Loonadministratie software voor HR

Op tijd personeel uitbetalen met loonadministratie software

Elke maand moeten de salarissen van werknemers op tijd worden uitbetaald. Deze belangrijke taak wil je het liefst zo efficiënt mogelijk uitvoeren zonder daar kostbare tijd voor in te moeten leveren. Geen zorgen, de gebruiksvriendelijke loonadministratie software van BCS helpt je hierbij! Met onze loonsoftware heb je direct inzicht in de totale loonkosten en salarisberekeningen binnen jouw organisatie. Daarbij blijf jij automatisch up-to-date omtrent de actuele wet- en regelgeving en CAO's zodat jij je kunt focussen op het doorvoeren van jullie HR-beleid.

De voordelen van onze loonadministratie software

Binnen de loonadministratie software van BCS calculeer en muteer je online gemakkelijk salarisgegevens. De salarisverwerking kan volledig worden geïntegreerd met de HRM-modules van BCS. Hierdoor wordt het genereren van een betaalbestand voor de salarissen een logisch gevolg van de personeelsadministratie. Zo kun je de loonadministratie dus volledig in eigen beheer doen.

Meerdere controles

Meerdere controles

BCS voert meerdere controles standaard automatisch uit op de loonadministratie. Zo voorkom je fouten en ben je minder tijd kwijt met het controleren van de verloning.

Proforma loonstrook

Proforma loonstrook

Met BCS kun je proforma loonstroken uitdraaien en kun je vooruit kijken naar bijvoorbeeld de loonkosten wanneer het personeelsbestand groeit.

Verlonen van alle CAO's

Verlonen van alle CAO's

BCS heeft een koppeling met alle loonschalen en ondersteunt jouw gewenste cao's voor loonadministratie.

Voorschotverwerking

Voorschotverwerking

Met de HR workflow Voorschotverwerking kan je het voorschot direct laten uitbetalen en verrekenen met de salarisverwerking.

Loonkostenoverzicht

Loonkostenoverzicht

Maak loonkostenoverzichten op basis van projectgegevens en/of voor gedefinieerde organisatielagen. Dit betekent een efficiënte en foutloze verwerking van gegevens.

Rapporteren

Rapporteren

Overzichten en rapportages die je gemakkelijk kunt exporteren naar diverse bestandsformaten, zoals Excel.

Werkkostenregeling

Werkkostenregeling

Via de WKR regeling in BCS kun je alle bedragen bijhouden die je aan het personeel schenkt, zodat je het bedrag van de totale fiscale loonsom in de belastingaangifte kunt verwerken.

Automatische trede verhoging

Automatische trede verhoging

Wanneer het voor de medewerker van toepassing is kun je een automatische tredeverhoging toepassen. Dit doe je door de periode te selecteren waarin de trede verhoogd dient te worden.

Digitale loonstrook

Digitale loonstrook

Met de loonadministratie software van BCS kun je de loonstroken van al jouw medewerkers met 1 druk op de knop veilig online beschikbaar stellen. Medewerkers worden per mail op de hoogte gebracht zodra er een nieuwe loonstrook klaar staat. Vervolgens kunnen ze zelf hun digitale loonstrook inzien door middel van de BCS personeelsapp of het online webportaal. Zo bespaar je gemakkelijk tijd en hoef je de loonstroken van het personeel niet meer per persoon te mailen.

BCS advies loonadministratie software

Kies het juiste loonadministratie softwarepakket!

Wij geloven dat elk proces en elke HR-afdeling binnen een organisatie uniek is. Daarom adviseren wij je vanaf het begin en kijken we samen naar de optimale inrichting van jouw loonadministratie software. Benieuwd welk softwarepakket het beste past bij jullie organisatie of wil je graag een-op-een met een van onze experts ervaren hoe onze loonadministratie software werkt? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Loonadministratie software van BCS

Polaris: Salarissysteem Salarisadministratie automatiseren

Polaris: Salarissysteem

Salarisadministratie automatiseren

Met het salarissysteem binnen Polaris ben je altijd zeker van het correct en op tijd kunnen uitbetalen van medewerkers.

Delta: Salarisprogramma Salarisadministratie automatiseren

Delta: Salarisprogramma

Salarisadministratie automatiseren

Met het salarisprogramma van Delta heb je alles op één plek voor de verwerking van de salarisadministratie.

BCS Instapservice Salarisadministratie uitbesteden

BCS Instapservice

Salarisadministratie uitbesteden

Met de Instapservice van BCS nemen onze salarisadministrateurs de gehele salarisadministratie uit handen. Zo kun jij je focussen op de belangrijkste processen en core business van jouw organisatie.

Volledig inzicht in je loonadministratie. Met persoonlijke ondersteuning bij vragen.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo Thunissen
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff