten dat het goed en tijdig gebeurt. Of je de salarisadministratie nu zelf doet of een partner zoekt die jou ondersteunt: BCS uit Den Bosch staat voor je klaar met meer dan 40 jaar ervaring.

Onze service en software bieden jou de garantie dat de salarisverwerking correct wordt uitgevoerd, zonder dat het onnodig veel tijd kost. Vraag vrijblijvend een demo van onze software aan of informeer naar de mogelijkheid om je salarisadministratie geheel uit te besteden.

Afspraak maken arrow_forward

Waarom kiezen voor BCS?

40+ jaar ervaring

40+ jaar ervaring

Wij staan voor je klaar met meer dan 40 jaar ervaring in HRM en salarisadministratie.
Modulair opgebouwd

Modulair opgebouwd

Stel onze software zelf samen aan de hand van de modules die jij nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel.
Altijd online

Altijd online

Onze software werkt als cloud-applicatie. Je hebt dus overal en altijd toegang tot jouw dossiers.
HRM Ondersteuning

HRM Ondersteuning

Dankzij onze software, kennis, ervaring en service kunnen we elke HR-vraag van organisaties of de HR-afdeling ondersteunen.

Salarisadministratie bij BCS: zelf doen of uitbesteden?

Door de kennis die wij de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd, weten wij dat iedere organisatie een andere behoefte heeft. Onze software en service sluiten exact aan bij datgene waar jij naar op zoek bent. Wil je zelf de salarisadministratie verzorgen, maar wel gebruikmaken van handige tools om het proces te stroomlijnen? Dan kies je voor voor de salarisadministratie software van BCS. Heb je liever geen omkijken naar de administratieve zaken en richt jij je liever op jouw core business? Dan kun je de salarisadministratie uitbesteden aan een van onze experts.


Salarisadministratie software

Zelf je salarisadministratie uitvoeren

Heb je een ervaren salarisadministrateur of HR medewerker binnen je organisatie die de salarisverwerking uitvoert? Dan wil je graag dat jouw medewerker wordt ondersteund door handige en efficiënte salaris software. Dankzij onze online salarisadministratie software worden de salarissen altijd automatisch en op tijd verstuurd naar jouw medewerkers.

Salarisadministratie software arrow_forward

Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden aan BCS

Wil je gebruikmaken van de ervaring en kennis van onze experts? Dan kun je de salarisadministratie uitbesteden aan BCS. Wij verzorgen de salarisverwerking, verzending van loonaangiftes naar de Belastingdienst, pensioen aanlevering én signalering van collectieve CAO-wijzigingen inclusief doorvoering.

Salarisadministratie uitbesteden arrow_forward

Onze oplossingen voor jouw salarisadministratie

HR Essentials

HR Essentials

Automatiseer jouw salarisadministratie met BCS HR Essentials. De salarissoftware biedt je tevens de flexibele mogelijkheid om extra HRM modules toe te voegen, zoals HR-, ziekte- en tijdregistratie.

HR Entreprise

HR Entreprise

Ben je op zoek naar een compleet personeelsinformatiesysteem waarmee je de huidige HR-processen en salarisverwerking kan automatiseren? Met onze totaaloplossing BCS HR Entreprise heb je alles onder één dak.

Salarisadministratie software

De voordelen van onze software

Onze salarissoftware Salaris of het personeelssysteem HRM & Salaris geven jou alle handvatten om zelf de salarisverwerking uit te voeren. Enkele van de voordelen van onze software zijn:

  • Maximaal inzicht in loonkosten
  • Volledige controle over jouw HR administratie
  • Proforma omgeving en TWK mutaties
  • Vele financiële overzichten zowel in Excel als PDF

Meer over salarisadministratie software

Automatiseer de salarisadministratie

De voordelen van uitbesteden

Besteed jouw salarisadministratie uit aan onze experts en houd tijd over voor datgene waar het om draait: jouw medewerkers. Enkele van de voordelen van salarisadministratie uitbesteden zijn:

  • Salarismutaties worden binnen 24 uur verwerkt
  • Medewerkers kunnen zelf hun loonstrook en jaaropgave bekijken of downloaden via het online werknemersportaal of de BCS personeelsapp.
  • Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij houden je up-to-date.

Meer over salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie 40 jaar ervaring

Meer dan 40 jaar ervaring in salarisverwerking

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van salarisadministratie en HR binnen duizenden organisaties hebben we belangrijke HR-processen op efficiënte wijze voor je weten te automatiseren.

Met de software van BCS krijg jij maximaal inzicht in loonkosten en de volledige controle over jouw HR administratie. We delen graag onze 40 jaar aan kennis en bieden ondersteuning wanneer je dat nodig hebt. Bij ons vind je alles onder één dak en is BCS het geheel dat loont. Wil je de software van BCS in actie zien of gewoon vrijblijvend een vraag stellen?

Software proberen arrow_forward

Altijd op tijd automatisch uitbetalen. Met de salarisadministratie van BCS.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff