Onze instapservice voor salarisadministratie is een prima manier om MKB'ers te helpen de salarisadministratie op een vlotte en correcte manier te voeren.

Veel bedrijven in het MKB zijn simpelweg te klein om iemand in dienst te hebben die zich volledig met de salarisadministratie bezighoudt. Dat heeft als gevolg dat iemand dit er vaak 'even bij doet'. Begrijpelijk, maar tegelijkertijd mis je als MKB'er op die manier veel kansen en mogelijkheden.

Salarisadministratie uitbesteden aan BCS

De collega op afstand: dat is wat onze salarisadministrateurs willen zijn. Een vraag? Stel hem aan ons! In bijna alle gevallen geven we een kosteloos antwoord. Anders gezegd: een zo goed als gratis helpdesk voor de ondersteuning van de salarisadministratie ter plekke. Ook handig: veel klanten leveren bij ons eventuele mutaties per mail aan, die wij verwerken. En we hebben de beschikking over software, die werkt als een invoerportaal: BCS-online. Daarmee hebben onze klanten ook meer inzicht in hun salarisadministratie. Er zijn ook klanten zonder mutaties (bijvoorbeeld een holding). In plaats van dat zij ons eraan herinneren de salarisadministratie te doen, doen we het andersom: we plannen een vaste verwerkingsdatum. Dit alles maakt deel uit van onze instapservice, om de klant te ontzorgen op het gebied van salarisadministratie.

Voordelen van je salarisadminsitratie uitbesteden

Het uitbesteden van de salarisadministratie heeft veel voordelen. Denk bijvoorbeeld eens aan deze zaken:

  • Online trainingssysteem via Teamviewer.

  • Instapservice voert met regelmaat controle uit op de wet- en regelgeving. Indien nodig passen wij dit aan binnen onze systemen.

  • We houden een vinger aan de pols om betaling op de juiste manier te doen.

  • Specifieke vragen, bijvoorbeeld over de werkkostenregeling, krijgen een specifiek antwoord.

  • Salarisadministratie is voor ons niet even 'iets erbij'. We zijn er dagelijks mee bezig en durven ons gerust 'specialist' te noemen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over salarisadministratie uitbesteden? We vertellen graag wat we precies voor jou kunnen betekenen. Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Den Bosch.

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Salarisadministratie software

BCS. Het geheel dat loont.