close

Dit doet onze salarisadministratie op afstand

salarisadministratie op afstand
Onze instapservice voor salarisadministratie is een prima manier om MKB'ers te helpen de salarisadministratie op een vlotte en correcte manier te voeren.
salarisadministratie op afstand

Veel bedrijven in het MKB zijn simpelweg te klein om iemand in dienst te hebben die zich volledig met de salarisadministratie bezighoudt. Dat heeft als gevolg dat iemand dit er vaak 'even bij doet'. Begrijpelijk, maar tegelijkertijd mis je als MKB'er op die manier veel kansen en mogelijkheden.

Salarisadministratie uitbesteden aan BCS

De collega op afstand: dat is wat onze salarisadministrateurs willen zijn. Een vraag? Stel hem aan ons! In bijna alle gevallen geven we een kosteloos antwoord. Anders gezegd: een zo goed als gratis helpdesk voor de ondersteuning van de salarisadministratie ter plekke. Ook handig: veel klanten leveren bij ons eventuele mutaties per mail aan, die wij verwerken. En we hebben de beschikking over software, die werkt als een invoerportaal: BCS-online. Daarmee hebben onze klanten ook meer inzicht in hun salarisadministratie. Er zijn ook klanten zonder mutaties (bijvoorbeeld een holding). In plaats van dat zij ons eraan herinneren de salarisadministratie te doen, doen we het andersom: we plannen een vaste verwerkingsdatum. Dit alles maakt deel uit van onze instapservice, om de klant te ontzorgen op het gebied van salarisadministratie.

Voordelen van je salarisadminsitratie uitbesteden

Het uitbesteden van de salarisadministratie heeft veel voordelen. Denk bijvoorbeeld eens aan deze zaken:

  • Online trainingssysteem via Teamviewer.
  • Instapservice voert met regelmaat controle uit op de wet- en regelgeving. Indien nodig passen wij dit aan binnen onze systemen.
  • We houden een vinger aan de pols om betaling op de juiste manier te doen.
  • Specifieke vragen, bijvoorbeeld over de werkkostenregeling, krijgen een specifiek antwoord.
  • Salarisadministratie is voor ons niet even 'iets erbij'. We zijn er dagelijks mee bezig en durven ons gerust 'specialist' te noemen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over salarisadministratie uitbesteden? We vertellen graag wat we precies voor jou kunnen betekenen. Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Den Bosch.

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Laatste blogs

Preview:

Als werkgever heb je veel verantwoordelijkheden, waaronder het correct omgaan met overuren en het uitbetalen hiervan. Maar hoe werkt dit precies, welke regels zitten hier aan vast en welke opties heb je allemaal? Met de juiste kennis kun je een eerlijke en transparante werkomgeving creëren voor je werknemers. In deze blog zetten we daarom alles wat je moet weten over het uitbetalen van overuren voor je op een rij.

Overuren uitbetalen: Alles wat je als werkgever moet weten

• Blog maart 18, 2024

Preview:

Ook dit jaar zijn er weer veranderingen zijn op het gebied van arbeidsongeschiktheidsfondsen. Een belangrijk onderdeel hiervan is de Aof-premie. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en herberekend. Maar hoe werkt dit precies, geldt voor jou het lage of hoge tarief en wat betekent dit voor jou als werkgever? In deze blog lees je alles wat je hierover moet weten.

• Blog maart 18, 2024

Aof-premie 2024: Alles wat je moet weten

• Blog maart 5, 2024

Preview:

In de volksmond heet het nog altijd de loonbelastingverklaring, de echte naam is opgaaf gegevens voor de loonheffingen. Als werkgever ben je wettelijk verplicht om bepaalde gegevens op te vragen die nodig zijn voor het inhouden van de loonheffingen. Hoe vul je de opgave gegevens voor de loonheffingen precies in en waarom is deze verklaring zo belangrijk? In deze blog zetten we alles voor je op een rij.

• Blog maart 5, 2024

Loonbelastingverklaring: Wat is het en hoe vul je het goed in?