Online salarisadministratie software voor HR

Elke maand moeten de salarissen van werknemers op tijd worden uitbetaald. Deze belangrijke taak wil je het liefst zo efficiënt mogelijk uitvoeren zonder daar kostbare tijd voor in te moeten leveren. Met de online salarisadministratie software van BCS heb je alles wat nodig is om de salarissen automatisch en op tijd te versturen naar jouw medewerkers. Door middel van één druk op de knop krijg je automatisch overzicht van de geboekte mutaties, berekeningen van bruto naar netto, loonstroken, loonkosten, salarisopbouw en historische gegevens van jouw medewerkers. Zo houd jij de volledige controle en kun je rekenen op een solide en betrouwbare salarisverwerking.

De voordelen van onze loonadministratie software

Binnen de salaris software van BCS calculeer en muteer je online gemakkelijk salarisgegevens. De salarisverwerking kan volledig worden geïntegreerd met de HRM-modules van BCS. Hierdoor wordt het genereren van een betaalbestand voor de salarissen een logisch gevolg van de personeelsadministratie. Zo kun je de salarisadministratie dus volledig in eigen beheer doen.

Meerdere controles

Meerdere controles

BCS voert meerdere controles standaard automatisch uit op de loonadministratie. Zo voorkom je fouten en ben je minder tijd kwijt met het controleren van de verloning.
Proforma loonstrook

Proforma loonstrook

Met BCS kun je proforma loonstroken uitdraaien en kun je vooruit kijken naar bijvoorbeeld de loonkosten wanneer het personeelsbestand groeit.

Verlonen van alle CAO's

Verlonen van alle CAO's

BCS heeft een koppeling met alle loonschalen en ondersteunt jouw gewenste cao's voor loonadministratie.
Voorschotverwerking

Voorschotverwerking

Met de HR workflow Voorschotverwerking kan je het voorschot direct laten uitbetalen en verrekenen met de salarisverwerking.
Loonkostenoverzicht

Loonkostenoverzicht

Maak loonkostenoverzichten op basis van projectgegevens en/of voor gedefinieerde organisatielagen. Dit betekent een efficiënte en foutloze verwerking van gegevens.
Rapporteren

Rapporteren

Overzichten en rapportages die je gemakkelijk kunt exporteren naar diverse bestandsformaten, zoals Excel.
Werkkostenregeling

Werkkostenregeling

Via de WKR regeling in BCS kun je alle bedragen bijhouden die je aan het personeel schenkt, zodat je het bedrag van de totale fiscale loonsom in de belastingaangifte kunt verwerken.
Automatische trede verhoging

Automatische trede verhoging

Wanneer het voor de medewerker van toepassing is kun je een automatische tredeverhoging toepassen. Dit doe je door de periode te selecteren waarin de trede verhoogd dient te worden.
Altijd toegang tot gegevens

Altijd toegang tot gegevens

Onze online salarisadministratie software werkt in de cloud, zodat gegevens altijd beschikbaar zijn en je up-to-date blijft van wat er gebeurt binnen de organisatie.

MSS & ESS software

MSS & ESS software

Geef leidinggevenden en medewerkers de mogelijkheid om zelf wijzigingen door te voeren met MSS & ESS software.

Digitale loonstrook

Digitale loonstrook

Met de online loonadministratie software van BCS kun je de loonstroken van al jouw medewerkers met 1 druk op de knop veilig online beschikbaar stellen. Medewerkers worden per mail op de hoogte gebracht zodra er een nieuwe loonstrook klaar staat. Vervolgens kunnen ze zelf hun digitale loonstrook inzien door middel van de BCS personeelsapp of het online webportaal. Zo bespaar je gemakkelijk tijd en hoef je de loonstroken van het personeel niet meer per persoon te mailen.

BCS advies loonadministratie software

Salarisadministratie software koppelen met HRM modules

Onze salarisadministratie software HRM & Salaris en Salaris bieden jou de mogelijkheid om je salarisverwerking te automatiseren. Zo kun je de software uitbreiden met extra HRM modules, bijvoorbeeld urenregistratie, ziekteregistratie of personeelsadministratie, of een koppeling met een financieel pakket maken. Door personeelsgegevens automatisch te koppelen en maak je dubbele invoer overbodig.

Demo aanvragen

Onze softwarepakketten

Handige software afgestemd op jouw HR-beleid
Voor bedrijven tot 100 medewerkers

BCS HR Essentials is het HR-systeem voor bedrijven tot 100 medewerkers. Automatiseer jouw HRM en salarisadministratie met de HRM oplossing speciaal voor het kleine mkb.

 • Bespaar tijd en automatiseer handmatige handelingen
 • Flexibel uit te breiden met HR-modules
 • Direct beginnen en maandelijks opzegbaar
Bekijk dit softwarepakket arrow_forward
Voor organisaties vanaf 50 medewerkers

Complete en efficiënte HR- en salarissoftware. Compleet personeelsinformatiesysteem en automatiseren van HR-processen en salarisverwerking.

 • Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
 • Selfservice via ESS & MSS
 • Flexibel uit te breiden met HR-modules en functionaliteiten
Bekijk dit softwarepakket arrow_forward
Voor Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen

Complete HR- en salarisadministratie software voor non-profit organisaties, afgestemd op de wensen en eisen van organisatie in het maatschappelijk domein.

 • Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
 • Gepersonaliseerde HR-workflows
 • Implementatie op maat
Bekijk dit softwarepakket arrow_forward

Apployed

Het complete personeelssysteem voor MKB

Met de personeelsadministratie software van Apployed beheer je personeelsdossier op één centrale plek

 • Complete HR-functionaliteit in Nederlands en Engels
 • Salarisservice beschikbaar
 • Maandelijks opzegbaar
Bekijk dit softwarepakket arrow_forward

People Inc.

Alle HR-processen op één plek

Allround personeelssysteem, geschikt voor bedrijven met minimaal 80 medewerkers.

 • Inclusief tijdsregistratie
 • Maatwerk mogelijk
 • Eenvoudige rapportage functionaliteiten
Bekijk dit softwarepakket arrow_forward