close

Er verschijnt een Verkenner openingsscherm na klikken op Delta

"Er verschijnt een verkenner openingsscherm nadat ik klik op het Delta icoon, wat moet ik doen?"

Waarschijnlijk heb je bij de instellingen van jouw internetbrowser aangegeven dat bij het opstarten van softwareprogramma’s er een zogenoemd cpub-bestand wordt aangemaakt. Hierdoor worden er meerdere versies van Delta opgeslagen in de downloadfolder van de computer.

Om dit te verhelpen kun je het verkenner scherm openen en vervolgens naar de download map gaan. Hier staan de verschillende opgeslagen versies van Delta. Verwijder vervolgens elk bestand met een (cijfer)-markering. Zo blijft alleen het originele bestand over en kun je foutloos het bestand openen.

Om deze foutmelding in de toekomst te voorkomen adviseren we je de internetbrowserinstellingen aan te passen. Dit kun je doen door naar de instellingen van je internetbrowser te gaan. Hier zie je twee opties voor online bestanden namelijk, ‘bestand openen’ of ‘bestand opslaan’. Stel vervolgens de optie ‘bestand openen’ in. Nu zal alles naar wens verlopen.

Is jouw vraag beantwoord?

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op!