Eenvoudig een loonstrook maken

Iedere maand is het een terugkerende taak: een loonstrook maken voor werknemers. Het kan veel tijd in beslag nemen, kostbare tijd die je wellicht liever op een andere manier aan jouw organisatie wil besteden. Gelukkig helpt onze handige en efficiënte loonadministratie software jou om deze terugkerende administratieve taak sneller en eenvoudiger te voltooien.

Naast onze loonadministratie software zorgt ook onze persoonlijke service ervoor dat het proces een stuk eenvoudiger en sneller gaat, zodat jij jouw werknemers zo goed mogelijk kunt bedienen. Zo is onze loonadministratie software uitgerust met automatische controles om fouten te voorkomen, kun je proforma loonstroken maken en kun je automatisch een tredeverhoging toepassen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je automatisch op de hoogte blijft van veranderende wet- en regelgeving of wijzigingen in de CAO. Alles om jou op efficiënte wijze te ondersteunen bij het uitvoeren van jouw HR-beleid. Een loonstrook maken wordt zo een stuk eenvoudiger!

Actie: Terugwerkende Kracht Weken arrow_forward
Loonstrook maken met BCS software

Online loonstrook maken of toch uitbesteden?

Wil jij zelf online loonstroken maken en grip houden op alle zaken omtrent verloning, maar wel op een efficiënte en overzichtelijke manier? Dan kies je voor onze Polaris of Delta software om jouw loonadministratie volledig te automatiseren. Naast de componenten voor verloning, is onze software ook uit te breiden met aanvullende HRM modules, zoals urenregistratie, ziekteregistratie of personeelsadministratie. Alles om jouw HR-beleid

Wil jij jouw uren liever aan andere (HR-)zaken besteden, dan staat BCS voor je klaar met de Instapservice. Hierbij nemen wij jouw loonadministratie uit handen en wordt deze door onze salarisadministrateurs uitgevoerd. Zelf een loonstrook maken is dan helemaal niet meer nodig. Een handige oplossing voor MKB bedrijven, administratiekantoren en accountants!

Voordeel tijdens de Terugwerkende Kracht Weken:

50% korting op implementatiekosten & tot juli 2021 geen loonstrookkosten.

Actie bekijken arrow_forward

Online loonstrook maken met software van BCS

De juiste software voor jouw HR-beleid

Jouw HR-beleid is afgestemd op jouw organisatie en het is handig als jouw loonadministratie ook is afgestemd op jouw HR-beleid. Daarom kijken wij graag samen naar de beste oplossing binnen onze software en hoe deze voor jouw organisatie wordt ingericht. Zo kun je ervoor kiezen om enkel gebruik te maken van modules om een loonstrook te maken, maar kun je ook uitbreiden met urenregistratie of andere oplossingen. Wil je graag weten hoe onze loonadministratie software werkt? Vraag dan een demo aan en laat je adviseren over het juiste pakket!

Eenvoudig een loonstrook maken met onze software oplossingen

Polaris: Salarissysteem Salarisadministratie automatiseren

Polaris: Salarissysteem

Salarisadministratie automatiseren

Met het salarissysteem binnen Polaris ben je altijd zeker van het correct en op tijd kunnen uitbetalen van medewerkers.

Delta: Salarisprogramma Salarisadministratie automatiseren

Delta: Salarisprogramma

Salarisadministratie automatiseren

Met het salarisprogramma van Delta heb je alles op één plek voor de verwerking van de salarisadministratie.

BCS Instapservice Salarisadministratie uitbesteden

BCS Instapservice

Salarisadministratie uitbesteden

Met de Instapservice van BCS nemen onze salarisadministrateurs de gehele salarisadministratie uit handen. Zo kun jij je focussen op de belangrijkste processen en core business van jouw organisatie.

Loonadministratie 40 jaar ervaring

Meer dan 40 jaar ervaring in salarisverwerking

Maandelijks maken wij duizenden loonstroken klaar voor onze klanten. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van loonadministratie en HR binnen duizenden organisaties, weten wij precies hoe efficiënte loonadministratie software eruit moet zien.

Wil jij graag volledige controle over jouw loonadministratie en maximaal inzicht in de loonkosten? Dan kies je voor de software van BCS. We delen graag onze 40 jaar aan kennis en bieden ondersteuning wanneer je dat nodig hebt, bijvoorbeeld bij het maken van een loonstrook. Bij ons vind je alles onder één dak en is BCS het geheel dat loont. Maak een afspraak om onze loonadministratie software in werking te zien en meer te weten over hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het maken van loonstroken.

Maak een afspraak

Altijd op tijd automatisch uitbetalen. Met de software voor loonadministratie van BCS.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo Thunissen
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff