close

Salarisadministratie

Een effectieve salarisadministratie is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat medewerkers correct en op tijd worden betaald. Zij vormen immers de ruggengraat van jouw organisatie en dragen bij aan jouw succes. Daarom is het van groot belang om de uitbetaling van salarissen nauwkeurig te beheren. Om fouten in het salarisverwerkingsproces te voorkomen, is het cruciaal om alle relevante gegevens op één centrale locatie te registreren. Met behulp van BCS HR Software kun je de loonadministratie beheren en medewerkersinformatie efficiënt beheren vanuit je HR-systeem.

BCS is jouw salarisadministratie partner

De salarisadministratie werkzaamheden zijn elke maand belangrijke terugkerende taken, waarvan je zeker wilt weten dat het goed en tijdig gebeurt. Of je de salarisadministratie nu zelf doet of een partner zoekt die jou ondersteunt: BCS uit Den Bosch staat voor je klaar met meer dan 40 jaar ervaring.

Onze service en software bieden jou de garantie dat de salarisverwerking correct wordt uitgevoerd, zonder dat het onnodig veel tijd kost. Vraag vrijblijvend een demo van onze software aan of informeer naar de mogelijkheid om je salarisadministratie geheel uit te besteden.

Salarisadministratie BCS HR Software

Waarom kiezen voor BCS?

Study

40+ jaar ervaring

Wij staan voor je klaar met meer dan 40 jaar ervaring in HRM en salarisadministratie.

Modulaire software

Modulair opgebouwd

Stel onze software zelf samen aan de hand van de modules die jij nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel.

Digital

Altijd online

Onze software werkt als cloud-applicatie. Je hebt dus overal en altijd toegang tot jouw dossiers

20230830 BCS overstap actie Aanbieding

Download de infosheet

Onze oplossingen voor jouw salarisadministratie

Midden- en kleinbedrijf

Left bottom shape Left bottom shape

Essentials

BCS HR Essentials is de HR software oplossing voor het MKB. Met onze software automatiseer je jouw HRM en salarisadministratie eenvoudig en snel. BCS HR Essentials is niet uit te breiden met extra modules en functionaliteiten, mocht dat de wens zijn dan is BCS HR Enterprise de betere keuze.

 • Check Icon Bespaar tijd en automatiseer handmatige handelingen
 • Check Icon Basis salarisadministratie functionaliteiten
 • Check Icon Volledig digitaal personeelsdossier

Middelgroot bedrijf en corporates

Left bottom shape Left bottom shape

Enterprise

BCS HR Enterprise is een gebruiksvriendelijk, modulair HR systeem met een een complete salarisoplossing voor HR-professionals en salarisadministrateurs. Onze cloudgebaseerde software ondersteunt de gehele employee journey, van vacature tot exit gesprek, waarbij alle HR-processen samenkomen op één centrale plek.

 • Check Icon Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
 • Check Icon Selfservice via ESS & MSS
 • Check Icon Flexibel uit te breiden met aanvullende modules en premium add-ons

Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen

Left bottom shape Left bottom shape

Non-Profit

Complete HR- en salarisadministratie software voor non-profit organisaties, afgestemd op de wensen en eisen van organisaties in het maatschappelijk domein.

 • Check Icon Geautomatiseerde HR-processen en salarisadministratie
 • Check Icon Individueel Keuze Budget (IKB)
 • Check Icon Flexibel uit te breiden met aanvullende modules en premium add-ons

Salarisadministratie bij BCS: zelf doen of uitbesteden?

Door de kennis die wij de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd, weten wij dat iedere organisatie een andere behoefte heeft. Onze software en service sluiten exact aan bij datgene waar jij naar op zoek bent. Wil je zelf de salarisadministratie verzorgen, maar wel gebruikmaken van handige tools om het proces te stroomlijnen? Dan kies je voor voor de salarisadministratie software van BCS. Heb je liever geen omkijken naar de administratieve zaken en richt jij je liever op jouw core business? Dan kun je de salarisadministratie uitbesteden aan een van onze experts.

Zelf je salarisadministratie uitvoeren

Heb je een ervaren salarisadministrateur of HR medewerker binnen je organisatie die de salarisverwerking uitvoert? Dan wil je graag dat jouw medewerker wordt ondersteund door handige en efficiënte salaris software. Dankzij onze online salarisadministratie software worden de salarissen altijd automatisch en op tijd verstuurd naar jouw medewerkers.

Salarisadministratie software

Salarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden aan BCS

Wil je gebruikmaken van de ervaring en kennis van onze experts? Dan kun je de salarisadministratie uitbesteden aan BCS. Wij verzorgen de salarisverwerking, verzending van loonaangiftes naar de Belastingdienst, pensioen aanlevering én signalering van collectieve CAO-wijzigingen inclusief doorvoering.

Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie BCS

De voordelen van onze software

Onze salarissoftware geeft jou alle handvatten om zelf de salarisverwerking uit te voeren. Enkele van de voordelen van onze software zijn:

 • Maximaal inzicht in loonkosten
 • Volledige controle over jouw HR administratie
 • Proforma omgeving en TWK mutaties
 • Vele financiële overzichten zowel in Excel als PDF

Meer over salarisadministratie software

Salaris administratie software

De voordelen van uitbesteden

Besteed jouw salarisadministratie uit aan onze experts en houd tijd over voor datgene waar het om draait: jouw medewerkers. Enkele van de voordelen van salarisadministratie uitbesteden zijn:

 • Salarismutaties worden binnen 24 uur verwerkt
 • Medewerkers kunnen zelf hun loonstrook en jaaropgave bekijken of downloaden via het online werknemersportaal of de BCS personeelsapp.
 • Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving, wij houden je up-to-date.

Meer over salarisadministratie uitbesteden

Salaris administratie

Meer dan 40 jaar ervaring in salarisverwerking

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van salarisadministratie en HR binnen duizenden organisaties hebben we belangrijke HR-processen op efficiënte wijze voor je weten te automatiseren.

Met de software van BCS krijg jij maximaal inzicht in loonkosten en de volledige controle over jouw HR administratie. We delen graag onze 40 jaar aan kennis en bieden ondersteuning wanneer je dat nodig hebt. Bij ons vind je alles onder één dak en is BCS het geheel dat loont. Wil je de software van BCS in actie zien of gewoon vrijblijvend een vraag stellen?

Software proberen

Salarisadministratie software