close

Dit doet onze salarisadministratie op afstand

salarisadministratie op afstand Onze instapservice voor salarisadministratie is een prima manier om MKB'ers te helpen de salarisadministratie op een vlotte en correcte manier te voeren.

salarisadministratie op afstand

Veel bedrijven in het MKB zijn simpelweg te klein om iemand in dienst te hebben die zich volledig met de salarisadministratie bezighoudt. Dat heeft als gevolg dat iemand dit er vaak 'even bij doet'. Begrijpelijk, maar tegelijkertijd mis je als MKB'er op die manier veel kansen en mogelijkheden.

Salarisadministratie uitbesteden aan BCS

De collega op afstand: dat is wat onze salarisadministrateurs willen zijn. Een vraag? Stel hem aan ons! In bijna alle gevallen geven we een kosteloos antwoord. Anders gezegd: een zo goed als gratis helpdesk voor de ondersteuning van de salarisadministratie ter plekke. Ook handig: veel klanten leveren bij ons eventuele mutaties per mail aan, die wij verwerken. En we hebben de beschikking over software, die werkt als een invoerportaal: BCS-online. Daarmee hebben onze klanten ook meer inzicht in hun salarisadministratie. Er zijn ook klanten zonder mutaties (bijvoorbeeld een holding). In plaats van dat zij ons eraan herinneren de salarisadministratie te doen, doen we het andersom: we plannen een vaste verwerkingsdatum. Dit alles maakt deel uit van onze instapservice, om de klant te ontzorgen op het gebied van salarisadministratie.

Voordelen van je salarisadminsitratie uitbesteden

Het uitbesteden van de salarisadministratie heeft veel voordelen. Denk bijvoorbeeld eens aan deze zaken:

  • Online trainingssysteem via Teamviewer.
  • Instapservice voert met regelmaat controle uit op de wet- en regelgeving. Indien nodig passen wij dit aan binnen onze systemen.
  • We houden een vinger aan de pols om betaling op de juiste manier te doen.
  • Specifieke vragen, bijvoorbeeld over de werkkostenregeling, krijgen een specifiek antwoord.
  • Salarisadministratie is voor ons niet even 'iets erbij'. We zijn er dagelijks mee bezig en durven ons gerust 'specialist' te noemen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over salarisadministratie uitbesteden? We vertellen graag wat we precies voor jou kunnen betekenen. Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Den Bosch.

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Laatste blogs

• Blog oktober 24, 2023

Preview:

BCS HR Software breidt haar marktpositie uit door de overname van epowerhr, een vooraanstaand Belgisch HR-softwarebedrijf. Deze strategische stap, die vandaag werd aangekondigd, markeert de eerste overname over de Nederlandse grens voor BCS en bevestigt de ambitie om een toonaangevende leverancier van HR- en payrollsoftware te worden in Europa. De samenwerking tussen BCS en epowerhr is de vijfde acquisitie sinds Main Capital Partners in april 2022 in BCS investeerde.

• Blog oktober 24, 2023

BCS HR Software breidt marktpositie uit met de overname van het Belgische epowerhr

• Blog september 12, 2023

Preview:

Veel werkgevers beschouwen de Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden (WTA) als logisch en hebben zich niet echt verdiept in alle nieuwe verplichtingen. Daardoor wordt de wet in de praktijk nog niet altijd goed toegepast. In deze blog geven we je een aantal tips voor onderdelen van de WTA die vaak niet optimaal geregeld zijn en waarmee je kunt nagaan hoe jij als organisatie deze zaken kunt verbeteren.

• Blog september 12, 2023

Toepassing Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden in de praktijk

• Blog augustus 28, 2023

Preview:

Ooit bestonden de eerste dagen van werknemers alleen uit het invullen van papierwerk of het bijwonen van een paar korte vergaderingen. Toen was de verwachting dat nieuwe werknemers al doende leerden. Spoiler alert! Dat inwerkproces eindigt meestal met verspilde tijd en geld, gekenmerkt door nieuwe werknemers die veranderen in niet-betrokken teamleden en de organisatie voortijdig verlaten.

• Blog augustus 28, 2023

Wat is de impact van een goed versus een slecht onboardingsproces?