Op 1 januari aanstaande wordt de nieuwe wet Arbeid in Balans (WAB) van kracht. Ben je er klaar voor? Doe de gratis check en/of doe mee met onze seminars!

Per 1 januari 2020 wordt de nieuwe Wet Arbeid in Balans (WAB) van kracht. Ben je er klaar voor? Je kunt een gratis check doen via https://wabcheck.nl/. Aan de hand van deze checklist schets je een concreet beeld in hoeverre je klaar bent voor de wetsverandering. De meeste wijzigingen die deze wet met zich meebrengt gaan per 1 januari 2020 ook daadwerkelijk gelden. Heb jij dit al gedaan? Er gaan flink wat zaken veranderen. Zorg er dus voor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Leer hoe de jaarurennorm in de WAB werkt.

Hard aan het werk

Misschien ben je er al bekend mee, maar BCS biedt interne trainingen en seminars aan over actuele onderwerpen die voor jou van belang zijn. In september hebben we veel mensen geholpen om zich klaar te stomen voor aankomende wetsveranderingen. Dit geeft ons een goed gevoel. Ook de feedback van de klant maakt ons blij. Vanuit de seminars is te zien dat de klanttevredenheid erg hoog is. Dit betekent dat we iets goed doen. Dus, wanneer kom jij?

Met partner LXA

We kunnen dit uiteraard niet alleen. Samen met LXA zullen er nieuwe seminars worden gegeven wat betreft de WAB. De expertise van LXA zal je meenemen in de wereld van de WAB, zodat ook jij weet wat er moet gaan veranderen. De seminars die al hebben plaatsgevonden zijn zoals al eerder genoemd zeer in de smaak gevallen. Dit geeft ons motivatie om door te pakken.

Daarom hebben wij goed nieuws namelijk: nieuwe seminars! Op 10 en 14 oktober 2020 kun je bij ons terecht om te worden bijgespijkerd op alle zaken die met de nieuwe WAB te maken hebben. Een ander leuk feitje: klanten krijgen 40 procent korting! Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij, daarom raden wij je in ieder geval zeker aan om het seminar een kans te geven. Zo kun je met een fijn gevoel het nieuwe jaar tegemoet.

Meer informatie kun je vinden via deze link: https://bcsacties.nl/product/seminar-wet-arbeidsmarkt-in-balans-wab-nu/ . Hier kun je je ook inschrijven voor een van de seminars.

HR Live

O ja! We staan ook nog eens op het evenement HR Live in Den Haag! Tijdens dit evenement kun je ons vinden in zaal 15. Hier zal een leerzame workshop worden gegeven waarin Emmie van de Venn je de impact van de WAB op arbeidsomvang uitlegt. Klinkt interessant toch?

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Salarisadministratie software

BCS. Het geheel dat loont.