close

Online salarisadministratie software voor HR

Automatiseer en digitaliseer jouw loonadministratie met de software van BCS

Elke maand moeten de salarissen van werknemers op tijd worden uitbetaald. Deze belangrijke taak wil je het liefst zo efficiënt mogelijk uitvoeren zonder daar kostbare tijd voor in te moeten leveren. Met de online salarisadministratie software van BCS heb je alles wat nodig is om de salarissen automatisch en op tijd te versturen naar jouw medewerkers. Door middel van één druk op de knop krijg je automatisch overzicht van de geboekte mutaties, berekeningen van bruto naar netto, loonstroken, loonkosten, salarisopbouw en historische gegevens van jouw medewerkers. Zo houd jij de volledige controle en kun je rekenen op een solide en betrouwbare salarisverwerking.

De voordelen van onze loonadministratie software

Binnen de salaris software van BCS calculeer en muteer je online gemakkelijk salarisgegevens. De salarisverwerking kan volledig worden geïntegreerd met de HRM-modules van BCS. Hierdoor wordt het genereren van een betaalbestand voor de salarissen een logisch gevolg van de personeelsadministratie. Zo kun je de salarisadministratie dus volledig in eigen beheer doen.

Loonadministratie software icon

Meerdere controles

BCS voert meerdere controles standaard automatisch uit op de loonadministratie. Zo voorkom je fouten en ben je minder tijd kwijt met het controleren van de verloning.

Icon loonadministratie software pro forma loonstrook

Proforma loonstrook

Met BCS kun je proforma loonstroken uitdraaien en kun je vooruit kijken naar bijvoorbeeld de loonkosten wanneer het personeelsbestand groeit.

Icon wet en regelgeving

Verlonen van alle CAO's

BCS heeft een koppeling met alle loonschalen en ondersteunt jouw gewenste cao's voor loonadministratie.

Icon voorschotsverwerking loonadministratie

Voorschotverwerking

Met de HR workflow Voorschotverwerking kan je het voorschot direct laten uitbetalen en verrekenen met de salarisverwerking.

Loonkosten overzicht administratie icon

Loonkostenoverzicht

Maak loonkostenoverzichten op basis van projectgegevens en/of voor gedefinieerde organisatielagen. Dit betekent een efficiënte en foutloze verwerking van gegevens.

Icon maak rapportages HR software BCS

Rapporteren

Overzichten en rapportages die je gemakkelijk kunt exporteren naar diverse bestandsformaten, zoals Excel.

Loonadministratie werkkostenregeling

Werkkostenregeling

Via de WKR regeling in BCS kun je alle bedragen bijhouden die je aan het personeel schenkt, zodat je het bedrag van de totale fiscale loonsom in de belastingaangifte kunt verwerken.

Automatische salarisverhoging softwarefunctie

Automatische trede verhoging

Wanneer het voor de medewerker van toepassing is kun je een automatische tredeverhoging toepassen. Dit doe je door de periode te selecteren waarin de trede verhoogd dient te worden.

247 toegang tot gegevens

Altijd toegang tot gegevens

Onze online salarisadministratie software werkt in de cloud, zodat gegevens altijd beschikbaar zijn en je up-to-date blijft van wat er gebeurt binnen de organisatie.

Icon Werknemersportaal declaratie salarisstroken app

MSS & ESS software

Geef leidinggevenden en medewerkers de mogelijkheid om zelf wijzigingen door te voeren met MSS & ESS software.

Digitale loonstrook

Met de online loonadministratie software van BCS kun je de loonstroken van al jouw medewerkers met 1 druk op de knop veilig online beschikbaar stellen. Medewerkers worden per mail op de hoogte gebracht zodra er een nieuwe loonstrook klaar staat. Vervolgens kunnen ze zelf hun digitale loonstrook inzien door middel van de BCS personeelsapp of het online webportaal. Zo bespaar je gemakkelijk tijd en hoef je de loonstroken van het personeel niet meer per persoon te mailen.

Digitale loonstrook

Salarisadministratie software koppelen met HRM modules

Onze salarisadministratie software biedt jou de mogelijkheid om je salarisverwerking te automatiseren. Zo kun je de software uitbreiden met extra HRM modules, bijvoorbeeld urenregistratie, ziekteregistratie of personeelsadministratie, of een koppeling met een financieel pakket maken. Door personeelsgegevens automatisch te koppelen en maak je dubbele invoer overbodig.

Demo aanvragen

BCS advies loonadministratie software

BCS HR software oplossingen

Handige software afgestemd op jouw HR-beleid

BCS HR Essentials

BCS HR Essentials is de HR software oplossing voor het MKB. Met onze software automatiseer je jouw HRM en salarisadministratie eenvoudig en snel. BCS HR Essentials is niet uit te breiden met extra modules en functionaliteiten, mocht dat de wens zijn dan is BCS HR Enterprise de betere keuze.

  • Bespaar tijd en automatiseer handmatige handelingen
  • Basis salarisadministratie functionaliteiten
  • Volledig digitaal personeelsdossier

BCS HR Enterprise

BCS HR Enterprise is een gebruiksvriendelijk, modulair HR systeem met een een complete salarisoplossing voor HR-professionals en salarisadministrateurs. Onze cloudgebaseerde software ondersteunt de gehele employee journey, van vacature tot exit gesprek, waarbij alle HR-processen samenkomen op één centrale plek.

  • Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
  • Selfservice via ESS & MSS
  • Flexibel uit te breiden met aanvullende modules en premium add-ons

BCS HR Non-Profit

Complete HR- en salarisadministratie software voor non-profit organisaties, afgestemd op de wensen en eisen van organisaties in het maatschappelijk domein.

  • Geautomatiseerde HR-processen en salarisadministratie
  • Individueel Keuze Budget (IKB)
  • Flexibel uit te breiden met aanvullende modules en premium add-ons