Het is in deze tijd moeilijk om aan nieuw en bekwaam personeel te komen. Bedrijven hebben steeds meer te maken met capaciteitsproblemen of het feit dat ze resources missen. Misschien heeft u als bedrijfseigenaar ook zo nu en dan behoefte gehad om een helpende hand te vragen. Of denkt u er weleens over na hoe de toekomst van uw bedrijf er eigenlijk uitziet?

BCS kan uw bedrijf ondersteunen met extra resources, zodat u altijd een go-to partner hebt wanneer u krap zit of uw deadlines niet denkt te halen. Ook kunnen we onze krachten bundelen om volledig samen te werken en mooie resultaten te behalen. Of denkt u aan de verkoop van uw bedrijf? Laten we dan samen in gesprek gaan om de mogelijkheden rondom acquisitie te bespreken.

Even bellen?

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Vul het formulier in of bel mij op 073 594 29 51

Ruud van Leeuwen
COO bij BCS B.V.
r.vanleeuwen@bcs.nl

Ja, ik wil meer informatie!

BCS

check

40+ jaar ervaring

check

6.000+ klanten

check

Efficiënte HRM & Salaris software

check

Alles onder één dak

Img overstappen
Koppeling externe software met bcs

Over BCS

In 40 jaar is BCS uitgegroeid tot één van de grotere salarisverwerkers van Nederland. Onze ervaring in de markt, kennis van HR-processen en regelgeving, persoonlijke service én moderne software zorgen ervoor dat wij grote en kleine organisaties, in iedere branche, kunnen ondersteunen met onze service. Wil je de salarisadministratie uitbesteden aan onze experts of ga je liever zelf aan de slag met onze software? BCS helpt je verder!

Meer dan 1.000 tevreden klanten

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo Thunissen
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff