Loonadministratie

Efficiënte software voor jouw loonadministratie

Automatiseer de loonadministratie

De loonadministratie is een maandelijks terugkerende taak en kan veel tijd kosten. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat één op de vier MKB eigenaren elke maand meer dan 16 uur bezig is met de salarisadministratie. Deze kostbare tijd kun je wellicht op een betere manier aan jouw organisatie besteden.

Dankzij onze software en persoonlijke service wordt het proces een stuk eenvoudiger en sneller en kun je jouw werknemers zo goed mogelijk bedienen, terwijl je tijd overhoudt voor andere HR-zaken. Zo voert BCS automatische controles uit om fouten te voorkomen, kun je proforma loonstroken uitdraaien en kun je automatisch een tredeverhoging toepassen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je automatisch op de hoogte blijft van veranderende wet- en regelgeving of wijzigingen in de CAO. Alles om jou op efficiënte wijze te ondersteunen bij het uitvoeren van jouw HR-beleid.

Voordeel tijdens de Terugwerkende Kracht Weken:

50% korting op implementatiekosten & tot juli 2022 geen loonstrookkosten.

Actie bekijken arrow_forward

Loonadministratie met BCS software

Loonadministratie zelf online doen of uitbesteden?

Wil jij zelf je loonadministratie online uitvoeren, maar wel op een efficiënte en overzichtelijke manier? Dan kies je voor onze Polaris of Delta om jouw loonadministratie volledig te automatiseren. Je kunt onze gebruiksvriendelijke software ook uitbreiden met aanvullende HRM modules, zoals urenregistratie, ziekteregistratie of personeelsadministratie.

Wil jij jouw uren liever aan andere (HR-)zaken besteden, dan kun je er ook voor kiezen om de loonadministratie uit te besteden aan BCS. Onze Instapservice neemt jouw loonadministratie uit handen en wordt door onze salarisadministrateurs uitgevoerd. Een handige oplossing voor MKB bedrijven, administratiekantoren en accountants!

Automatiseer de loonadministratie

De juiste software voor jouw HR-beleid

Iedere MKB organisatie is uniek en daarom ook het HR-beleid dat binnen de organisatie wordt gevoerd. Daarom kijken we graag samen naar de beste oplossing om jouw loonadministratie online in te richten. Ben je benieuwd welke oplossing het beste is voor jouw MKB bedrijf? Bekijk de loonadministratie software van BCS of vraag een demo aan en laat je adviseren over het juiste pakket!

Onze producten voor loonadministratie

Salarissysteem Salarisadministratie automatiseren

Salarissysteem

Salarisadministratie automatiseren

Met het salarissysteem binnen HRM & Salaris ben je altijd zeker van het correct en op tijd kunnen uitbetalen van medewerkers.

Salarisprogramma Salarisadministratie automatiseren

Salarisprogramma

Salarisadministratie automatiseren

Met het salarisprogramma Salaris heb je alles op één plek voor de verwerking van de salarisadministratie.

Digitale loonstrook

Personeelsapp: Direct toegang tot loonstroken

Geef werknemers toegang tot hun eigen HR-omgeving waar ze zaken als loonstroken, status van aanvragen of personeelsinformatie kunnen vinden. Ook ziekmeldingen, registratie van overuren en het indienen van declaraties wordt eenvoudig en snel geregeld vanaf hun eigen smartphone. De BCS Personeelsapp is een uitbreiding op het werknemersportaal en werkt op zowel Android als iOS.

Ontdek de Personeelsapp

Loonadministratie software training

Training loonadministratie software

Onze loonadministratie software automatiseert jouw administratieve handelingen met betrekking tot verloning. Om efficiënt met onze software om te gaan en tijd te besparen, kun je gebruikmaken van onze loonadministratie training. Tijdens deze training leren onze salarisadministratie experts jou op een persoonlijke en praktijkgerichte wijze de kneepjes van de software.

Bekijk alle trainingen

Altijd op tijd automatisch uitbetalen. Met de software voor loonadministratie van BCS.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Riviera Maison logo
Logo oger
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff