close

Loonadministratie

Efficiënte software voor jouw loonadministratie

Automatiseer de loonadministratie

De loonadministratie is een maandelijks terugkerende taak en kan veel tijd kosten. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat één op de vier MKB eigenaren elke maand meer dan 16 uur bezig is met de salarisadministratie. Deze kostbare tijd kun je wellicht op een betere manier aan jouw organisatie besteden.

Dankzij onze software en persoonlijke service wordt het proces een stuk eenvoudiger en sneller en kun je jouw werknemers zo goed mogelijk bedienen, terwijl je tijd overhoudt voor andere HR-zaken. Zo voert BCS automatische controles uit om fouten te voorkomen, kun je proforma loonstroken uitdraaien en kun je automatisch een tredeverhoging toepassen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je automatisch op de hoogte blijft van veranderende wet- en regelgeving of wijzigingen in de CAO. Alles om jou op efficiënte wijze te ondersteunen bij het uitvoeren van jouw HR-beleid.

Loonadministratie zelf online doen of uitbesteden?

Wil jij zelf je loonadministratie online uitvoeren, maar wel op een efficiënte en overzichtelijke manier? Dan kies je voor onze Polaris of Delta om jouw loonadministratie volledig te automatiseren. Je kunt onze gebruiksvriendelijke software ook uitbreiden met aanvullende HRM modules, zoals urenregistratie, ziekteregistratie of personeelsadministratie.

Wil jij jouw uren liever aan andere (HR-)zaken besteden, dan kun je er ook voor kiezen om de loonadministratie uit te besteden aan BCS. Onze Instapservice neemt jouw loonadministratie uit handen en wordt door onze salarisadministrateurs uitgevoerd. Een handige oplossing voor MKB bedrijven, administratiekantoren en accountants!

Loonadministratie met BCS software

Onze producten voor loonadministratie

Ontdek zelf hoe onze software jouw organisatie ondersteunt

BCS HR Essentials

BCS HR Essentials is de HR software oplossing voor het MKB. Met onze software automatiseer je jouw HRM en salarisadministratie eenvoudig en snel. BCS HR Essentials is niet uit te breiden met extra modules en functionaliteiten, mocht dat de wens zijn dan is BCS HR Enterprise de betere keuze.

  • Bespaar tijd en automatiseer handmatige handelingen
  • Basis salarisadministratie functionaliteiten
  • Volledig digitaal personeelsdossier

BCS HR Enterprise

BCS HR Enterprise is een gebruiksvriendelijk, modulair HR systeem met een een complete salarisoplossing voor HR-professionals en salarisadministrateurs. Onze cloudgebaseerde software ondersteunt de gehele employee journey, van vacature tot exit gesprek, waarbij alle HR-processen samenkomen op één centrale plek.

  • Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
  • Selfservice via ESS & MSS
  • Flexibel uit te breiden met aanvullende modules en premium add-ons

Personeelsapp: Direct toegang tot loonstroken

Geef werknemers toegang tot hun eigen HR-omgeving waar ze zaken als loonstroken, status van aanvragen of personeelsinformatie kunnen vinden. Ook ziekmeldingen, registratie van overuren en het indienen van declaraties wordt eenvoudig en snel geregeld vanaf hun eigen smartphone. De BCS Personeelsapp is een uitbreiding op het werknemersportaal en werkt op zowel Android als iOS.

Ontdek de personeelsapp

Digitale loonstrook

Training loonadministratie software

Onze loonadministratie software automatiseert jouw administratieve handelingen met betrekking tot verloning. Om efficiënt met onze software om te gaan en tijd te besparen, kun je gebruikmaken van onze loonadministratie training. Tijdens deze training leren onze salarisadministratie experts jou op een persoonlijke en praktijkgerichte wijze de kneepjes van de software.

Bekijk alle trainingen

Loonadministratie software training BCS

De juiste software voor jouw HR-beleid

Iedere MKB organisatie is uniek en daarom ook het HR-beleid dat binnen de organisatie wordt gevoerd. Daarom kijken we graag samen naar de beste oplossing om jouw loonadministratie online in te richten. Ben je benieuwd welke oplossing het beste is voor jouw MKB bedrijf? Bekijk de loonadministratie software van BCS of vraag een demo aan en laat je adviseren over het juiste pakket!

Automatiseer de salarisadministratie