close

Maak je klaar voor de Wet Arbeid in Balans (WAB)!

Maak je klaar voor de Wet Arbeid in Balans (WAB)!
Op 1 januari aanstaande wordt de nieuwe wet Arbeid in Balans (WAB) van kracht. Ben je er klaar voor? Doe de gratis check en/of doe mee met onze seminars!
Maak je klaar voor de Wet Arbeid in Balans (WAB)!

Per 1 januari 2020 wordt de nieuwe Wet Arbeid in Balans (WAB) van kracht. Ben je er klaar voor? Je kunt een gratis check doen via https://wabcheck.nl/. Aan de hand van deze checklist schets je een concreet beeld in hoeverre je klaar bent voor de wetsverandering. De meeste wijzigingen die deze wet met zich meebrengt gaan per 1 januari 2020 ook daadwerkelijk gelden. Heb jij dit al gedaan? Er gaan flink wat zaken veranderen. Zorg er dus voor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Leer hoe de jaarurennorm in de WAB werkt.

Hard aan het werk

Misschien ben je er al bekend mee, maar BCS biedt interne trainingen en seminars aan over actuele onderwerpen die voor jou van belang zijn. In september hebben we veel mensen geholpen om zich klaar te stomen voor aankomende wetsveranderingen. Dit geeft ons een goed gevoel. Ook de feedback van de klant maakt ons blij. Vanuit de seminars is te zien dat de klanttevredenheid erg hoog is. Dit betekent dat we iets goed doen. Dus, wanneer kom jij?

Met partner LXA

We kunnen dit uiteraard niet alleen. Samen met LXA zullen er nieuwe seminars worden gegeven wat betreft de WAB. De expertise van LXA zal je meenemen in de wereld van de WAB, zodat ook jij weet wat er moet gaan veranderen. De seminars die al hebben plaatsgevonden zijn zoals al eerder genoemd zeer in de smaak gevallen. Dit geeft ons motivatie om door te pakken.

Daarom hebben wij goed nieuws namelijk: nieuwe seminars! Op 10 en 14 oktober 2020 kun je bij ons terecht om te worden bijgespijkerd op alle zaken die met de nieuwe WAB te maken hebben. Een ander leuk feitje: klanten krijgen 40 procent korting! Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij, daarom raden wij je in ieder geval zeker aan om het seminar een kans te geven. Zo kun je met een fijn gevoel het nieuwe jaar tegemoet.

Meer informatie kun je vinden via deze link: https://bcsacties.nl/product/s... . Hier kun je je ook inschrijven voor een van de seminars.

HR Live

O ja! We staan ook nog eens op het evenement HR Live in Den Haag! Tijdens dit evenement kun je ons vinden in zaal 15. Hier zal een leerzame workshop worden gegeven waarin Emmie van de Venn je de impact van de WAB op arbeidsomvang uitlegt. Klinkt interessant toch?

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Laatste blogs

• Blog mei 27, 2024

Preview:

De rol van een HR Manager is tegenwoordig veel breder dan het uitvoeren van de personeelsadministratie, werving en selectie en behoud van de medewerkerstevredenheid. Het gaat bijvoorbeeld ook over inclusieve werkgelegenheid.

• Blog mei 27, 2024

Inclusieve werkgelegenheid: informatie voor HR Managers

• Blog mei 16, 2024

Preview:

Een effectief Human Resources (HR) beleid is geen luxe, maar eerder een noodzaak voor moderne organisaties die streven naar groei en succes. Het draagt niet alleen bij aan een gezonde werkomgeving en het aantrekken van nieuwe medewerkers, maar helpt ook om de bedrijfsdoelen te behalen.

• Blog mei 16, 2024

De 5 onmisbare elementen van een strategisch HR beleid

• Blog mei 7, 2024

Preview:

De voorbereidingen binnen organisaties voor de rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM) is in volle gang. We merken echter dat er bij onze klanten soms verwarring is over wat er komt kijken bij de verplichte CO2-rapportageplicht. Sommige klanten denken dat ze in alle gevallen gewoon een enquête kunnen uitvoeren, maar daarmee ben je er nog niet altijd.

• Blog mei 7, 2024

Is een enquête voldoende voor de CO2-rapportageplicht?