close

Tijdregistratie personeel: de mogelijkheden van BCS

Tijdregistratie personeel BCS
Een handig systeem voor de tijdregistratie van je personeel voorkomt vragen en handmatig werk. Onze tijdregistratie software registreert makkelijk alle voorkomende urensoorten en kan ook in combinatie met klokregistratie ingezet worden.
Tijdregistratie personeel BCS

Meer inzicht in de tijdregistratie van personeel

Onze software bevat de mogelijkheid om uren te registreren. Daarbij heb je niet alleen de mogelijkheid om een roosterplanning te maken, maar ook om weekstaten en verlofuren te laten accorderen. Op deze manier krijg je meer inzicht in de geplande én gewerkte uren van het personeel. Afwijkingen in het aantal uren wordt snel opgemerkt en kunnen ook doorgevoerd worden naar de salarisadministratie. Zo helpt onze tijdregistratie software voor personeel jou om tijd te besparen zodat jij meer tijd overhoudt voor dat wat er echt toe doet: de medewerkers.

ESS & MSS binnen onze tijdregistratie software

Onze software is uitgerust met ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service) functionaliteiten. Dit geeft medewerkers en leidinggevenden de mogelijkheid om zelf personeelsgerelateerde zaken uit te voeren.

Zo kunnen medewerkers zelf hun uren registreren via de mobiel app of via het internetportaal, waar en wanneer ze maar willen. Dat kan aan de hand van een planning of ze kunnen een vrije invoer ingeven. Ook kunnen ze zelf verlofuren en declaraties aanvragen.

Nadat de uren zijn ingevoerd, kan een manager of leidinggevende de urenregistratie controleren of dit overeenkomt met het contract, ziekmeldingen of verlofaanvragen. Zo hoeven er minder handmatige handelingen worden uitgevoerd voor de administratie.

Klokregistratie ook mogelijk

Wil je graag realtime inzicht op de aan- en afwezigheid van medewerkers binnen de organisatie? Dan biedt klokregistratie een oplossing. Onze tijdregistratie software biedt vijf varianten om medewerkers aan- en af te melden:

 1. Hardwareklok: met een persoonlijke badge via een boekingsterminal.
 2. Virtuele klok: via een touchscreen en een persoonlijke code.
 3. Software klok: met een persoonlijke code in een programma op de computer.
 4. Self Service: via het ESS-internetportaal en/of de bijbehorende app.
 5. Een huidig klokregistratiesysteem: wordt automatisch in BCS Online geladen.
Urenregistratie loonadministratie

Tijdregistratie personeel: nog meer handige functies

Er zijn nog veel meer handige functies in onze tijdregistratie voor personeel en HR software waarmee jij tijd kunt besparen en taken kunt automatiseren. Zo kun je bijvoorbeeld ook:

 1. De tijdregistratie van personeel automatisch koppelen aan je salarisadministratie. Het dubbel invoeren van gegevens is daarmee verleden tijd.
 2. Automatische signalen instellen voor managers op het moment dat er taken uitgevoerd moeten worden.
 3. Herhaaldelijk invoeren van dezelfde planning of uren voorkomen, dankzij de handige kopieerfunctie. Hiermee kun je per (groep) medewerker(s) een bestaande planning kopiëren voor meerdere weken.
 4. Uren registreren waar en wanneer je maar wilt met behulp van de mobiele app of het ESS-internetportaal.
 5. Per dag de werk- en pauzetijden bekijken, rekening houdend met parttimers, uurloners, stagiairs en uitzendkrachten.
 6. Collectieve dagen ingeven. Stel in één keer verlofdagen of -uren in voor meerdere personen binnen een organisatie of team.

Vraag een demo aan

Wil jij ook graag weten hoe onze software oplossingen jou kunnen helpen? Vraag vrijblijvend een demo aan om kennis te maken met onze software en erachter te komen hoe tijdregistratie en andere handige functies bijdragen aan jouw HR-beleid.

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Gerelateerde blogs

• Blog februari 10, 2021

Preview:

Europese lidstaten zijn verplicht aan werkgevers op te dragen om zowel de dagelijkse als wekelijkse arbeidstijden te registreren. Het is ook raadzaam dat te doen!

• Blog februari 10, 2021

Urenregistratie tijdens corona: gewoon doen!

• Blog februari 2, 2021

Preview:

Urenregistratie is voor veel bedrijven en organisaties belangrijk. Hoe kies je de juiste urenregistratie software voor jouw personeel en wat komt er allemaal bij kijken?

• Blog februari 2, 2021

Urenregistratie personeel: kies het juiste systeem

• Blog juli 16, 2020

Preview:

De urenregistratie van je werknemers: veel bedrijven houden dit niet bij. Maar hoe zit het met de wetgeving van urenregistratie in Nederland en Europa? En is deze urenregistratie voor werknemers verplicht?

• Blog juli 16, 2020

Is urenregistratie voor werknemers verplicht?