close

Laat medewerkers zelf HR-zaken regelen met de personeelsapp

Geef medewerkers toegang tot hun loonstrookjes, declaraties, verlof en meer.

De BCS personeelsapp is een uitbreiding op het werknemers webportaal. Met de app kunnen medewerkers via hun mobiele telefoon overal toegang krijgen tot hun loonstrookjes, personeelsinformatie, declaraties, ziekmeldingen en verlofaanvragen. Zo doe je de personeelsadministratie mét medewerkers, in plaats van voor medewerkers.

Altijd op de hoogte met de personeelsapp

Verbeter de werknemerservaring en geef medewerkers 24/7 toegang tot de status van aanvragen, personeelsinformatie of de mogelijkheid om een nieuwe aanvraag te starten. De meest eenvoudige HR-zaken worden door het personeel zelf geregeld en noemen we HR selfservice. Denk hierbij aan het doorgeven van een ziekmeldingen, het indienen van een declaratie of het registreren van overuren. De wijzigingen vanuit het personeel komen bij de juiste verantwoordelijke terecht (manager) die het verzoek kan controleren en accorderen. Dat noemen we nou een efficiënt HR proces. De mobiele personeelsapp is beschikbaar voor de besturingssystemen iOS en Android.

Loonadministratie aan BCS uitbesteden

Aanpassen gegevens

Medewerkers kunnen in de personeelsapp persoonlijke gegevens aanpassen, zoals adresgegevens.

Icon ziekteverzuim personeelssysteem

Verlof aanvragen

Makkelijk online vrij vragen voor vakantie met de verloffunctie in de personeelsapp. De app geeft je snel inzicht in het actuele verlofsaldo.

BCS Tijdregistratie in Personeelssysteem

Urenregistratie bijhouden

Medewerkers kunnen uren registeren, wanneer en waar ze maar willen, met behulp van het urenregistratiesysteem.

pro forma salaris software van BCS

Loonstroken downloaden

De personeelsapp zorgt ervoor dat medewerkers elke maand een overzichtelijke loonstrook digitaal ontvangen.

Mobiele App BCS Personeelssysteem Software

Declaraties indienen

Gemakkelijk declaraties indienen en direct bonnetjes als bijlage toevoegen met je mobiele camera.

Icon maak rapportages personeelssysteem

Personeelsbestanden

Het is mogelijk om belangrijke personeelsdocumenten als manager te uploaden en te laten downloaden vanuit de app, bijvoorbeeld het personeelshandboek.

Scheiding medische gegevens

Ziek melden

Wanneer je ziek bent, kun je dit eenvoudig registreren via de personeelsapp. Wanneer je je weer gezond voelt, is beter melden ook een gemak.

Inzicht icon

Contract inzien

Geef medewerkers altijd online inzicht in hun arbeidsvoorwaarden en contract.

ESS & MSS

Het zelf wijzigen van personeelsgegevens door medewerkers wordt in HR management Employee Self Service (ESS) genoemd. ESS kent vele voordelen en is altijd en overal online beschikbaar voor het personeel via het BCS webportaal en de personeelsapp. Alle online wijzigingen worden direct met elkaar gesynchroniseerd. Zo voorkom je fouten in de personeelsadministratie.

Met Manager Self Service (MSS) heeft de HR afdeling altijd de controle over de aanvragen of gegevens die gewijzigd worden omdat ze pas na goedkeuring worden doorgevoerd. ESS & MSS vermindert de energie die je als organisatie steekt in het regelen van bijvoorbeeld verlof en geeft je de tijd om te focussen op wat echt belangrijk is: je personeel.

Meer over ESS & MSS

Login BCS Online

BCS HR software oplossingen

Handige software afgestemd op jouw HR-beleid

BCS HR Essentials

BCS HR Essentials is de HR software oplossing voor het MKB. Met onze software automatiseer je jouw HRM en salarisadministratie eenvoudig en snel. BCS HR Essentials is niet uit te breiden met extra modules en functionaliteiten, mocht dat de wens zijn dan is BCS HR Enterprise de betere keuze.

  • Bespaar tijd en automatiseer handmatige handelingen
  • Basis salarisadministratie functionaliteiten
  • Volledig digitaal personeelsdossier

BCS HR Enterprise

BCS HR Enterprise is een gebruiksvriendelijk, modulair HR systeem met een een complete salarisoplossing voor HR-professionals en salarisadministrateurs. Onze cloudgebaseerde software ondersteunt de gehele employee journey, van vacature tot exit gesprek, waarbij alle HR-processen samenkomen op één centrale plek.

  • Automatiseer en digitaliseer alle HR-processen
  • Selfservice via ESS & MSS
  • Flexibel uit te breiden met aanvullende modules en premium add-ons