close

Het ideale moment om in te stappen

Terugwerkende Kracht Weken

Terugwerkende Kracht Weken

Wachten met overstappen tot het nieuwe boekjaar weer begint? Dat is bij BCS verleden tijd! Tijdens de Terugwerkende Kracht Weken kun je eenvoudig overstappen en gebruikmaken van onze uitgebreide HRM software en salarisadministratie. Onze experts zorgen ervoor dat al je loonstroken van 2023 alsnog met terugwerkende kracht worden verwerkt!

Wij helpen je op weg met 50% korting op de implementatiekosten en tot juli 2023 betaal je geen loonstrookkosten. Dit is het ideale moment om in te stappen!

Liever eerst meer lezen over onze software?

In onze infosheet vind je meer informatie over onze HR en Salarissoftware en de verschillende modules.

Over BCS

In 40 jaar is BCS uitgegroeid tot één van de grotere salarisverwerkers van Nederland. Dat doen we door meer dan 40 jaar ervaring in de markt, kennis van HR-processen en regelgeving, persoonlijke service én moderne software te combineren. Zo kunnen we elke organisatie, groot en klein, in elke sector van de meest passende service voorzien. Bij ons vind je alles onder één dak en is BCS het geheel dat loont.

  • Van A tot Z: Wij nemen de gehele salarisadministratie uit handen of ondersteunen je met uitgebreide software om het zelf te doen.
  • Automatisering: Telkens weer handmatige handelingen opnieuw uitvoeren? Automatiseer je HR-processen met onze Salaris of HRM & Salaris software.
  • Geen loonstrookkosten tot juli 2023: Je betaalt tot juli 2023 geen kosten voor het uitdraaien van de loonstroken.
  • 50% korting op implementatiekosten: Een korte implementatiefase kenmerkt de werkwijze van BCS. We zorgen dat je zo snel mogelijk zelf achter de knoppen zit.
Extra salaris en pensioen bijhouden

Betaal tot juli 2023 geen loonstrookkosten

Nu aanmelden

Overstappen? Het was nog nooit zo makkelijk

Werk je met bestaande salaris software en wil je graag overstappen op de HRM software van BCS? Dan zorgen wij dat de overstap zo makkelijk mogelijk verloopt.

Dankzij ruim 40 jaar ervaring hebben wij veel klanten geholpen de overstap te maken en hebben we kennis opgedaan van verschillende soorten integraties met bestaande systemen. We zorgen ervoor dat er geen informatie verloren gaat en jij met een gerust hart kunt overstappen. En het beste nieuws is dat je niet meer hoeft te wachten tot de start van een nieuw boekjaar.

Meld je nu aan en krijg 50% korting op de implementatiekosten. Bovendien maak je met deze gebruik van onze vernieuwde software, maar voor de prijs van vorig jaar!

Meer dan 1.000 tevreden klanten