Personeelsapp: baas in eigen hand

Laat medewerkers zelf HR-zaken regelen met de personeelsapp

De BCS personeelsapp is een uitbreiding op het werknemers webportaal. Met de app kunnen medewerkers via hun mobiele telefoon overal toegang krijgen tot hun loonstrookjes, personeelsinformatie, declaraties, ziekmeldingen en verlofaanvragen. Zo doe je de personeelsadministratie mét medewerkers, in plaats van voor medewerkers.

Altijd op de hoogte met de personeelsapp

Verbeter de werknemerservaring en geeft medewerkers 24/7 toegang tot de status van aanvragen, personeelsinformatie of de mogelijkheid om een nieuwe aanvraag te starten. De meest eenvoudige HR-zaken worden door het personeel zelf geregeld en noemen we HR selfservice. Denk hierbij aan het doorgeven van een ziekmeldingen, het indienen van een declaratie of het registreren van overuren. De wijzigingen vanuit het personeel komen bij de juiste verantwoordelijke terecht (manager) die het verzoek kan controleren en accorderen. Dat noemen we nou een efficiënt HR proces. De mobiele personeelsapp is beschikbaar voor de besturingssystemen iOS en Android.

Aanpassen gegevens

Aanpassen gegevens

Medewerkers kunnen in de personeelsapp persoonlijke gegevens aanpassen, zoals adresgegevens.

Verlof aanvragen

Verlof aanvragen

Makkelijk online vrij vragen voor vakantie met de verloffunctie in de personeelsapp. De app geeft je snel inzicht in jouw actuele verlofsaldo.

Urenregistratie bijhouden

Urenregistratie bijhouden

Medewerkers kunnen uren registeren, wanneer en waar ze maar willen, met behulp van het urenregistratiesysteem.

Loonstroken downloaden

Loonstroken downloaden

De personeelsapp zorgt ervoor dat medewerkers elke maand een overzichtelijke loonstrook digitaal ontvangen.

Declaraties indienen

Declaraties indienen

Gemakkelijk declaraties indienen en direct bonnetjes als bijlage toevoegen met je mobiele camera.

Personeelsbestanden

Personeelsbestanden

Het is mogelijk om belangrijke personeelsdocumenten als manager te uploaden en te laten downloaden vanuit de app, bijvoorbeeld het personeelshandboek.

Ziek melden

Ziek melden

Wanneer je ziek bent, kun je dit eenvoudig registreren via de personeelsapp. Wanneer je je weer gezond voelt, is beter melden ook een gemak.

Contract inzien

Contract inzien

Geef medewerkers altijd online inzicht in hun arbeidsvoorwaarden en contract.

Login BCS Online

ESS & MSS

Het zelf wijzigen van personeelsgegevens door medewerkers wordt in HR management Employee Self Service (ESS) genoemd. ESS kent vele voordelen en is altijd en overal online beschikbaar voor het personeel via het BCS webportaal en de personeelsapp. Alle online wijzigingen worden direct met elkaar gesynchroniseerd. Zo voorkom je fouten in de personeelsadministratie.

Met Manager Self Service (MSS) heeft de HR afdeling altijd de controle over de aanvragen of gegevens die gewijzigd worden omdat ze pas na goedkeuring worden doorgevoerd. ESS & MSS verminderd de energie die je als organisatie steekt in het regelen van bijvoorbeeld verlof en geeft je de tijd om te focussen op wat echt belangrijk is: je personeel.

Meer over ESS & MSS

BCS producten met een personeelsapp

Polaris HRS Uitgebreid personeelssysteem

Polaris HRS

Uitgebreid personeelssysteem

Ben je op zoek naar een compleet personeelsinformatiesysteem waarmee je de huidige HR-processen en salarisverwerking kan automatiseren? Met de totaaloplossing Polaris heb je alles onder één dak.

Delta Flexibele salarissoftware

Delta

Flexibele salarissoftware

Met Delta HRP kun je zelf jouw salarisadministratie volledig automatiseren. De salarissoftware biedt je tevens de flexibele mogelijkheid om extra HRM modules toe te voegen, zoals HR-, ziekte- en tijdadministratie.

BCS Instapservice Salarisadministratie uitbesteden

BCS Instapservice

Salarisadministratie uitbesteden

Met de Instapservice van BCS nemen onze salarisadministrateurs de gehele salarisadministratie uit handen. Zo kun jij je focussen op de belangrijkste processen en core business van jouw organisatie.

Eenvoudig vrij vragen en loonstroken inzien. Dankzij de personeelsapp van BCS.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo Thunissen
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff