Wachten met overstappen tot het nieuwe boekjaar weer begint? Dat is bij BCS verleden tijd! Tijdens de Terugwerkende Kracht Weken kun je eenvoudig overstappen en gebruikmaken van onze uitgebreide HRM software en salarisadministratie. Wij helpen je op weg met 50% korting op de implementatiekosten en tot juli 2021 betaal je geen loonstrookkosten. Dit is het ideale moment om in te stappen!

Ja, ik wil meer informatie!

Let op! Actie loopt tot mei 2021

Voordelen van BCS

In 40 jaar is BCS uitgegroeid tot één van de grotere salarisverwerkers van Nederland. Dankzij onze ervaring in de markt, kennis van HR-processen en regelgeving, persoonlijke service én moderne software kunnen we elke organisatie, groot en klein, in elke sector van de meest passende service voorzien. Ga je zelf aan de slag met onze software of besteed je de salarisadministratie liever uit aan een van onze experts? Wij staan voor je klaar!

check

Van A tot Z: Wij nemen de gehele salarisadministratie uit handen of ondersteunen je met uitgebreide software om het zelf te doen.

check

Automatisering: Telkens weer handmatige handelingen opnieuw uitvoeren? Automatiseer je HR-processen met onze Delta of Polaris software.

check

Geen loonstrookkosten tot juli 2021: Je betaalt tot juli 2021 geen kosten voor het uitdraaien van de loonstroken.

check

50% korting op implementatiekosten: Een korte implementatiefase kenmerkt de werkwijze van BCS. We zorgen dat je zo snel mogelijk zelf achter de knoppen zit.

Salarisadministratie software loonstroken

Ja, ik wil meer informatie!

Salarisadministratie software loonstroken

Overstappen? Het was nog nooit zo makkelijk!

Werk je met een bestaand salarisadministratiesysteem en wil je graag overstappen op de HRM software van BCS? Dan zorgen wij dat de overstap zo makkelijk mogelijk verloopt.

Dankzij ruim 40 jaar ervaring hebben wij veel klanten geholpen de overstap te maken en hebben we kennis opgedaan van verschillende soorten integraties met bestaande systemen. We zorgen ervoor dat er geen informatie verloren gaat en jij met een gerust hart kunt overstappen. En het beste nieuws is dat je niet meer hoeft te wachten tot de start van een nieuw boekjaar.

Meld je nu aan en krijg 50% korting op de implementatiekosten!

Meer dan 1.000 tevreden klanten

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo Thunissen
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff

Ja, ik wil meer informatie!
Neem nu contact met ons op!